כשתהיי שם... אחנו שם מ-11... מתי שרק בא לך
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 23/10/05 #36 ב-ק-י-צ-ו-ר ! מי שבא שיסמן../images/Emo45.gif אחרי שאני ידע כמה באים אם שווה לי לבוא
פ פרקשון New member 23/10/05 #37 ../images/Emo45.gif אוסנת גם אם לא הרבה באים תבואי תשלבי בפורום של מוניקה סקס או שייגעצ בהייד פארק
א אפרת 3 1 New member 23/10/05 #41 ../images/Emo45.gif אז מה אם את לא מכירה אותי.. לא כדאי לך תשאלי אותם
ס סבסטיאן נאבד New member 23/10/05 #53 ../images/Emo121.gifהאמת גם את עם הכובע המגניב../images/Emo3.gif רק ששלי יותר יפה (יש לי כובע כמו שלך רק שחור אדום במקום הלבן צהוב )
../images/Emo121.gifהאמת גם את עם הכובע המגניב../images/Emo3.gif רק ששלי יותר יפה (יש לי כובע כמו שלך רק שחור אדום במקום הלבן צהוב )
G GalushGalush New member 23/10/05 #45 ../images/Emo79.gifכן, עזריאלי... וישלך טעות בחתימה.. מספר הפורום הוא 1092
ס סנוווופקין New member 24/10/05 #58 איזה כיף היה היום תודה טובי!!! עשית לי ת'יום!!! איזה יום יווו איזה יום תודה תודה תודה (שסבלת אותי). כמה אנשים פגשתי באוטובוס ראבק!!! היה טוב מ-ת-ג-ע-ג-ע תארגנו עוד מפגש קרית אונו נאחס אתם שווים love you guys. נתראה.
איזה כיף היה היום תודה טובי!!! עשית לי ת'יום!!! איזה יום יווו איזה יום תודה תודה תודה (שסבלת אותי). כמה אנשים פגשתי באוטובוס ראבק!!! היה טוב מ-ת-ג-ע-ג-ע תארגנו עוד מפגש קרית אונו נאחס אתם שווים love you guys. נתראה.
E Extraordinary Girl 8 New member 24/10/05 #60 סוטה! סתם, היה כיף :] דווקא חשבתי שסבלת איתי כי סתם טרטרתי אותך לסנטר.. הבריזר היה טעים :]
ס סנוווופקין New member 24/10/05 #61 איזה סבלתי צחוקים נחזור על שאמרתי שכולם יראו: שירבו מפגשים 20-50 בשנה !!!!! ועוד כמה כאלה ימי גיבוש מי הבא שיתקע איתי יום שלם מואהאהאהאהאהאאה
איזה סבלתי צחוקים נחזור על שאמרתי שכולם יראו: שירבו מפגשים 20-50 בשנה !!!!! ועוד כמה כאלה ימי גיבוש מי הבא שיתקע איתי יום שלם מואהאהאהאהאהאאה