אוקיי....

Toxic Girl

New member
אוקיי....

תדרגו את הבנות מ-1 (אותה הכי אהבתם) עד 12 (אותה הכי פחות אהבתם) הנה הדירוג שלי: 1. שרה- המלכה
2. יואנה 3. מרסדס 4. ג'נאשה 5. אפריל 6. שנדי 7. אנה 8. הת'ר 9. בתאני 10. קייטי 11. סיומארה 12. קמיל

הדירוג שלי-

1. שנדייייייי!!! 2. אנה 3. יואנה 4. מרסדס 5. שרה 6. סיומרה 7. אפריל 8. הת'ר 9. בת'אני 10. קייטי 11. ג'נאשה ולמטה... הכי למטה... עוד למטה... ממש למטה... אבל ממש למטה... אבל ממש ממש למטה... ועוד מתחת לזה... 12. קמיל! בעעעעעעעעעע!!! יו, נראה לי חצי פורום עכשיו הולך לשנוא אותי על הדירוג הזה, בטח הדבר היחיד שיסכימו איתי עליו זה שקמיל בסוף... אגב, הת'ר ובת'אני, אני אפילו לא זוכרת איך הן נראות, וזאת רק הוכחה שהן היו צריכות לעוף- פשוט כי הן לא היו מספיק מיוחדות.

אממממ.......

אז ככה: 1).יואנה 2).שנדי 3).מרסדס (זו היתה התלבטות קשה בין שנדי למרסדס לגבי מקום שני). 4).אפריל 5).סיומרה 6).שרה 7).ג'נאשה 8).קייטי 9).הת'ר 10).בת'אני 11).אנה 12).קמיל

../images/Emo44.gifהדירוג שלי../images/Emo186.gif../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif

1. מרסדס
2. שרה 3. ג'נאשה 4. שנדי 5. יואנה 6. אפריל 7. אנה 8. הת'ר 9. קייטי 10. בתאני 11. סיומארה 12. קמיל

שלי...

1. יואנה 2. שרה 3. הת'ר 4. מרסדס 5. קמיל 6. ג'נאשה 7. שנדי 8. אנה 9. קייטי 10. אפריל 11. בת'אני 12. סיומרה

תקווה4

New member
שליייי

1) שרה !!!! 2)ג'נאשה 3)אפריל 4)שנדי 5)יואנה 6)מרסדס 7)קייטי 8)סיומארה 9)אנה 10)בתאני 11)התר 12)קמיל בע

6565

New member
הנה הדירוג שלי.. תהנו...

1.ג'נאשה 2.שרה 3.שנדי 4.מרסדס 5.אפריל 6.יואנה 7.בתאני 8.קייטי 9.סיומרה 10.התר 11.אנה 13.קמיל אוקיי וממש לא אכפת לי מה תגידו תעבירו ביקורת עד שתצא לכם הנשמה מצידי ממש לא אכפת לי אם אתם אוהבים את יואנה יותר או את שרה יותר או אפריל יותר אני אוהבת את ג'-נ-א-ש-ה!!! אז תחשבו טוב לפני שאתם מתחילים להגיד שאני מטומטמת למה כל אחת והדעות שלה ואף אחת לא צריכה להגיד לאף אחת מה לחשוב כי לכל בנאדם יש זכות לחשוב מה שבא לו ואיך שבא לו אז תפסיקו להעביר ביקורת על מה שהבנות האחרות בפורום חושבות!!!!!
אה כן, וגם אני משתייכת לאגודת שונאי קמיל!!!

אני אוהבת ת'יופי שלה מכולם

ובמיוחד שהיא "נמוכה"..!! עשו אותה גמדה כאילו מההה פחות חצי סנטימטר מה קרה כבר ידעתי שהיא לא תיקח אבל אם היה סיכוי הייתי מהמרת עליה :)

אז כנראה שלא קראת כמו שצריך...

אם היית נכנסת ללינק שנתתי לך, היית מבינה ששאלתי אותך אם את מטומטמת או פוסטמה בגלל שנתת איזה מליון ספויילרים בלי לסמן. אין לי כוח לתת לך שוב את הלינק, תחפשי אותו, ותזהרי מלעשות את זה שוב.

יאלהלהלהלהלה

1. שרה ומרסדס אני לא יכולה לבחור..! 3.. אפריל 4. ג'נאשה 5. יואנה 6. שנדי 7. הת'ר 8. בתאני 9. סיומארה 10. קייטי 11. קמיל את אנה אני לא זוכרת בכלל...!

שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

1.מרסדס
2. יואנה 3.אפריל 4.ג'נאשה
המהממת
5.שרה 6.שנדי 7.קייטי 8.הת'ר 9.אנה 10.בת'אני 11.סיומארה 12.קמיל
בלעעעעע שתעוף כבר

למעלה