אוקיי....

swirrrly

New member
ממספר 3 זה היה די אקראי ../images/Emo118.gif

1. אפריל 2. שאנדי 3. סיומארה 4. קייטי 5. שרה 6. מרצדס 7. ג'נאשה 8. יואנה 9. קמיל 10. אנה 11. הת'ר 12. בת'אני

הדירוג שלי

אנה בת'אני והת'ר אני בכלל לא זוכרת אז הם לא פה 1.יואנה 2.ג'נאשה 3.שנדי 4.שרה 5.מרסדס 6.אפריל(אני מעדיפה אותה יותר מקייטי כי היא לא בוכה כל פרק אבל אני חושבת שקייטי יותר יפה) 7.קייטי 8.סיומרה 9.קמיל

הדירוג שלי

את אנה ובתאני אני לא זוכרת אז הן לא ברשימה... 1 ג'אנשה 2 שנדי 3 יואנה 4 שרה 5 מרסדס 6 הת'ר 7 אפריל 8 סיומרה 9 קייטי (היה קשה חשבתי לשים אותה במקום שמיני אבל היא בכיינית מדי והיא ממש מעצבנת!!!) 10 קמיל (קבלי ביקורת בשקט ושתקי)

ורד דפ

New member
ממ אז ככה..הדירוג שליי

1. הת'ר ה-מ-ד-ה-י-מ-ה!! 2. ג'אנשה 3. מרסדס 4. שנדי 5. שרה 6. אפריל 7. יואנה 8. קייטי 9. סיומארה 10.קמיל 11.בת'אני 12.אנה הת'ר הכי יפה שם מכווולן תרצו או לא!!!

הדירוג שלי../images/Emo8.gif

1. מרצדס המדהימה! 2. שרה!!! 3. יואנה 4. ה'תר 5. שנדי 6. אפריל 7. גא'נשה 8. קייטי 9. קמיל רעה אבל יפה.. 10. ב'תני 11. אנה 12. וסיואמרה בעעע

6565

New member
התר מדהימה?! זה לא הולך ביחד..

כי התר מכוערת... מצטערת לאכזב אותך אבל התר מכוערת ומ-ע-צ-ב-נ-ת!!! בארוחה הזאת שהם היו צריכים להגיש ליואנה ולעוד מישהו (לא זוכרת..) אז היא כול הזמן התלוננה שאף אחד לא שם עליה טוב לא פלא למה אף אחת לא רוצה להיות חברה של בכיניית (חוץ מקייטי...שהיא בכיינית בעצמה
) אוקיי היא ממש מכוערת ולא פלא שהעיפו אותה שלישית אבל דווקא חבל שהעיפו את בתאני היא הייתה דווקא די יפה.. בסדר אפשר להגיד

../images/Emo141.gifאני!

1.שנדי --> אני מתה על אנדרדוגים =) 2.יואנה 3.ג'אנשה 4.קייטי 5.אפריל 6.שרה 7.מרסדס 8.סיומארה 9.הת'ר 10.אנה 11. בתאני 12. קמיל

מפרק לפרק...

אני רואה את שרה כיותר ויותר יפה בפרק הראשון לא הכי אהבתי אותה ואז שעשו להם מייקאובר וכשהיא הייתה אנג'לינה ג'ולי אין פשוט אהבתי את היופי שלה בטירוף הדירוג שלי הוא: 1. יואנה 2. מרסדס 3.שרה 4.שני 5.ג'אנשה 6.אפריל 7.הת'ר 8.סיומרה 9.בתאני 10.אנה 11.קייטי 12. ברור.. קמיל.. היא יפה יש לה יופי מדהים אבל הפנימיות שלה הופכת אותה להרבה פחות יפה

oren456

New member
הנה שלי

1. מרסדס 2. שנדי 3. ג'אנשה 4. יואנה 5. אפריל 6. התר 7. סיומארה 8. קמיל 9. אנה 10. בתאני

ortallosh

New member
שלי........

1. שנדי 2.יואנה 3.מרסדס(בהתחלה ממש שנאתי אותה עכשיו היא ממש חמודה) 4.שרה 5.ג'נאשה 6.אפריל 7.סיומרה 8.הת'ר 9.קייטי 10.קמיל0. 11.בתאני(עיצבנה אותי עם הקטע של השדיים) 12.אנה(לא ממש זוכרת אותה)

למעלה