אוקיס אנשים! שרשור הכרויות

../images/Emo41.gif הילוש עונה ../images/Emo41.gif

שלום!!!!!!! קוראים לי הילה ביום שישי חגגתי 18 מזל טוב לי...חחחח אני לא עולה לשום כיתה...
סיימתי י"ב (בערך היום-מסיבת סיום) עוד חצי שנה כאילו בערך בדצמבר אני מתגייסת.. אני חולת טלנובלות באמת משוגעת... מתה על רבלדה בעיקר על פונצ'ו המושלמי שלי דולסה המהממת!! ואנהי... יש לי גם אתר עם חנוש-שבקרוב תצטרף גם או שהיא כבר פה- www.rebeldeyclase406.cjb.co.il וזהו בינתיים יאללה נשיקות ביייייי!

legalyblond

New member
עונה ../images/Emo26.gif

טוב אז אני בת 16 וחצי מאילת.. אוהבת טלנובלות רבלדה תשוקת הנצים וכמובן כיתה 406 הנצחיתת כיתה: עולה לי"א שחקנית אהובה: אנהיי המושלמתת מתה עליה!!! שחקן:ממ בנחה החתיך שליי, גאטוו החמווד ופונצ'ו כמובן

TuTyBoP15

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifשיהיה לך במזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון מזל טוב על ה-18
הרבה הרבה אושר
עושר
כושר
יושר
בריאות
שמחה
ו...שכל משאלותייך יתגשמו
שוב מזל טוב..חחח

ortal herrera

New member
עונה

גיל: 17 היום כיתה: עולה לי"ב.. שחקן אהוב: פונצ'ו שחקנית אהובה: זה משתנה.. ברגע זה אנהי.. וקוראים לי אורטל...

loveponcho

New member
עונה

היי אני אליסה אני בת 18 מחיפה אני אוהבת את רבלדה ואני חולה במיוחד על פונצו

ghsufvi

New member
עונה

גיל:16.5 כיתה:עולה ליא שחקן אהוב:אלפונסו שחקנית אהובה:דולסה מריה

batelohs

New member
עונה

שלום אני חדשה בפורום*&^%$#@ והשחקנים האהובים עלי: צ'אד מייקל מוריי - חתיך הורס מוסיפה תמונה שלו.(מעריצה שרופה) דייגו-רבלדה מיגל-רבלדה ויש עוד לא זוכרת.. שחקניות האהובות: דולסה -רבלדה אנהי-רבלדה ברברה מורי-רובי(אישה יפה בכמויות) אממ..יש עוד אבל לא זוכרת בת:13 כיתה:ח' ו..זהו מה לא מספיק?!

oren456

New member
שלי

שלום לכם!!!!!!!!!1 אני אורן בן 17 מפ"ת עולה ליב' . אני חולה על טלנובלות מקסיקניות (406 ורבלדה), חבל שגבי לא משתתפת גם ברבלדה היא הייתה המושלמת שלי ב406. וברבלדה המושלמת שלי היא לופיטה כפרונה על ראשה.

סוכריה16

New member
מה!?!?!???? לאאאאאא

ב 406 הכי יפה הייתה שרה מלדונדו, ואנהי ודניאלה חח ! אלו היו הכי יפות מבחינתי! אהה ולדולסה היו מעריצים.. את גבי הכי לא אוהבת משום מה, ודם את דני.. שזו חוצפה חח

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifדווקא כן אהבו אותה חח

אבל הכי את דולסה אנהי ושרה מהממות
אני גם אוהבת את גרטל אבל את שרלין יותר חח

סוכריה16

New member
באמת שאפילו את שרה לא כ"כ אהבו

בימי 406 כי אנהי ממש תפסה את רוב ההערצה והתאוצה ... ודולסה גם.. הם גם הרכיבו תזוגות הכי נחשקים אנהי ואהרון דולסה ופונצ'ו- וגם החברים שלהם היו הכי נחשבים.. אליהם הייתה רוב ההערצה לדעתי..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifצודקתתתת

הם היו הזוגות הראשיים.. ככה לדעתי וגם פרצ'ו לא הכי התאים לשרה אבל מלא עוד אהבו אותה מיש מצב לאהבה.. כמוניי .. אז בגלל זה

סוכריה16

New member
וכמוני!! וגם חברות שלי אהבו אותה

אבל נגיד אם דיברנו על הפרק או סיםפרתי להם מה היה וכאלה.. אז הם שאלו רק מה היה כם ג'סי , וחואן דוד ודולסה.. חחח השאר לא ענינו! וגם הן כמוני אמרו שהכי הכי יפות זה דרה גרטל ובסוף החליטו שג'סי ודולסה.. אבל אני מההתחלה שראיתי את דולסה אמרתי שהיא מהממת..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח אה קיקה לא עיניין?!

חעחע אני בהתחלה הכי אהבתי דולסה מ 406 חח גם תדמות שלה ממש אהבתי בגלל זה והיא באמת יפהה אבל שרהההה הכי מיוחדתת

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifלמה לא אוהבת את שרלין? ../images/Emo12.gif

אני הכי אהבתי מ406 אותה ואת דולסה (דולסה יותר..)... דווקא את אנהי רק לקראת הסוף התחלתי לאהוב, ורק בגלל שהיא הייתה עם קיקוש

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאני אהבתי את שרלין עם פרצ'ו

מזה הייתי אוהבת תקטעים שלהם ביחדד היום צריכים להשאיר אותם ביחד לדעתי חח ואת אנהי אהבתי גם כי היא הייתה מצחיקה אותי חעחעח חח איך בהתחלה היא באה עם הדיבור הזה שלה קרעה אותי חח

אווי את כל כך צודקת!!!!

גבי ופרצ'ו שלמותתתת הכי אהבתי אותם כזוג!! כאילו באותה תקופה!!!! ובכלל לא היה שם שחקן אחד שלא אהבתי אבל הכי הכי התחברתי עם ג'סיקה וקיקה פדרו וגבי ומרסה וחואן כל כך הצחיק אותי היה קטע שהם היו בקפה והתכתבו אחד עם השני הם ישבו מחשב ליד מחשב!!!! חחח זה היה כל כך מצחיק!!!!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח היה זמן שחואן הכיייי הצחיק

אותי חח הוא היה קורעע חחח היו לא יציאות חח גם לפעמים הוא הייה יורד על כולם חח חח אהבתי שהוא וקיקה היו חברים חח הם היו מצחיקים חח אני זוכרת שקיקה העיר את חואנצ'ו שהוא שפך עליו מים חח
חח אחרי שחואן חזר מסטול מהמסיבה חח

למעלה