אוקי.. אז הודות ל-axn המופלאים, נאלצתי להוריד

אוקי.. אז הודות ל-axn המופלאים, נאלצתי להוריד

עונה למחשב. מה לעשות? מה שלא בא באייאקסאן, בא במחשב. אז בקיצור התחלתי לראות הישרדות 12- כבר ראיתי את הפרק הראשון. פרק ראשון מדהים!!! ממש אהבתי! הכול היה פשוט כל כך טוב ומצחיק! מקווה שימשיך ככה. אוף, יהיה מבאס. צופי axn לא רואים והוותיקים בטח כבר שכחו. לא יהיה לי עם מי להעביר חוויות... בכל זאת ברשור הזה אני אכתוב על העונה מדי פעם, וסתם אם בא לכם להגיב, תגיבו
מישהו זוכר את העונה? תגידו, היא עונה טובה? עד כמה אהבתם אותה? רק בלי ספוילרים בבקשה.

biסk

New member
עונה מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo134.gif

אין דברים כאלה!! חובה לכל אוהבי הישרדות

KurtAngleWho

New member
אני זוכר את העונה!../images/Emo58.gifגם מהמשך העונה!

עונה לא רעה בכלל! אהובים: ברוס אראס שנואים: קורטני!(ולא רק את הקורטני הזאת!) דניאל שיין קורע כל פעם מחדש!
,הדוגמה המושלמת למכור שתקוע על אי. טרי הזה זונת חסינויות!,היה יותר טוב עם הוא היה נותן למישהו לזכות מדי פעם! ברוס היה יכול להגיע בקלות לפיינל 4,חבל שהוא לא הביא איתו איזה נר גליצרין בתור פריט מותרות! התבאסתי מאוד שדן עף,אהבתי אותו וזה גם מאד עיצבן אותי שטרי בגד בו ככה! Sally for miss USA!!

dsneddon

New member
אחלה עונה!

גם אני ממש אהבתי את העונה הזאת, מהפרק הראשון כבר ראו שיש שם אחלה מתמודדים מהפרקים האחרונים התבאסתי קשות, אני חושב מהאכזבות הכי גדולות שלי בצפיית הישרדות בכל העונות

Confide In Adam

New member
באמת ענקית!

3 אנשים מהפיינל 4 היו הפייבוריטים שלי עוד מההתחלה (אראס, דניאל וסירי), פעם ראשונה שהפיינל 2 מורכב מ-2 אנשים שאהבתי ופעם ראשונה שמישהו שאהבתי ניצח!..

D e l i l a h

New member
משמ לא אהבתי אותה

במיוחד בגלל שיין כל פעם מחדש רציתי להעיף לו כזאת כאפה וגם לקורטני הסתומה

D e l i l a h

New member
דווקא אהבתי אותו../images/Emo58.gif

רציתי שהוא יזכה.. לפחות בהתחלה אבל אז הוא ניהיה שחצן וממש התעצבנתי כשאראס זכה סופסוף בחסינות איך שהוא התעצבן מזה

למעלה