אוקי.. אז הודות ל-axn המופלאים, נאלצתי להוריד

TauraMan

New member
טרי מעצבן[../images/Emo58.gif]../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בסגנון של טום מעונה 10. נמאס ממישהו שזוכה כל הזמן [כשזה לא אוזי
] אבל זו באמת עונה טובה, חוץ מהסוף המאכזב, קיוויתי שסאלי תישאר יותר

מה זה הדיבורים האלה על סוף מאכזב? ../images/Emo58.gif

אני לא מבין אתכם. הסוף מאכזב?! פיינל 7- כל הדינאמיקות וכל הבריתות יוצאות החוצה על הצופים ואנחנו זוכים לראות את מעמדו של כל אחד מהאנשים בשבט של קסאיה. מרתק. פיינל6- סירי במהלך הגאוני של ה3-2-1 מדיחה את קורטני באחד בליינדססידים היפים בתולדות הסדרה. פינל 5- שיין בטוח שהמשחק הזה בידיים שלו וסירי ואראס יוצרים ברית מחודשת את דניאל ותוקעים לשיין סכין בגב. פיינל 4- אחד הפרקים המותחים בתולדות הסדרה כבראשו שובר השוויון בין דניאל לסירי. פיינל 3- דניאל מפתיעה את כולם וזוכה בחסינות, כל אוהדי אראס וכל אוהדי טרי נחנקים ממתח. פיינל 2- מודה שהג'ורי לא היה משהו (חוץ מקורטני- "לקח לי שבוע להוציא את הסכין מהגב. הוא היה די עמוק"). השורד היחיד- אראס! ואי אפשר הלגיד שלא מגיע לו. אני אישית הכי אהבתי את הפיינל 7 והלאה, ואת הפרה מרג'. הפרקים של פיינל 10 ופיינל 8 היו קצת מאכזבים.

TauraMan

New member
בזוית ראיה כזו../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הסוף אולי מותח ומוציא את הצדדים האמיתיים והמכוערים של הישרדות, כמו שאנחנו אוהבים. אבל הסוף מאכזב עבורי כי אני לא אהבתי את אף אחת מהדמויות (קצת את דניאל) ואז נורא לא כיף לראות אנשים שאתה לא מתחבר אליהם במשך 40 דקות על המסך. סוף מותח קורה בעיקר כשאת בעד איזו דמות ואז יש ענין של מעורבות כזו בסדרה, אחרת זה סתם כמו לראות ניסוי אנתרופולוגי בטלוויזיה, וזה מה שהיה לי בעונה הזו. (וגם קצת ב15.. )

מה?!

מה עם סירי המלכה? אי אפשר שלא לאהוב אותה! ואראס המלך התותח?! בעונה הזו היו לי את האנשים הכי אהודים שלי מכל העונות!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכמוני כמוך.

לא סבלתי את מי שנשארו בסוף, חוץ מטרי.

למעלה