אוקי אז... חשבתי.. שאולי בא לכן שאלון ?

JuSt My LuCk

New member
אוקי אז... חשבתי.. שאולי בא לכן שאלון ?../images/Emo8.gif

אל תהרגו אותי שפתחתי הודעה חדשה... אבל ממש בא לי לשים פה שאלון XD זה יכול להיות נחמד
בא לכן? קצת עליך: כיתה: מצליח בביצפר: מזל: מידת נעליים: גובה: צבע שיער: צבעת פעם את השיער: באיזה צבע: פירסינג: קעקועים: מספר מזל: מאמין באלוהים: בשטן: בשלום: יש לך גשר: יש לך משקפיים/עדשות מגע: מה תרצה להיות כשתהייה גדול: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: האם אתה חושב שאתה חוצפן: מה דעתך על רכבת: מאמין באהבה ממבט ראשון: אהבה בין הומואים ולסביות: הבנאדם הכי חתיך: הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: תכונה טובה שלך: תכונה רעה: קור או חום: לישון או לקום: קרמבו וניל או שוקו: שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד: הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: טעם גלידה אהוב: ממתק אהוב: חטיף אהוב: שיעור: חג: צבע: שם לבת: שם לבן: תוכנית אהובה בטלויזיה: דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: תחנת רדיו: חדר בבית: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: אגם: ריח: רעש: בעד ונגד להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: הומואים ולסביות: אהבה מרחוק: אהבה ממבט ראשון: אהבה מהאנטרנט: ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם איי פעם ..? עישנת: שתית אלכוהול: עישנת מריחואנה: שיחקת מונופול: נישקת מישו: התגעגעת למישהו: בכית בסרט: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע: רצית להיות המין השני: התחרטת על דברים שעשית: עשית אמבטית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: רכבת על פיל: החזקת טיגריס: נשארת ער כל הלילה: פחדת מהחושך: שיקרת: עברת על החוק ונתפסת: האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: חברותי: אהוב: דואג: חמוד: כחול או אדום: תפוח או בננה: תפוז או קלמנטינה: קולה או מים: סתיו או אביב: חורף או קיץ: רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: סנדל או נעל: טלויזיה או מחשב:

JuSt My LuCk

New member
עונה ראשונה מסתבר ../images/Emo3.gif

קצת עליך: אמממ אני עדי,בת 15,גרה בצפון... הפייב שלי הוא דני
כיתה: י מצליח בביצפר: בעיקרון כן מזל: אריה שליטה!!
מידת נעליים: 39 גובה:מטר שישים ומשהו... צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: === פירסינג: באוזניים
קעקועים: אין אבל רוצה מספר מזל: 2,6,8,4 מאמין באלוהים: לא החלטתי עדין בשטן: לא בשלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: עדשות מה תרצה להיות כשתהייה גדול: צלמת/מאיירת/שחקנית/כתבת/תסריטאית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: הילארי דאף או החברה של דני האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים יש לי קטעים מה דעתך על רכבת: דבר מגניב מאוד רק חבל שאין באזור ואני צריכה לנסוע לחיפה בשביל לנסוע בה מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכיף
הבנאדם הכי חתיך: דני אלן דיויד ג'ונס= אבל אם מישהו שאני מכירה אז...לא יודעת ... הכי מוזר: דאגי לי פוינטר XD =מישהו שאני באמת מכירה... עינב XD הכי נשמה: טומי בוי
= מכירה-לא יודעת חיה אהובה: חתול וכלב
תכונה טובה שלך: אכפתית תכונה רעה: שופטת אנשים מהר קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: קרמבו וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: THE HEART NEVER LIES הדברים האחרונים שעשית: רבתי עם ידיד שלי על צבע של סמיילי
סרט מושכר שראית: ממממ.... לך תבין נשים סרט בקולנוע: ממלכת טראביתה שיר ששמעת: LEAP OF FAITH השיר שנתקע לך בראש: מה שאני שומעת עכשיו דיסק שקנית: מקפליי האחרון שלהם הדיסק ששמעת: שצרבתי האיש שהתקשרת אליו: שירן האיש שהתקשר אלייך: אמא? סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: קמה מהמיטה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: נכנסת למיטה אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד:טייס כי הוא יביא מטוס 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: טייס,מטוס, ואת דני ג'ונס אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: חתול,הכי דומה לי XD או קואלה
תחביבים: לצלם,לצייר,לכתוב,לנגן איזו שפות אתה מדבר: אנגלית ועיברית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת ממה אתה הכי פוחד: מוות הפנטזיה שלך: לטוס במטוס,לשבת ליד בריטי חתיך ביותר ולדבר איתו ועוד
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מה שעברתי באותו היום,מה אני רוצה שיקרה ומה שאני יודעת שיקרה דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: אנגליה טעם גלידה אהוב: וניל ממתק אהוב: שוקולד יאמי בא לי חטיף אהוב: צ'יפס? שיעור: תקשורת תאטרון חג: חנוכה/פורים צבע: טורקיז שם לבת: אפריל שם לבן: דני,מייקל,ג'יימס,כריס תוכנית אהובה בטלויזיה:על טבעי ומגרש ביתי דיסק אהוב: של מקפליי WONDERLAND משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו:אוכל כי אם לא הייתי אוכלת אז תוך 3 ימים הייתי מתה =/ מגזין: ראש 1 מכונית: של אבא שלי
סרט לועזי אהוב ולמה? כמעט מפורסמים=כי הוא סרט ענק ואני לא מצליחה למצוא אותו בשום מקום
סרט ישראלי אהוב ולמה? אהה.... לא יודעת מילה אהובה: FUCK חודש אהוב: יוני או ינואר שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: אורלנדו בלום אתר אהוב: מייספייס והפורום
תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי תוספת לפיצה: הכל חוץ מפטריות ארץ: ישראל-אנגליה עיר: תל אביב אגם: וואי אחד בכריתים אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל הוא פשוט... מדהיםםם
ריח: וניל רעש: מוזיקה - ברקים ורעמים בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד הומואים ולסביות: איך שבא להם
לא אכפת לי
אהבה מרחוק:בעד אהבה ממבט ראשון: בעד אהבה מהאנטרנט: תלוי ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא
אבל לפני 5 ימים כן
הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: מהמין השני? ואהבה רומנטית? לא
התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם ..? עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו: כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: כן אבל רק כשממש כואבת לי הבטן ממחזור XD התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן
הייתה לך תאונת דרכים: כן אבל כאילו קלה כשהייתי בתוך האוטו רכבת על פיל: לא
החזקת טיגריס: לא XD נשארת ער כל הלילה: כן המון פעמים פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לא אבל לפעמים יש לי יציאות חברותי: כן אהוב: אמממ יש ויש דואג: כן חמוד: כן
כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: אוףףףף אני צריכה גמילה מקולה (זה עונה על השאלה?) סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: ששלחו לי הודעה? או המקלדת שלי עושה קולות כתיבה ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב

גרבע

New member
שלי

קצת עליך: צור בת 12 עוד יומיים הפיב דני ובגיל שנתים נכנס לי חרוז לאף וכמעט מתתי ואני גאה XD! מצליח בביצפר: בעיקרון כן מזל: קשת D: מידת נעליים: 40 גובה:חמישים ומשהו OO" צבע שיער: חום בהיר צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: === פירסינג: === קעקועים: אין ולא יהיה מספר מזל: 12 מאמין באלוהים: ברור!הקב"ה הוא השליט D: בשטן: כן בשלום: לא יש לך גשר: כן יש לך משקפיים/עדשות מגע: עדשות +משקפיים מה תרצה להיות כשתהייה גדול: גננת D: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת XD אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: שרה מנמלטים XD האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים מה דעתך על רכבת: בחיים לא הייתי בה \= מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: יאקי קקי XD הבנאדם הכי חתיך: אוה.ויסלר ונטוורת אל ג'י אשטון דני ודאגי XD וגם סאם ודין XD! ס-נ-ו-פ-ק-י-ן !~! הכי מוזר: דנהXD!!ושרי XD הכי נשמה:ירדן חיה אהובה: דג D: רק חבל שהוא מת משניצל -_- תכונה טובה שלך: אכפתיות ללא ספק תכונה רעה:הקריז שלי XD אני נוטה להתעצבן מהר.מה לעשות,אמא בולגריה אבא תוניסאי קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: קרמבו שוקו! שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: THE HEART NEVER LIES ללא ספק D: הדברים האחרונים שעשית:הרחתי חברה שלי לצלם את עצמה עם שלט שאומר "צור תנשקי לי את התחת" סרט מושכר שראית: בחיים לא ראיתי סרט מושכר OO" סרט בקולנוע: ביולף שיר ששמעת:THE HEART NEVER LIES השיר שנתקע לך בראש: הזה שבוט המליצה עליו XD "דה טיים טו סאי גוד ביי XD" דיסק שקנית: הארי פוטר הדי וי די הדיסק ששמעת: מקפליי האיש שהתקשרת אליו: שני האיש שהתקשר אלייך: דנה XD סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: שוכבת עשר דקות וחושבת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: במחשב XD אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד:3ויסלר *-* וסאם ודין! חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד:מחשב ונטוורת ודאגי D: אוה וגם את שרי XD! אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: אוה.אני חושבת שזאב.זה מגניב XD תחביבים: במחשב לנגן לשמוע מקפליי ולהסתכל על ונטוורת XD איזו שפות אתה מדבר: אנגלית עיברית ערבית וספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: לא מה הדבר הכי חשוב לך? אלוהים ממה אתה הכי פוחד:חושך@! הפנטזיה שלך: לדבר עם אלוהים על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: מקפלי,אלוהים וציטוטים XD דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: חוף גיא טעם גלידה אהוב: משמש ממתק אהוב: פיצפוצים D: חטיף אהוב: ביסלי בצל שיעור: מחשבים,אורגן,מתמטיקה חג: פורים צבע:שחור ואדום שם לבת: הלל\אודיה שם לבן:אליעד תוכנית אהובה בטלויזיה:על טבעי ונמלטים! וגם המומינים דיסק אהוב: של מקפליי WONDERLAND משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו:תהילים מגזין: ראש 1 מכונית: של אבא שלי סרט לועזי אהוב ולמה?קדחת הבקתה =כולם מתים שם D: סרט ישראלי אהוב ולמה? נאמ.סלאח שבאתי D: הוא חמוד מילה אהובה: "נאמ" "אוה" חודש אהוב: דצמבר שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: ג'ארד פדלקי אתר אהוב: אה"פ,הפורום.ישרא תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי תוספת לפיצה: טונה! ארץ: ישראל עיר: טבריה אגם: אין לי מושג. ריח: דלק *-* רעש:רובה בעד ונגד להרוג אנשים:בעד עישון אצל בני עשרה: נגד הומואים ולסביות: נגד אהבה מרחוק:בעד אהבה ממבט ראשון: בעד אהבה מהאנטרנט: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: לא בכית: כן הכול בגלל הסיפור של בוט XD! צחקת:כן.אוי המון! גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא מאז גיל חמש XD הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם ..? עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו: לא התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: אוה בהחלט XD התחרטת על דברים שעשית: כן והמון! עשית אמבטית קצף: לא הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא החזקת טיגריס: לא XD נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: כן האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים XD חברותי: כן אהוב: אמממ דואג: כן חמוד: כן כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מיים סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: המקלדת .XD ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב

rox love BSM

New member
משעמם לי!!

קצת עליך: כיתה: יא" מצליח בביצפר: אפשר להגיד מזל: בתולה מידת נעליים: 40 נראה לי גובה:1.70 צבע שיער: שחור צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: שחור פירסינג: נופ קעקועים: גם לא מספר מזל: אין לי מאמין באלוהים:לפעמים בשטן: לא בשלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:נופ מה תרצה להיות כשתהייה גדול: מפיקת מוזיקה או משהו אחר במוזיקה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אמממ בגב? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: טום פלטצ'ר כי הוא מוכשר האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: אממ אני אוהבת רכבות מאמין באהבה ממבט ראשון: לפעמים אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: כרגע דאגי אבל זה משתנ לעיתים תכופות מדי הכי מוזר: דאגי הכי נשמה: לא יודעת חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך:אחראית תכונה רעה: בישניית קור או חום: קור לישון או לקום:לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:אבריל לאבין-מסובך XD הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: ג'סט מי לאק סרט בקולנוע: הארי פוטר 5 שיר ששמעת: בלינק 182 אל תגידי שזה נגמר השיר שנתקע לך בראש: ליאונה מדממת אהבה דיסק שקנית: מזמן לא קניתי דיסק הדיסק ששמעת: אוסף של אח שלי האיש שהתקשרת אליו: אמא שלי האיש שהתקשר אלייך: אח שלי סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מכבה את השעון מעורר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מדליקה את האמ פי 3 אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד:אח שלי 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: אמ פי 3,ספר,ומחשב נייד אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: אממנמר כי הוא מגניב תחביבים: מוזיקה,היסטוריה,כתיבה. איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית,וקצת ספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: XDD כן מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי ממה אתה הכי פוחד: שאני לא אשיג מה שאני רוצה בחיים הפנטזיה שלך:שאני אמצא מישהו שבאת יאהב אותי על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:הממ על השיר שאני שומעת באותו רגע דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה:לונדון/ברבדוס(זה מקום מגניב ואיפה שאבא שלי נולד) טעם גלידה אהוב:וניל ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: במבה שיעור: היסטוריה/אנגלית חג: אני לא אוהבת חגים צבע: כחול/ורוד/שחור/תכלת שם לבת: מלודי שם לבן: ג'קס תוכנית אהובה בטלויזיה:האוס/קייל XY דיסק אהוב: אוו יותר מדי משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: מוזיקה מגזין: TOTP מכונית: מיני-קופר סרט לועזי אהוב ולמה? טיטאניק,בגלל ליאו וכי בכיתי בכל פעם שראיתי אותו וראתי אותו הרבה פעמים סרט ישראלי אהוב ולמה? לא ראיתי סרט ישראלי מילה אהובה: wickid חודש אהוב: ינואר שחקנית אהובה: הילארי דאף שחקן אהוב:ג'סי מקארטני אתר אהוב:אתר של פאניפיקים תחנת רדיו: לא שומעת רדיו חדר בבית: החדר שלי תוספת לפיצה: פרוני ארץ: אנגליה עיר: לונדון אגם: פפט לא יודעת ריח: של תפוז רעש: אני לא אוהבת רעש XD בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי עישון אצל בני עשרה:נגד הומואים ולסביות: בעד אהבה מרחוק:בעד אהבה ממבט ראשון: בעד אהבה מהאנטרנט: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן אח שלי בכית: לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם איי פעם ..? עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו: כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: למזלי לא רכבת על פיל: לא החזקת טיגריס: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי: כן אהוב: לפעמים דואג: כן חמוד: XD כן כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: טלויזיה ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב

butbut

New member
ואיי יש לך שיער שחור...XD

פשוט תמיד דמיינתי אותך עם שיער שחור-אני לא יודעת למה אפילו...LMAO

rox love BSM

New member
באמת? האמת שיש לי שער שטני אבל צבעתי

אותו לשחור בספטמבר נראה לי XDD

butbut

New member
מהמהמהמ למה??אממ ..הזכרת שיש לך

דם בריטיXD ע"י ההורים[שניהם בריטים אם אני לא טועה]...כיףף לך< למה הרסת ת'שיער שלך בצבע..כול כך...אפללללללל? LOL ולא יודעת למה...פשוט כול כך מתאים לשם שלך שחור><

rox love BSM

New member
XDD כן זה נכון

ואני שונאת את השיער שלי הוא באמת בריטי כזה ואני לא סובלת אותו הוא מעצבן כזה...

talosh1234

New member
אני תמיד דמיינתי אותך עם שטני =O

ודמיינתי אותך ממש יפה XD בגלל שאת בריטית DDDDDDD: ואפילו דמיינתי את "הארי" או משמו איתך ..

rox love BSM

New member
XDD אני דווקא לא אוהבת את המראה שלי

כי אני לבנה,וזה נראה כאילו יש לי אנמיה או משהו ושער דק כזה מעצבן אני לא אוהבת אותו כן לחבר שלי קוראים הארי,יפה שזכרת XDD

talosh1234

New member
חח אני אוהבת לקרוא את ההודעות שלך XD

לא יודעת למה , זה מושך לי את העין ..

rachel malasa

New member
עונה. ><

קצת עליך:רחל, בת 14. דאגי
. יוטוב אתר נסגד. כיתה: ט'2 מצליח בביצפר: אולי.. מזל: קשת. מידת נעליים:38-39 למרות ש-9 קצת גדול עליי. גובה:1.62 צבע שיער:חום מעצבן צבעת פעם את השיער: לא. באיזה צבע: -- פירסינג: אולי עוה הליקס [אם זה נקרא פירסינג.] קעקועים: נופ. מספר מזל: 3 או 2 ~בודקת בוואלה~ מספר 2. מאמין באלוהים:יאפ. בשטן: נופ. בשלום: יאפ. יש לך גשר: נופ. יש לך משקפיים/עדשות מגע:יאפ. מה תרצה להיות כשתהייה גדול: רופאה\שחקנית\תסריטאית\מפיקה. משו באמצע XDDD אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: איפה שם. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: דאגי. או אבריל. כבר נראה. האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים.[הספרנית הזקנה הזאת%$#הצימוק$^@$^"תפוח אדמה$%!$#%" XDDD] מה דעתך על רכבת: אחלה כלי רכב. מאמין באהבה ממבט ראשון: סומטיים אהבה בין הומואים ולסביות: לא אכפת לי. הבנאדם הכי חתיך: דאגי הכי מוזר: דאגי. סתם. לא יודעת. הכי נשמה: חברה שלי. אתי. [אניאוהבתאותך!] חיה אהובה: דולפין\כלב. תכונה טובה שלך: עזרה? תכונה רעה: עקשנית מאוד. קור או חום: קור[[חורף
] לישון או לקום:לישון
קרמבו וניל או שוקו: שניהם [יאמי!] שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: לא יודעת. הדברים האחרונים שעשית: מחשב. אוכל. טלוויזיה. סרט מושכר שראית: הטיטאניק[או שזה לא היה מושכר, לא יודעת.] סרט בקולנוע: תקפצו לי.[זה היה ממזמן!!] שיר ששמעת: nothing השיר שנתקע לך בראש:ive got you דיסק שקנית: אמ..לא כרגע. אבל אולי חברה שלי קונה לי את וונרלד^%&#^&$%&{לאלהתלהב לאלהתלהב. זה בסוף לא יקרה.טפוטפוטפו. בלי עין הרע. חומוס פלפל משה רבנו.] הדיסק ששמעת: ריוט!-פארמור
האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי. בקי. האיש שהתקשר אלייך: חברה שלי . בקי. סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מצחצחת שיניים, או מתעוררת לשנייה ואז חוזרת לישון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מוזיקה, או קוראת. אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד:דאגי. או שלא. רוב הסיכויים שכן. 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: מחשב נייד עם חיבור לאינטרנט מהיר[+רמקולים ענקיים] את כול ספרי הארי פוטר,וטלווזיה. עם לוויון. אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה:דג. זה נראה מגניב. XD תחביבים: מוזיקה, לקרוא, לרקוד,טלוויזיה,מחשב. איזו שפות אתה מדבר: עברית קצת אנגלית, כמה מילים בספרדית ואיזה שלוש מילים בצרפתית. אתה בן אדם של לילה או של יום: שניהם. רגיש לדיגדוגים: מן הסתם. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה ממה אתה הכי פוחד: מוות הפנטזיה שלך: לא רצוי לרשום אותה כאן XDDD על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: מקפליי. ההמשך לפיק שלי. דברים אהובים: המון. המקום האהוב על חופשה: לונדון. למרות שלא הייתי, אבל אני יהיה אני יודעת יום יבוא. טעם גלידה אהוב: וניל פצפוצים ממתק אהוב: שוקולד פרה חטיף אהוב: במבה\אפרופו. שיעור: אנגלית חג: חנוכה!! צבע: כחול\אדום. שם לבת: היילי שם לבן: דניאל. [איזה שמות פלצניים.] תוכנית אהובה בטלויזיה:נמלטים, האו.סי. דיסק אהוב: מקפליי-וונרלנד. אבריל-לט וג משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: מוזיקה. מגזין: ראש1 מכונית: מאזדה. סרט לועזי אהוב ולמה? האני. או בעברית :שחקי אותה מותק. בגלל ג'סיקה אלבה. והעלילה. סרט ישראלי אהוב ולמה? לא אוהבת כ"כ שרטים ישראליים. מילה אהובה: שוש חודש אהוב: נובמבר[יומולדת לי יומולת לדאגי] שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה, לינדזי לוהן שחקן אהוב: גרגורי סמית' אתר אהוב: גוגל. XD מייספייס תחנת רדיו: 93.6 ראם FM\גלגל"צ\100FM חדר בבית: שלי. תוספת לפיצה: זיתים ארץ: אנגליה\קליפורניה\אוסטרליה עיר: לונדון\לוס אנג'לס\ניו-יורק. אגם: הו? ריח: הו? רעש: גיטרות חשמליות+תופים. בעד ונגד להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד הומואים ולסביות: בעד אהבה מרחוק:בעד אהבה ממבט ראשון:בעד אהבה מהאנטרנט: בעד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: נופ. חיבקת מישהו: נופ. בכית: נופ. צחקת:יאפ. גרמת למישהו לצחוק:יאפ. קנית משהו: נופ. הסתפרת: נופ. הרגשת טיפש: יאפ. XD דיברת עם מישהו שאתה אוהב: יאפ. התגעגעת למישהו: יאפ. האם איי פעם ..? עישנת: נופ. שתית אלכוהול: יאפ. עישנת מריחואנה: נופ. שיחקת מונופול: יאפ. נישקת מישו: בפה, לא. בלחי כן. התגעגעת למישהו: יאפ. בכית בסרט: יאפ. חשבת שאת הולכת למות: אתמול XDD נכשלת במקצוע: יאפ. רצית להיות המין השני: נופ. התחרטת על דברים שעשית: יאפ. עשית אמבטית קצף: יאפ. הייתה לך תאונת דרכים: נופ. רכבת על פיל: נופ. החזקת טיגריס: נופ. נשארת ער כל הלילה:יאפ. פחדת מהחושך: יאפ. שיקרת: יאפ. עברת על החוק ונתפסת:מופ. האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים. חברותי: יאפ. אהוב: אולי. דואג: לפעמים. חמוד: יאפ כחול או אדום:אררר...שניהם. תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה. סתיו או אביב: סתיו. חורף או קיץ: חורף
רעש אחרון ששמעת: את גרין דיי-בשיר אמריקן אידיוט. ג'ינס או שרוול: ג'ינס. סנדל או נעל: נעל. טלויזיה או מחשב: אררר........שניהם. לקח לי חצי שעה!!!!!!!!!!-אוי לתפוז אם הוא לא שולח!!!!!!

אויי אני אוהבת ../images/Emo13.gif

קצת עליך: אממ..בר בת 18 (כן כן זקנה..),הפייב שלי זה judd the studd :) כיתה: בוגרת י"ב
מצליח בביצפר: הצלחתי..
מזל: עקרב.. מידת נעליים: 38 גובה:1.65 צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: לא צבעתי דהה פירסינג: אין..חושקת באחד אבל... קעקועים: כנ"ל לתשובה של הפירסינג מספר מזל: אין... מאמין באלוהים:ב-ר-ו-ר בשטן: אני מאמינה שהשטן לובשת פראדה... בשלום: ככה-ככה יש לך גשר: לא.. יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהייה גדול: ארכיאולוגית או צלמת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב...זה מורתי משהו... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: איזי... האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא..רק למי שמגיע לו.. מה דעתך על רכבת: נאה וחטובה! מאמין באהבה ממבט ראשון: לא ממש.. אהבה בין הומואים ולסביות: מה?שהומואים ולסביות יהיו יחד?זה לא יקרא הומואים ולסביות(בדיחה אחת החלשות..)ברור שאהבה בין הומואים! בראין וג'סטין לנצח!!
הבנאדם הכי חתיך: ה-א-ר-י ברורר(יש עוד כמה אבל זה ייקח הרבה מקום...) הכי מוזר: הבוס שלי.. הכי נשמה: אמא שלי... חיה אהובה: בובו הכלב הערס שלי! תכונה טובה שלך: נותנת אוזן קשבת לכל אחד.. תכונה רעה: רגישה מידי... קור או חום: גם וגם.. לישון או לקום:אוי כל כך לישון! קרמבו וניל או שוקו: קרמבו וניל!
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: you are the music in me
הדברים האחרונים שעשית:אכלתי.. סרט מושכר שראית: אממ..הערפל נראה לי קראו לו... סרט בקולנוע: כוורת בסרט.. שיר ששמעת: The Beatles - Here Comes The Sun
השיר שנתקע לך בראש: i've got you דיסק שקנית: JML...כן כן הדיסק ששמעת: דיסק שצרבתי עם כל מיני שירים האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אלייך: אחותי השנייה... סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מצחצחת שיניים אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד:רק אחד??אמ..אמ..אותו... 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: ספרים,קרם שיזוף,ערסל... אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: אריה-כי הוא מלך החיות!יותר נכון לביאה... תחביבים: אממ...לשמוע מוזיקה,לקרוא ספרעם,להיות עם חברות.. איזו שפות אתה מדבר: עברית (להה באמת?)\אנגלית,ספרדית קצת,רוסית קצת,קווקזית קצת.. אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה
רגיש לדיגדוגים: מאודד מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי ממה אתה הכי פוחד: שאני לא אגשים את כל החלומות והתכוניות שלי לעתיד! הפנטזיה שלך: לגור באנגליה בבית כפרי וחמוד כמו שהיה לקייט ווינסלט בסרט-"החופשה" על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על כל מה שעבר לי במהלך היום... דברים אהובים: המשפחה שלי,האייפוד שלי,החברות שלי.. המקום האהוב על חופשה:תילאנד(לא שהייתי...) טעם גלידה אהוב: וניל צרפתי
ממתק אהוב: שוקולד
חטיף אהוב:במבה שיעור: אנגלית חג: ראש השנה וחנוכה!
צבע: ירוק וצהוב שם לבת: ליה או מיה שם לבן: עידן,איתי תוכנית אהובה בטלויזיה:הטופ מודל הבאה,חדשות ערוץ E!(אני מכורה מה אני אעשה??)וואי ועוד מלא דברים דיסק אהוב: wonderland משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: המשפוחה היקרה שלי! מגזין: ראש 1(למרות שלאחרונה זה פוחת.) מכונית: חיפושית!גם החדשה וגם הישנה! סרט לועזי אהוב ולמה? טיטניק-כי אני מסוגלת לראות אותו 78656 פעמים ברצף ולבכות בכל פעם מחדש! סרט ישראלי אהוב ולמה? אלכס חולה אהבה-כי זה סרט נוסטלגי! מילה אהובה: משעשע.. חודש אהוב: אפריל-כי האביב מתחיל.. שחקנית אהובה: ליאונרדו דיקפריו,ג'וני דפ שחקן אהוב: ג'וליה רוברטס,קיירה נייטלי,הילארי דאף אתר אהוב: וואלה! תחנת רדיו: רדיוס 100 חדר בבית: החדר שלי! תוספת לפיצה: תירס!
ארץ: ישראל/אנגליה/אירלנד
עיר: ירושלים אגם: החולה?לא יודעת איזה אגמים יש בארץ? ריח: יסמין
רעש: הצחוק של אחיינית שלי! בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נגד
הומואים ולסביות: בעד אהבה מרחוק:אמ...לא סגורה על זה.. אהבה ממבט ראשון: בעד אהבה מהאנטרנט: גם וגם.. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן סופגנייה עם שוקולד! הסתפרת: לא... הרגשת טיפש:לשם שינוי...לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם ..? עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: ברור! נישקת מישו: כן...
התגעגעת למישהו: בוודאי.. בכית בסרט: כן ברור חשבת שאת הולכת למות: כןן..באילת כשהעיפו אותי מהאבובים וצעקו לי שיש כרישים במים! נכשלת במקצוע: אזרחות... רצית להיות המין השני: בטח..בשביל היכולת לפענח את "נפלאות" המוח הגברי התחרטת על דברים שעשית: וואוו כן עשית אמבטית קצף: כןן..תענוג! הייתה לך תאונת דרכים: כן.. רכבת על פיל: לא... החזקת טיגריס: לא... נשארת ער כל הלילה: כן... פחדת מהחושך: בערך כל לילה כשאני הולכת לישון... שיקרת: כן.. עברת על החוק ונתפסת:לא..חס וחלילה! האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: לפעמים... אהוב: אממ..כן? דואג: כן.. חמוד: יש מצב.. כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה ברורר סתיו או אביב: אביב
חורף או קיץ: גם וגם רעש אחרון ששמעת:הרטט של הפלאפון שלי.. ג'ינס או שרוול: ג'ינס.. סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:טלויזיה

sweet shir

New member
טוב שזה לא שלח לי באמצע. ../images/Emo69.gif

תיקון: אומגד!!!!! |צווחה פאקאצית| בריאן וג'סטין שליטה!!
המ, כן. XD סורי על ההתלהבות, פשוט ראיתי כאן כמה תגובות הומופוביות ושמחתי שיש מישהי לא בורה! XD וכמובן בריאן/ג'סטין.
יצאתי מתלהבת חחחחחחחחחחחח סורי. P:

sweet shir

New member
עונהD:

קצת עליך: כיתה: י'. מצליח בביצפר: לא ממש הייתי בביצפר בחודשיים האחרונים..... XD מזל: עקרב. מידת נעליים: 38-39. גובה: 1.57 צבע שיער: חום. צבעת פעם את השיער: נופ. באיזה צבע: -- פירסינג: -- קעקועים: -- מספר מזל: אין. מאמין באלוהים: לא. בשטן: לא. בשלום: כן. יש לך גשר: לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע: כע. :( מה תרצה להיות כשתהייה גדול: אנערף. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: נמ, לא יודעת. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אף אחד. האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן. מה דעתך על רכבת: שזה.. אהמ, נחמד? XD מאמין באהבה ממבט ראשון: לא. אהבה בין הומואים ולסביות: תומכת. הבנאדם הכי חתיך: יש הרבה. P: הכי מוזר: אמ, כנ"ל חח הכי נשמה: קמי P: חיה אהובה: אין. תכונה טובה שלך: לא יודעת. תכונה רעה: אין לי כוח רצון. קור או חום: חום. לישון או לקום: לישון. קרמבו וניל או שוקו: לא אוהבת בכלל. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא זוכרת. סרט בקולנוע: אשת החלומות. סרט גרועעע שיר ששמעת: לא זוכרת~ השיר שנתקע לך בראש: לא זוכרת חח דיסק שקנית: מקפליי - אול ד'ה גרייטסט היטס. הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אלייך: שיר סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מכבה ת'שעון מעורר. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: סקס. חח סתם, הלוואי. המ, מכבה ת'טלויזיה. אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: עדיין לא הכרתי אותו. ^_^ 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: מטוס חילוץ שבתוכו יש חשמל+מוצרים חשמליים למיניהם, טייס, ספרים. אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: לודעת. תחביבים: המ. איזו שפות אתה מדבר: עברית ואנגלית. אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה. רגיש לדיגדוגים: לא ממש, בערך. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה וחברות. ממה אתה הכי פוחד: שאני לא אהיה מאושרת. הפנטזיה שלך: חסוי.
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מה שעבר עלי היום. דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: חו"ל? טחח P: טעם גלידה אהוב: פיסטוק, תות ושוקולד. ממתק אהוב: שוקולד למיניו. חטיף אהוב: במבה, ביסלי-פיצה. שיעור: אנגלית. חג: פסח, פורים וחנוכה. צבע: אין אחד, יש המון. סגול, ורוד, אפור, שחור, תכלת, ירוק - מלא. ^_^ שם לבת: לודעת. שם לבן: -- תוכנית אהובה בטלויזיה: הכי גאים שיש, אחים ואחיות, המשרד והאוס. דיסק אהוב: אין אחד. משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: המחשב שלי חיP: מגזין: TOTP וראש 1. מכונית: אין. סרט לועזי אהוב ולמה? אפקט הפרפר, אמריקן ביוטי, 13 - סרטים שגרמו לי לחשוב. אמריקן פאי, יורו טריפ, ילדות רעות - סרטים שגרמו לי להקרע מצחוק והן יצירות מופת בתחומן! XD סרט ישראלי אהוב ולמה? למראית עין, סרט חזק. מילה אהובה: HURRAH טחח חודש אהוב: נובמבר. P: שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: מיטצ' היואר, מקסי מסקינס. אתר אהוב: תפוז, לייב ג'ורנל וישראבלוג. תחנת רדיו: 99FM ו100FM. חדר בבית: שלי:) תוספת לפיצה: כלום. ארץ: ישראלD: וגרמניה, בריטניה וארה"ב <: עיר: רעננה. וברנדנבורג חיחיחי
אגם: אין. ריח: דשא שנקצץ, גשם, אוכל. XD רעש: שגוררים את הרגליים על אדמה עם אבנים. בעד ונגד להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: אין דיעה. הומואים ולסביות: בעד. אהבה מרחוק: נגד. אהבה ממבט ראשון: אין דיעה. אהבה מהאנטרנט: נגד. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו: כן. בכית: לא. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: כן. קנית משהו: לא. הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא אהבה כזאתי. התגעגעת למישהו: לא. בעצם, כן, אולי. הצהרה מרגשת: נסטיה, לא דיברנו (כאילו, לדבר ממש) כבר מלא זמן. מתגעגעת
האם איי פעם ..? עישנת: לא. שתית אלכוהול: כה עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו: לא נשיקה אמיתית התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא חחחחח החזקת טיגריס: לא O: נשארת ער כל הלילה: כה פחדת מהחושך: לא שיקרת: כן, הרבה. ^^" עברת על החוק ונתפסת: לא שאני זוכרת. האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן. חברותי: פחות או יותר P: אהוב: אני מקווה ^^ דואג: כן חמוד: תגידו בעצמכם P: כחול או אדום: כחול! תפוח או בננה: בננה3> תפוז או קלמנטינה: תפוז! איכ קלמנטינה :/ קולה או מים: דיאט קולה.
סתיו או אביב: סתיו-יומולדתD: חורף או קיץ: לא משנה. רעש אחרון ששמעת: טלויזיה/המקלדת. ג'ינס או שרוול: ג'ינס. סנדל או נעל: נעל. טלויזיה או מחשב: מחשב.

למעלה