mcfly danna
New member
אני בנאדם חפרן...
כיתה: ט' מצליח בביצפר: אכן...יותר מדי... מזל: בתולה מידת נעליים: 38 גובה: מטר ודשא. צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: אדום, ל-7 דקות פירסינג: נייט קעקועים: מתה לעשות
מספר מזל: 5 חמסה חמסה.. מאמין באלוהים: יאס! בשטן: נייט בשלום: יאא!! יש לך גשר: לא, שנה הבאה.. יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהייה גדול: אני עם הלהקה שלי.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בידיים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אוליביה.. האם אתה חושב שאתה חוצפן: אכן מה דעתך על רכבת: ארוכה ושקסית.. מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: סבבה מבחינתי הבנאדם הכי חתיך: דנידנידנידני! הכי מוזר: בריטני ספירס הכי נשמה: חברה שלי, אייזי חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך: מצחיקה תכונה רעה: מעצבנת קור או חום: חום לישון או לקום:לקום קרמבו וניל או שוקו: שוקו!
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: little joana מזכיר לי את חברה שלי.. סרט מושכר שראית: "דומינו" סרט בקולנוע: "הדייט שתקע אותי" שיר ששמעת: SNGE- מקפליי השיר שנתקע לך בראש: "hit me baby one more time" דיסק שקנית: RIOT! הדיסק ששמעת: MITO האיש שהתקשרת אליו: אייזי, חברתי הנאמנה האיש שהתקשר אלייך: אבא שלי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: פותחת עניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה את המחשב אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: את עצמי 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: את דני, גיטרה, ופלאפון אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: אוגר, כי הוא שקסי.. תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: עברית, ערבית, אנגלית,רומנית, יידיש, וטיפונת רוסית.. אתה בן אדם של לילה או של יום: יום! רגיש לדיגדוגים: יותר מדי.. מה הדבר הכי חשוב לך? הגיטרה שלי ממה אתה הכי פוחד: שיהרסו לי את הגיטרה שלי הפנטזיה שלך: דני! על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: ~אהמדניאהמ~ המקום האהוב על חופשה: אילת טעם גלידה אהוב: שוקו ממתק אהוב: כל דבר שוקולדי. אני מכורה חטיף אהוב: "אין אין אין כמו במבה" שיעור: ספרות חג: פסח צבע: סגול-ורוד-שחור-כתום שם לבת: דנה שם לבן: יובל המבולבל תוכנית אהובה בטלויזיה:~אהמראהלמעלה~ דיסק אהוב: MITO משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: אני! מגזין: TOTP מכונית: לא אוהבת סרט לועזי אהוב ולמה? just my luck נחשו למה.. סרט ישראלי אהוב ולמה? כנפיים שבורות, סרט מדהים מילה אהובה: כפרעלייך חודש אהוב: אוגוסט! שחקנית אהובה: מנדי מור שחקן אהוב: ג'ון טאקר, ג'וני דף אתר אהוב: גוגל תחנת רדיו: 9697fm חדר בבית: שלי! תוספת לפיצה: לא אוהבת עם תוספות ארץ: יזראל! עיר: ת"א אגם: ספיר-הנעלם ריח: אני תתרנית רעש: של אחותי בוכה בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי איזה
עישון אצל בני עשרה: נגד הומואים ולסביות: בעד אהבה מרחוק: נגד אהבה ממבט ראשון: בעד אהבה מהאנטרנט: נגד! הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו: כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ~לרוץבכבישהערבה~ עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: כן רכבת על פיל: בגיל 5! החזקת טיגריס: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: לא שיקרת: כל הזמן עברת על החוק ונתפסת: כן האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: יאס! חברותי: אכן אהוב: לא יודעת, תגידו אתם דואג: תלוי למי חמוד: כשאני רוצה כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: קלמנ' קולה או מים: קולה! סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף
רעש אחרון ששמעת: הכלבה שלי נובחת ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: אולסטאר נחשב? טלויזיה או מחשב: מחשב
כיתה: ט' מצליח בביצפר: אכן...יותר מדי... מזל: בתולה מידת נעליים: 38 גובה: מטר ודשא. צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: אדום, ל-7 דקות פירסינג: נייט קעקועים: מתה לעשות