אוקי.. אז לאנשים (המעטים) שכבר כאן,

PopPy

New member
אוקי.. אז לאנשים (המעטים) שכבר כאן,

כידוע לכם נדב נסע טס לו לשבועיים ובינתיים אני מחליפה אותו עד שהוא יחזור.
העליתי בינתיים סקרון, ואפשר להפוך את השרשור הזה לשרשור הנימוק לבחירה שלכם בסקר. הסקר עוסק בדמות האהובה ברוזוול. ועוד דבר - הפורום עדיין חדש לגמרי וגם לא עלה ברשימת הפורומים של תפוז, אז אם אתם מכירים שאוהבים רוזוול, אתם יודעים לאן להפנות אותם..

PopPy

New member
הממ לא, נדב כבר העלה אותו../images/Emo3.gif

בכל מקרה אתם מוזמנים לנמק את הבחירה שלכם כאן בשרשור
.

מייקל!

דבר ראשון, איזה נפלא שיש את הפורום הזה! עוד כשהוא היה בסטאר ניסיתי להתקבל להיות מנהלת בפורום הזה אבל תפוז מעולם לא הגיבו לי לבקשה.. בכל מקרה- אני שמחה שהם נזכרו! למה מייקל? השיער! הציניות! וטוהר הלב שמסתתרים מאחורי החזות הקשוחה..הפאפי אייס... אחח... חייבים לאהוב אותו! חוצמזה, עונה 3 - הוא מדהים!!!

אנילא אסביר למה בחרתי במריה, או שזו

הייתה ליז.. אני אשאל איך אפשר לאהוב את מקס
אני כ"כ מעוצבן עליו, לא ראיתי בנאדם כזה אדיש
זה ממש מעצבן.

shasha14

New member
אני לא חולה על מקס....אבל../images/Emo15.gif

הוא ממש חמוד, וזה מה שאני אוהבת בו את האדישות שלו

Dawson girl

New member
אממממ....

אני בחרתי במקס... אחרי התלבטות קשה בינו לבין מייקל.... כי הוא חמודדדדדד.... אבל למי שראה את העונה השניה של דוסון, הוא שיחק שם את כריס החבר של אבי.. הוא היה הרבה יותר חמוד שם! היה לו יותר פלפל. הוא לא היה כזה אדיש ושתקן... אז אני בוחרת במייקל כנראה.... אחלה בנאדם!

נמימה

New member
דמות אהובה עליי ../images/Emo108.gif

מקס!! למה? בעיקר בגלל המבט
.. הוא כל כך רגוע ושקט גם שהכל סוער ושיש בעיות!!! ואחרי זה.. מריה. היא פשוט היפראקטיבית, מוזרה, וחמודה כזאת.. חחחחח מזכירה קצת ת'בעיות שלי
ו.. סתם משהו כדי להבהיר. רואים אותה?
היא שלי
שלי!!!!!!!!! זתומרת שהיא האייקון שלי! אהההההה תנסו לא לגנוב.. תודעעעעעעעעעע

מקס לא אדיש!

הוא משחק אותה קול...שליו
מגניב.. כזה מושלם! הוא גם שיחק בבאפי פרק אחד...את החבר ילדות שלה פורד שבא לסאנידייל כדי להתערפד כי הייתה לו מחלה סופנית.

נמימה

New member
אני אמרתי שהוא ../images/Emo108.gif

אדיש
אני חולה עליו!!!!!!!!
בונבון מושלם שלי!!

Toffee Pie

New member
תגידו רגע...

שירי (ליז) היא בת למשפחה ישראלית? כי עד כמה שידוע לי היא לא נולדה בשיראל.. אז למה יש לך שם ישראלי

OrdinaryDay

New member
אף אחד לא מחבב את איזבל../images/Emo4.gif

אהבתי את הדמות שהיא משחקת שם, אישה עצמאית וחזקה.
חבל שרק לא נותנים לה קצת יותר זמן מסך
נמאס לי לראות את כל הבעיות של ליז ומקס! הם מעצבנים! כל הזמן מוצ'י-פוצ'י-קוצ'י! GET A ROOM!

Toffee Pie

New member
לא נכון

אני דווקא מחבבת אותה.. היא מוסיפה פה ושם. אי אפשר להגיד שהיא מיותרת.

KerenWelling

New member
אני,אישית, לא אוהבת ביצ'יות...

כי היא חושבת על עצמה לפני כולם ואני ההפך הגמור ממנה... אני כן אוהבת שהיא מתחילה להפתח קצת בעניין של האהבה...אולי זה יפתח אותה...

למעלה