אוקי.. אז לאנשים (המעטים) שכבר כאן,

KerenWelling

New member
דמות אהובה

הכי קל בשבעולם: מייקל. למה? כי הוא מושלם... זה למה!!!! עילגים... אוף נו לא משנה.. ביי

KerenWelling

New member
לא מייקל!!!!!!!!!!!!!

מקס מקס מקס מקס סורי סורי סורי סורי....!!!! פשוט בדיוק דיברתי פה עם חברה שלי על צ'אד מייקל מוריי.... סורי חבר'ס!!!

moran14h

New member
פחח צ'אד חתיך..טוב הדמות האהובה עלי

אממ זה קשה אבל מריה וגם מייקל הם כאלה חמודים הם לא יותר מידי "אנחנו הזוג המושלם" הם הכי הגיוניים שם.. וזהו אני הכי אוהבת אותם!

moran14h

New member
כרגע שמתי לב שזה נשמע כאילו אני לא

אוהבת את צ'אד (קצת בלי קשר לפורום אבל אני לא רוצה אי הבניות) אני כן אוהבת את צ'אד ..חתיך! אמרתי "פחח" כי התבלבת..לא משנה אז אני כן אוהבת אותו..הנה וול פייפר שאני הכנתי (לא הכי יפה תאמת..)

moran14h

New member
אוך ..גררר..אני מפגרת..

שמתי את הזה הלא מוכן.. אנטי עייפה מאוד..אז פליז לא לצעוק עלי..

KerenWelling

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifצ'אד.....

הו....(*אנחת אהבה....*) הוא פשוט כל כך דומה לנער גרמני אחד שפגשתי במשלחת לגרמניה בחופשש......אנדי אני מתגעגעתתתתתת ICH LIEBE DICH!!!!!!!סליחה!
יש לי תמונה, אבל היא ממש ממש ממש מעוותת..אני אנסה למצוא אחת יותר נורמאלית...

סאני17

New member
זו שאלה קשה..

בהתחשב בזה שאני אוהבת כמה. אממ את מי הכי? טוב אני אפתור את הבעיה, אני אגיד את מי הכי מהבנות ואת מי הכי מהבנים. חיחי אוקיי מהבנות זו תהיה מריה כמובן, אני תמיד מעדיפה את החברה של הכוכבת למרות שגם את הכוכבת(ליז) אני גם אוהבת. מהבנים זה יהיה בלי ספק, מייקל. למה? הוא משחק אותה אבל בתוך תוכו אפכת לו מאוד. בכל מקרה, אני מתה על רוזוול, חולה על רוזוול.

ד י י ז י

New member
דמויות אהובות:

מקס - אני בטוחה שכולם כבר יודעים מה אפשר למצוא בו:) איזבל - כי היא לא לוקחת זבל מאף אחד, כי יש לה דעות משל עצמה, כי היא כוסית, וכי היא יודעת איך להשיג את מה שהיא רוצה. את ליז אני דווקא לא אוהבת (ואני מקס\ליז שיפרית. go figure.) היא מושלמת מדיי. אגב - חדשה:) אני יעל, בת 15. אני גם דיי חדשה ברוזוול - התחלתי לראות רק כשערוץ 3 התחיל לשדר. מזל טוב על הפורום.

SmallVille Girl

New member
מקס!!!

איזבל - בהתחלה היתה מזה מעצבנת ! אבל עכשו היא בסדר !
לי- אאת ליז אני מתחילה לשנוא !
היא מעצבנת ... אבל חמודה ... עובדה אחת ברורה לי שמקב והיא מתאימים כמו 2 טיפות מים ! נ.ב. אלכס גם חמוד !!!

PopPy

New member
עכשיו תורי../images/Emo3.gif

קודם כל - מריה. היא פשוט שולתת עם ההבעות שלה, ההיסטריה. היא פשוט כ"כ.. מריה! דמות מגניבה, היא מוסיפה הרבה לסדרה. אחריה איזבל, כי אני ממש אוהבת ביצ'יות
. היא דמות שווה בפני עצמה. מייקל חמוד עם האדישות-וואנאבי הזו שלו, ולשלושה השנואות אלכס פתטי, ליז מעצבנת ("תראו אותי, החיים שלי מושלמים! אבל רגע! התאהבתי בחייזר, אני מתעסקת עם חבורה של חייזרים שמנסים לרצוח אותם והם מצידם מנסים למצוא את מי שמנסה לרצוח אותם, אבללא נורא! אני אתמזמז 24/7 עם החבר-חייזר שלי!" זו מהות הדמות שלה
) וגם מקס. אני שונאת אנשים אובר-אדישים, והוא גם לא נראה משהו.. יש לי קטע כזה עם גיבורים, אני בד"כ לא מחבבת אותם.

A lost angel

New member
אוהו..

דמות אהובה.. מייקל. הוא מצחיק אותי.. והאדישות שמסווה כל כך הרבה רגש פשוט מקסימה.. אחריו יש את אלכס..נשמה טובה וחבר טוב, מריה.. כי זו מריה.. שונאת את: קייל. כי הוא מטומטם בעונה הראשונה.. לעומת זאת, בשניה...
דנה

h e n y

New member
ללא ספק - מקס!!!!

טוב אז התאהבות
שלי במקס החלה עוד בפרסומות ויש לו פרצופים תמימים שאפשר לאכול אותם
מייקל הוא בעדיפות שניה, בגלל שהוא פוגע הרבה במקס ובמריה, אבל יש לו קטעים חמודים והוא חתיךךךך
מהבנות אני אוהבת את ליז,
בגלל התמימות שלה, לא יודעת... בגלל שמריה מעצבנת אותי קצת- הרבה כי יש לה קטעים מטומטמים טוב אבל את טס{החדשה} אני לא סובלת!!!!!!!
אני יודעת שהיא חדשה אבל אני מכירה את כול הסיפור שיהיה איתה והיא פשוט כלבה אלכס הוא חננה כזה....
איזבל מאוד מאוד חמודה
, ויש לה קטעים ציניים עם קייל
{בעונה השלישית} שברגו אותייייי מצחוק אוי, קייל,
הוא יהיה הדמות הצינית שבסדרה
, יהיה לו קטעים {כמו באותו יום שהוא השתכר עם מקס
} חבל לכם על הזמן!!!!!!!! וולנטי הוא מאוד נחמד
.... ו.... טוב אני לא אספר זה ספוילר
רציני.

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif מריה ומייקל....

גם כל אחד בנפרד וגם ביחד.... מייקל - כי הוא כזה סגור ומופנם בצורה פשוט מהממת. לא יודעת.... הוא פשוט - מייקל..... הוא גם שחקן מצויין בצורה לא רגילה (לפי דעתי לפחות....) מריה - נו טוב, זאת מריה.... השגעונות שלה מזכירים לי את עצמי מידי פעם.... זה פשוט קרע אותי בפרק הראשון או השני (לא זוכרת....) כשליז סיפרה לה לראשונה שמקס, מייקל ואיזבל חייזרים, וקודם היא אמרה לה לא להשתגע, ואז היא יצאה מהבית בצרחות...... זאת נראה לי הייתה יכולה מאוד להיות התגובה שלי......

למעלה