ג'ים קארי והקשרים
כל הקטע הזה שהיה אירוח של ג'ים קארי האמיתי היה מופרך עד כמה שאני יודעת. ג'ים קארי לא התארח ולא בתיך. וכן זה עצוב מאוד,אנחנו מאוד אובססיביות ואין לנו דרך בכלל להגיד לו את זה. אבל תראו,אני חשבתי ככה. לאדוארד יש יומולדת עוד שלושה חודשים. אני תכננתי עוד חודש ככה שנתחיל לכתוב לו מכתב, עד שזה יהיה מוכן כשבועיים לפני היומולדת שלו. נציין שם ליד כל קטע שנכתב ונשלח את זה רישמית מהפורום הישראלי היחידי למעריציו של אדוארד נורטון שקיים. בתקווה שזה יגיע בקירוב ליומולדת שלו,אליו אישית ונקבל איזשהי תגובה משמעותית ממנו. הכי רחוק שמישהו הגיע לליצור איתו קשר היה שהם שלחו מכתב לסוכנות שלו(שזה מה שאנחנו נעשה,אבל הרבה יותר גדול ומכובד
) וקיבלו בחזרה תמונה חתומה ממנו עם הקדשה. עכשיו,אם נצליח לכתוב לו מכתב ממש מרגש וענקי מכל חברי הפורום,נדגיש כמה וכמה פעמים שאנחנו מעריכים אותו ושאנחנו מישראל. אולי נצליח לקבל תגובה יותר נרגשת לגבי זה. אבל בינתיים זה מוקדם עוד כחודש נתחיל עם כתיבת המכתב,ונסגור אותו חודש אחרי זה ואז אני אדפיס,אשלח לו את זה וזהו...נקווה לטוב. מקווה שעד אז כבר נספיק גם לקיים את מפגש הפורום הראשון שלנו.