אוקי אז..

swirrrly

New member
אוקי אז.. ../images/Emo118.gif

יכול להיות שאני אלך לראות את "השעה ה-25" עם אבא שלי, ואני רוצה לדעת אם יהיו שם קטעים מפדחים (יעני מין)? נב: IM OBSSESSED WITH EN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

swirrrly

New member
נצל"ש דרקון אדום -->../images/Emo118.gif

לא יודעת למה, פשוט חשתי צורך לפרסם את התמונה הזאת...

פלוק!

New member
יש רק סצינה אחת,

שבה הוא נזכר באמבטיה שהוא ונטורל עשו.

swirrrly

New member
אתם יודעים.. ../images/Emo118.gif

לפעמים פשוט קשה לי להאמין שEN הוא בנאדם אמיתי.. אני פשוט חולה עליו כל כך קשות.. אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף... וזה מה זה מעצבן אחר כך להבין שהוא לא יודע כלום על הקיום שלי
בעעע וגם יש לי רעיון
- אולי שכל הפורום יכין ביחד מכתב לאדידוש(אדידס-=/=/=/=/) וננסה לשלוח לו את זה או משהו? כל פעם שיבוא חבר חדש לפורום, ניתן לו להוסיף קטע משלו למכתב
שיווווו למה לאף אחד כאן אין קשרים עם אד?? הלוואי והיינו יכולים להביא אותו להתארח כאן.. אם אני לא טועה, הביאו את ג'ים קארי האמיתי לפורום סרטים...*מבט חולמני*

מיצי007

New member
ג'ים קארי והקשרים

כל הקטע הזה שהיה אירוח של ג'ים קארי האמיתי היה מופרך עד כמה שאני יודעת. ג'ים קארי לא התארח ולא בתיך. וכן זה עצוב מאוד,אנחנו מאוד אובססיביות ואין לנו דרך בכלל להגיד לו את זה. אבל תראו,אני חשבתי ככה. לאדוארד יש יומולדת עוד שלושה חודשים. אני תכננתי עוד חודש ככה שנתחיל לכתוב לו מכתב, עד שזה יהיה מוכן כשבועיים לפני היומולדת שלו. נציין שם ליד כל קטע שנכתב ונשלח את זה רישמית מהפורום הישראלי היחידי למעריציו של אדוארד נורטון שקיים. בתקווה שזה יגיע בקירוב ליומולדת שלו,אליו אישית ונקבל איזשהי תגובה משמעותית ממנו. הכי רחוק שמישהו הגיע לליצור איתו קשר היה שהם שלחו מכתב לסוכנות שלו(שזה מה שאנחנו נעשה,אבל הרבה יותר גדול ומכובד
) וקיבלו בחזרה תמונה חתומה ממנו עם הקדשה. עכשיו,אם נצליח לכתוב לו מכתב ממש מרגש וענקי מכל חברי הפורום,נדגיש כמה וכמה פעמים שאנחנו מעריכים אותו ושאנחנו מישראל. אולי נצליח לקבל תגובה יותר נרגשת לגבי זה. אבל בינתיים זה מוקדם עוד כחודש נתחיל עם כתיבת המכתב,ונסגור אותו חודש אחרי זה ואז אני אדפיס,אשלח לו את זה וזהו...נקווה לטוב. מקווה שעד אז כבר נספיק גם לקיים את מפגש הפורום הראשון שלנו.

MyImmortal

New member
אבל....

זה אדוארד. לא נראה לי שהוא יגיב.
אבל אפשר לכתוב בעיקרון.. :)

מיצי007

New member
למה אתן מפחדות ממנו../images/Emo35.gif

הוא נראה לי הבנאדם הכי סימפטי וחמוד שיש

MyImmortal

New member
כי....

את יודעת, הוא לא ממש אוהב את כל הקטע של הפרסום וזה. לא נראה לי שהוא ישב ויכתוב מכתבים למעריצים בזמנו הפנוי... אבל מי יודע....

מיצי007

New member
נכון...

אבל מצד שני הוא מאוד אוהב את המעריצים שלו וזה ידוע. אולי הוא לא ישב ויכתוב מכתב,אבל אני כמעט בטוחה שנקבל ממנו,או בעקיפין ממנו איזשהי תגובה.

MyImmortal

New member
זה יהיה שווה....

זה לא ממש קשור, אבל פעם חברה שלי שלחה ליואן מקגרגור מכתב והוא שלח לה תמונה עם חתימה. זה היה מגניב, איך שהיא בכתה לי בטלפון...עכשיו כשאני חושבת על זה, זה היה גם משעשע למדי.

מיצי007

New member
יואן מקרגור

הוא גם אחד מהשחקנים האהובים עלי. הוא גם שחקן שממממממש מעריך את המעריצים שלו. אני חושבת שאם מקבלים תמונה עם חתימה זה גם נחמד,בהתחשב שהם עסוקים מידי בכדי להגיב לכלללללל המכתבים שנשלחים. אבל שוב,אני מדגישה שאם נעשה מכתב מממממממש מממממש מושקע אז אנחנו יכולות לבוא עם ציפיה גבוהה לגבי התגובה שנקבל... משם אנחנו יכולות רק לרדת.

מיצי007

New member
לא ממש מין

הוא מוריד את החולצה שלוש פעמים(לא שספרתי או משהו כזה
) וקצת מתנשק,אבל לא-אין מין
. וכולנו בובה,כולנו...אחרת לא היינו כאן

swirrrly

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo118.gif

ובקשר למה שכתבת על המכתב - כדאי שאני אתחיל לראות עוד סרטים שלו, כדי שאני לא אשמע סתם מטומטמת (ראיתי בינתיים רק איזה 5.. הממ.. פחד ראשוני זה חובה! וגם ההימור האחרון...! השאר לא ממש חובה, נכון? אוי! וגם לראות שוב את אמריקה X!) דייי, אני כבר הולכת להתכונן!! אני אזכיר שם שגם לי יש PASSION למשחק מגיל 0, וכשאני מנסה להכנס לדמות אני חושבת מה הוא היה עושה.. פחחח... אויש, אני כזאת ילדותית!

למעלה