אוקי אז..

swirrrly

New member
אוף, תתעלמו מההודעה הזאת:( ../images/Emo118.gif

אדוארד נורטון הוא ממסטל

SoundsOfSilence

New member
רעיון טוב רק...

מה אני ארשום לו? ראיתי רק 2 סרטים שלו! (אם יהיה טוב עוד מעט גם את השעה ה-25)

מיצי007

New member
לא חייבים לרשום לו על הסרטים שלו

להפך,את יכולה לכתוב לו מזל טוב. שאת אוהבת את כשרון המשחק שלו ושאת מקווה ולראות את כל הסרטים שלו כי ממה שראית עד עכשיו פשוט התאהבת או משהו דומה...

MyImmortal

New member
היה *אמור* להיות....

קטע שמישהי עושה לאדוארד משהו אבל *הוציאו* את זה מהסרט, ררררררררר..... זה היה קטע יפה!!! אבל חוצמזה....לא נראה לי. אה כן, יש אחד, אבל הם סתם מתנשקים והוא ממזמז אותה o_O

MyImmortal

New member
הממ...

אחת באה..אממ...*שיעול*....לו... (אני מקווה שאת מבינה) במועדון, אז הוא אומר לה לא ושואל אותה בת כמה והיא אומרת לו שהיא בת 17 או משהו. ואז הוא מביא לה כסף ואומר לה שתעשה משהו טוב עם החיים שלה ואז הוא הולכת. the end!

מיצי007

New member
אהה../images/Emo70.gif

אני חושבת שטיפה התבלבלת. אבל בכל מקרה,יש לך את הקטע המדובר

MyImmortal

New member
למה התבלבלתי? *מבט מסוקרן*

היה לי.....כשהורדתי את הגרסה הגרועה של הסרט (הם חתכו את כל הסוף!!!!!!!!!) ו...כן. אז היה לי, אבל עכשיו אין לי. חחח...

מיצי007

New member
אני כמעט בטוחה שאת טועה

כי גם ראיתי את הדיוידי וקטעים שנחתכו...ולא היה שם מה שאת אומרת. היה רק את הקטע עם התלמידה של ג'ייק שהוא הכניס אותה למועדון... והיה קטע עם הרוסי שהוא הציע לו בחורות שיכולות לעשות לו "טוב"... אני בטוחה ב99.9% שאת טועה.

MyImmortal

New member
כן, גם אני...

ראיתי את הקטעים בדי וי די ואני יודעת זה לא היה שם. אבל אני נשבעת שראיתי את הקטע הזה בגרסה שהייתה לי במחשב. דרך אגב חבל שהוציאו את הקטע עם נטורל במטבח. חמיודים!!!!

מיצי007

New member
כן,זה הופיע רק בטריילר.

אני חושבת שפשוט התבלבלת.... הקטע עם נטורל במטבח שהוא נושק לה(אמן שתמות) יצא בעריכה,אבל נשאר בטריילר. אני ראיתי את כל הקטעים הנלווים שהיה לסרט. ואני בטוחה במאה אחוזים,אולי התבלבלת לרגע בדמויות או משהו. אני לא יודעת,כי פשוט אני בטוחה שהתבלבלת.

MyImmortal

New member
אני לא!!!!!!! חחחח

אני לא התבלבלתי i'm telling you!!!!!!!!!!! תנסי להוריד את הגרסה של טי אם די בקזה, ותראי שזה שם! אני לא הייתי מדמיינת קטע כזה. תאמיני לי. :)

MyImmortal

New member
לאלאלאלאלאלא!!!

אני ראיתי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראיתי ראיתי ראיתי ראיתי!

מיצי007

New member
לא../images/Emo70.gif

את התבלבלת או שפשוט אני לא מבינה בדיוק על איזה קטע את מדברת כי אין את זה שם!!!! אין!!!

למעלה