גם יותר חו"ל ופחות סינגלס (הרבה פחות)
איפה את גרים כיום, והאם את שואפים לעבור לגור במדינה/עיר אחרת? לוס אנג'לס, ואלי האם יצא לכם לצאת עם בחורות/רים לא יהודים? אם כן מה המסקנות? אני מעדיף את ההפרדה של ישראלית ואמריקאית בלי הקשרי דת מהסיבה הפשוטה שיש הבדלי מנטליות עצומים. יצאתי עם שתי בחורות אמריקאיות, אחת יהודיה השניה לא. אני צריך את העברית, לא בגלל קשיי שפה, אבל זה משהו שאני חושב שצריך להיות קרוב לבית שהגעתי ממנו. האם יצאתם עם יהודים/יות אבל לא ישראלים/יות? אם כן מה המסקנות? מה ההבדל בין השאלה הזאת לקודמתה? האם אתם רואים את עצמכם גרים פה עוד הרבה שנים? כן. האם אתם נמצאים בסביבה שיש לה מגע יום יומי עם ישראלים/ או שבעיקר לא ישראלים/יהודים. בתור אחד שעוסק בHOME IMPROVMENT קצת קשה להימנע ממגע עם ישראלים. מעבר לזה, יש חברים ישראלים ויש אמריקאים. אני גר בסביבה ישראלית, למרות שבבניין שלי אין אפילו אחד. (עדיף) האם אתם מנסים לשמור קצת על המסורת (אני יודע? אולי להדליק נרות בחנוכה)? כן, זוגתי יותר ממני. אם אתם פתוחים בכל הקשור בדייטים אם לא יהודיות/יהודים, האם אתם חושבים שאפילו הייתם מתחתנים איתם אם היה מצב? כן אם הייתם יוצאים עם לא יהודים/יהודיות האם יש לכם מגבלות, למשל האם הייתם יוצאים עם נוצריה קתולית שהולכת כל יום ראשון לכנסיה, ואומרת לך מראש שהיא מתכננת לגדל את ילדה כנוצרים? אם היא היתה אומרת מראש בחודש הראשון הייתי בורח גם אם היא היתה יהודיה. מה החלום שלכם בכל הקשור לקטע זוגי? כבר הסתדרתי בקטע הזה. נולדה בארץ, פה מגיל שנתיים, עשתה צבא וקיבלה קצת ישראליות בתקופה הזאת. אחלה שילוב.