אוקי המפגש מבוטל

Blade Of Fire

New member
כל הזין בצה"ל

אל תתגייסו. זה גורם לחוסר הגעה למפגשים. מבצעיות מטומטמת!!!! מאתמול ב5 בערב עד היום ב5 הייתי שם!! כשהייתי אמור להיות בחופש!!!

lacrimosa girl

New member
אם לא נתגייס נשב בכלא צבאי

ונהיה פרזיטים מטומטמים.עדיף?/tapuzforum/images/emo8.gif/tapuzforum/images/emo3.gif

Blade Of Fire

New member
האמת שלא

אם לא תתגייסו אתם תעשו בחוכמה ותנצלו את החיים שלכם כמו שצריך במקום לבזבז את הזמן.

lacrimosa girl

New member
טוב, אני לא חושבת שצה"ל זה בזבוז זמן...

אם כי אני לא הולכת לשרת עידנים [
] כמוך

חבל

גם מפגש של עשרה אנשים זה אחלה מפגש. [ממה שהצלחתי להבין מהשרשורי מפגש המבולבלים האלה]

Super Alonit

New member
כן, אוף. ממש רציתי לבוא.../images/Emo10.gif

והיו לנו כבר מפגשים של עשרה אנשים או אפילו פחות והיה קסומי להפליא! בייחוד אלה עם הפיקניקים
אוכל, יאמי.

אתם ממש מבאסים../images/Emo11.gif

למה לבטל מפגש ביום של המפגש!??!?! כבר קניתי עוגיות חמאה ממש טעימות
בכל מקרה אני דניאל והילית נפגשנו בעזריאלי ואז המשכנו לדיזינגוף והיה ממש כיף ולקחתי מUFO פוסטר של ההופעה וגם ראינו בתומר פוסטר ממש יפה של נייט שהילית צילמה בפלא שלה ד"א.. וגם ראיתי מלא חולצות של נייט בUFO ואני קונה אחת שבוע הבא.. צריך להמציא חוק שקובע שמי שאומר שהוא בא למפגש לא יכול לבטל כי אני כמעט עליתי לרכבת שדניאל התקשר אליי ואמר לי שאף אחד לא בא וחבל שעד שאירגנו מפגשינה בחיפה בשביל כל הצפונים אף אחד מהם לא יכל לבוא בסוף..

The Cat Woman

New member
יו אפשר סתם לקחת פוסטר של ההופעה?

אני ממש חייבת להשיג אחד כזה, אל תשאלו למה...
אבל אני חייבת! מאיפה אני מנפיצה?

Super Alonit

New member
בואנה את בכלל לא הולכת להופעה!../images/Emo46.gif

(אבל אם את כבר שם תקחי אחד גם בשבילי לפני שיגמרו ואני אוקיר אותך לעד
)

The Fantasy

New member
באמת ביאסו..

דווקא אמרתי לדניאל שתבואו אתם לפחות להפגש איתנו בחוף, יכל להיות נורא נחמד, אבל כבר לא ממש היה שווה לכם לבוא כבר היה די מאוחר ועד שהייתם מגיעים וזה...קיצר אירגון חרא ביותר. אני וחברה שלי נורא התבאסנו שביטלו ברגע האחרון, עד שהחלטנו לנסוע בעצמנו לים, אבל בקרית חיים במקום חיפה, והיה ממש כיף..הייתה רוח מעולה ושקיעה מדהימה
שצילמתי בפלא ואני אעלה כאן מחר או משהו
היה יכול להיות ממש מהנה אם היינו כולנו ביחד בים. מקווה שזה ייצא לפועל מתישהו אי פעם. מה שבטוח, זה שאני לא נוסעת למפגש נייט עד שאין לי חוגר חח

Super Alonit

New member
ומה טוב בזה?../images/Emo12.gif

(כלומר, שדנה לא תגיע עד שיהיה לה כזה...)

The Cat Woman

New member
כרטיס מגנטי= הוא עובר במכונה של הכרטיסים

בתחנות הרכבת, מה שאומר שאת נוסעת ע"ח הצבא
בכלל- נסיעות בתחבורה ציבורית זה חינם לחיילים (על מדים) וכן, זה פנטסטי כמו שזה נשמע!

Super Alonit

New member
יו, גם אני רוצה אחד כזה:]

ורגע רגע... אם נניח אני ודנה עולות על רכבת באותו מקום ויש לה כרטיס כזה.. היא יכולה להעביר אותו פעמיים בשביל שתינו ולא ישימו לב ואז גם אני אעלה בחינם?

למעלה