אוקי הנה שרשור שיעשה לכם סדר אחת ולתמיד

וואי, הרגת אותי......./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא לגמרי קוקיה

קבוצת הכדורגל שי ילדי TT

מימין לשמאל - דן (של גארי) מחזיק את דייזי(של גארי גם), גרייסי (של הווארד)אמילי (של גארי),לולה(שמכסה את הפנים,גם של הווארד) ואלווד (של מארקי)

riktal

New member
את גדולה - תודה!

בקשר לגארי, ידעתי על הבן והבת הגדולים בלבד (הם הופיעו ב-JUST FOR THE RECORD). בקשר לאוון - וואו, זאת הפתעה! לא יודעת למה - תמיד הייתי בטוחה שהבחור הומו
. רובי - אני בטוחה שיגיע זמנו כאשר הוא יחליט שהגיע הזמן להפסיק לחגוג. ג'ייסון והאוורד - טוב לדעת, אבל תסלחו לי בנות (ואם יש אז גם בנים) - אבל משום מה השניים האלה אף פעם לא עניינו אותי כל כך (לא יודעת למה וסליחה אם אני פוגעת במישהי/ו בגלל זה
).

michalco

New member
האמת..

גם אני חשבתי את זה לגבי מארק ... לעומת זאת על ג'יסון אני בשוק! עושה הרושם שכל החמישיה ילדים לפני חתונה .. אם בכלל במקרה של האוורד

הי שיהיה ברור שג'ייסון זה רק השערות

זה לא וודאי שלא יאשימו אותי פה באאוטינג

אההה לקח לי שניה להבין למה את מתכוונת

נו אחת וחצי בלילה ואני *עדיין* רבה עם המובי מייקר

nanny3

New member
תפסיקו לשנוא! כמו שאומרים באמריקה...

הסיבה היחידה שג'ייסון עלול להיות גיי זה כי באחד הראיונות על תקופת הוללותו הוא אמר: "לא נשאר לי יותר זרע בגוף" משפט שזימן לי ה מ ו ן חלומות 'טובים' אם .. אתן... מבינות... למה... אני... טוב קיצר, שיהיה חד, דו, תלת ראשי, דראג, אישה בגוף של - ה י י ת י ע ו ש ה א ו ת ו גם אם היה לו איידס. טוב פה נסחפתי. טוב, יש סיכוי שיש לו. טוב, דיי לא יפה. טוב, מה???? יולי, 2011?!

orlyshka1

New member
וואי, וואי...

המשפט הזה עשה לי סחרחורת.... אני איתך, לגמרי!

למעלה