אוקי, זה לא משחק ולא דיון, אלא -

אוקי, זה לא משחק ולא דיון, אלא -

שרשור כזה שננסה לנתח כל דמות בסדרה בכמה משפטים קצרים. ניתן להתייחס אל: 1. יתרונות - 2. חסרונות - 3. אופי - איך הדמות מתנהגת בסיטואציות שונות וכו'... תהנו

Horse Wishper

New member
וואו, טוב אני אתחיל

*מקווה שאף אחד לא עקף אותי*
אני אתחיל עם אינויאשה השולטטטטטטטט
אינויאשה: יתרונות: מאמי שולט, יפיוף ומתחשב, יש לו את טסאיגה ובקיצור דמות שולטתתתתתתתתתתתתתתת
חסרונות: סנוב סגור (למרות שזה מה שחמוד בו), מטומטם(בצחוק), ילדותי (בעיקר שהוא עם קגומה), לא מוכן לוותר ויש לו יותר מידיי גאווה...
אופי: סנוב, סגור, לא מוכן לוותר, גאווה בלתי נסבלת, ילדותי
כשאינויאשה על סף מוות הוא הופך לשד מלא, דם השד לא מתאים לגוף של חצי שד והדם משתלט על נשמתו, הוא לא מבין מי הם חבריו והוא רק רוצה להרוג את כולם, אם זה ימשיך הוא לא יפסיק את שיהרגו אותו...

Horse Wishper

New member
עכשיו אני אעבור ל...

*רעשן*רעשן*
(בשביל אוהביה- "קיקיו")
יתרונות: אין... פחחחחחחחחח כולה מגעילה
חסרונות: מתעתעת באינויאשה
, גורמת לו לא לאהוב את קגומה
, לקחה רסיסים מהשיקון-נו-טמה ונתנה לנאראקו (ארררררררררררג
), "הקריבה את חייה" ואחר כך אינויאשה צריך "להחזיר" לה
, מאיימת על אינויאשה בסכין שהוא מחבק אותה (ארררררררררררררג
) אופי: דוחה, מגעילה, אגואיסטית, חכמולוגית, ביצ' וכל הקללות שיכולות לעלות לי על הדעת...
אני אתן לשאר לעשות את הדמויות...

The Snow fox

New member
סאנגו../images/Emo63.gif

1.יתרונות- כל מה שקשור אליה, חוץ מקוהאקו 2. חסרונות-קוהאקו. וזה שהיא מרביצה למירוקו הנסגד. 3. אופי-מושלם 4. סיטואציות שונות? בדרך-כלל זה להכות את מירוקו. או להרביץ למישהו עם הבומרנג

עכשיו אני

ניתוח לסאנגו
יתרונות: היא אצילית כזאת שתמיד תיהיה לצד האנשים שהיא אוהבת (אפילו מוכנה להתאבד למענם). היא טובה, היא יפה, והיא לא נותנת לבנים סתם ככה לנשנש לה את הישבן
מה עוד? היא נורא חזקה ומועילה בקרבות שותתי דם
חסרונות: לפעמים הצורך שלה להגן על האנשים שהיא אוהבת מתנקם בה, והיא לא חושבת על דעת האחרים כשהיא מנסה לפגוע בעצמה. אופי: סאנגו שלנו בחורה לעיניין, לפעמים היא מצחיקה, לפעמים עצובה, גיבורה ורוכשת הרבה כבוד לזולת ^^

פינל

New member
את זה ההיית צריכה לתת לאחותי...

היא משגעת אותי כי היא כל הזמן מפרשת את הסידרה והדמויות באופן פילסופי... "תסתמי ותראי אותה בשקט!!"
: אבל לא... אני בכל זאת אנסה: קיקיו: *מצה מצה* *חמץ חמץ* בלה בלה* יתרונות- טוב חיבים להודות שהיא יפה, יש לה עינים מלאות בהבעה ועצב, ובגללה קאגומה בכלל פגשה את אינו', וגם (ולאינו' חסר בורג באונה השמאלית, מי יתאהב ביצור כזה?!
) היחסים בין קאגומה לאינויאשה כל-כך חמודים!! חסרונות- אני לא אסיים...
היא מרושעת, מגעילה, טראגית, (שזה טוב בכמויות קטנות... ולא הכמויות של בית חרושת), לא אנושית, נתנה לנארקו את הרסיסים, נצלנית, הצחוק שלה מצמרר ומפחיד
הא! והיא רוצה להרוג את אינויאשה שלי! וזה סיבה מספיקה! בקשר לזה שהיא נצלנית... היא סובבת את שני האנשים הכי חזקים בסידרה (לא שכחתי אותך סאשי! גם אתה חזק!) על האצבע הקטנה והמגעילה שלה, ואיך שהיא מתנהגת ב"סוטיאציות שונות"? אל תשאלו אותי! אני עדין מנסה להבין מה היא עושה שם בכלל!

Naraku SeXy

New member
נחשו ...

נאראקו !! יתרונות : הדמות האינטיליגנטית ביותר בסדרה ... (סליחה סאשי) יודע לתמרן אנשים .. לשחק ברגשותיהם... מניפולטיבי לא קטן סקסי בטירוף !! עם העכביש היפיפה על גבו הנחשק ! הוא מתאפר .. (^_^) יש לו שיער מהמם בטירוף !! הוא מחליף בגדים מדיי פעם ... לא כמו שאר הגברים בסדרה.. אם אפשר לקרוא להם גברים... יש לו ארמון נייד ! עם משרתים .. הוא יצר את קאנה ואת קאגורה .. משתמש בקוהאקו כעבד מין !!! (יאייי ..!!!) שמשעמם לו הוא רוצח אנשים ...! חסרונות ... אמ תנו לי לחשוב ... אין !!! מושימושלם !!

Naraku SeXy

New member
כןן !!

חבל שנאחנו לא יכולות לקשור אותו ולהפשיט אותו ... טוב סליחה .. חח פנטזיות שלי

Naraku SeXy

New member
ויש לי עוד דמות ...

שהרבה לא מחבבים במיוחד ..אבל היא ונאראקו הם הדמויות האהובות עליי ביותר בסדרה... קיקיו אהובתי ! יתרונות : חכמה, מץנהגת בצורה בוגרת, יש לה נטיות רצחניות (זה תמיד טוב) יפה מאוד, לא מתלבשת בחצאיות קצרות אהמ קגובעע... אופס סורי סטייה מהנושא... היא לא מסתובבת בקבוצות ויודעת להגן על עצמה מצוין .. היא סקסית ! לא מפחדת לעמוד מול נאראקו... וספויילר להציל את חייו של אינויאשה וקגובעעע... היא לא אומרת שטויות ולא מתנהגת בצורה ילדותית ... היא עוזרת לאנשים בכפרים, אוהבת ילדים, עוזרת לחיילים פצועים, לא שופטת אנשים לפי המראה שלהם ... היא יודעת לירות חיצים לא כמו אהמ קגגוו ..עזבו השם הזה עושה לי רע... יש לה שדים גונבי נשמות ממש מגניבים (הלוואי עליי...) חסרונות : היא קצת ביצ' כשצריך ..אבל כל אחד יכול להיות ביצ' כי אנחנו בני אדם (לא שדים ^_^) ...

sintesis

New member
ג'אקן קגומה וקיקיו

קגומה: יתרונות: לב של זהב, מסכהת ת'צמה למען אחרים, בוגרת (כשאינו לא בסביבה) חסרונות: לא מצליחה להיכנס לראש של אחרים, תמימה, משקיעה יותר מדי בלימודים (לדעתי), קצת בכיינית, לא מווטרת לאינו אפילו שהיא יותר בוגרת ממנו קיקיו: יתרנות: לב של זהב (בדרך כלל), קשוחה, חכמה, עקשנית (על זה אפשר להתווכח אם זה טוב אם רע) חסרונות: קנאית, כפויית טובה ג'אקן: חסרונות: חנפן, וזהו...

RaVeN IYI

New member
הייייי, ג'אקן מאמיייי למה להתנפל??!

חח למרות שאת צודקת=/ בלע

רעיון נחמד-

אני בחרתי את מירוקו.. יתרונות- הוא חכם,יש לו קאזאנה ביד, והוא עוזר לחבורה. חסרונות- חרמן בצורה בלתי נשלטת אופי- בסך הכל הוא טוב לב וקצת חרמן.. סיטואציות- מתחנן שמישהי תלד את ילדיו
, משתמש בקאזאנה שלו/מטה/שרשרת שלו

כי זה פוגע בסאנגו- צ'אן ../images/Emo7.gif

אבל אחרי הכאפות שהיא מביאה לו אולי לא
ובכלל, איזה עוד חסרונות יש למירוקו חוץ מזה?

sintesis

New member
רין ושאנגו:

רין: יתרונות: הילדה הכי חמודה בעולם, מצחיקה, קשוחה מאוד לגילה, נדיבה חסרונות: אין, אולי יתגלו בהמשך שאנגו: יתרונות: חמודה, חכמה, לוחמת מעולה, אמיצה, אוהבת חסרונות: קנאית, לא מודה שהיא אוהבת את מירוקו

למעלה