אוקי, זה לא משחק ולא דיון, אלא -

קוהרה

New member
קגומה

היא ממש ממש מתוקה, אוהבת את אינו ויש לה חיצים מגניבימים כאלו חסרונות- דומה לקיקיו :/ , ורבה עם אינו שילי כל הזמןןן אופי: לפעמים היא מתעצבנת מהר ולפמים היא ממש מאמי היא לא פחדנית בסיטואציות שונות :) אמיצה (היא אמרה לאינו שהיא אוהבת אותו!!)

Naraku SeXy

New member
וואוו ..

את זה גם אני יכולתי לעשות ..אבל מה עם לנסות לנשק אותו ? היא פשוט לא גבר כמו קיקיו אהובתי ..

בגלל זה קאגומה יותר אנושית מקיקיו.

בגלל שהיא לא נישקה אותו. בגלל שהיא יודעת מה הוא מרגיש כלפי קיקיו, שהוא בחר בקיקיו, ושהיא-כרגע-עומדת בדרכם. בגלל זה היא מוכנה לזוז מהדרך, כדי שהוא יהיה מאושר. בגלל כל זה, קאגומה אנושית ויותר מגניבה מקיקיו.

YuviChan

New member
אמממ...../images/Emo131.gif

אמממ... סושי מושי (סשומארו)
יתרונות-מיליון...יופי, כוח, חוכמה, נושא כלים ו...יופי מהמם.. חסרונות-אין כי הוא מושללללללללללללללללללללללללללללללללםםםםםםםםם
אופי: קצת אדיש ומסוגר בעצמו וחוץ מזה אין דברים רעים כי הוא ילד טוב והוא ה|כוכב| שליייייי!!!!!!

sintesis

New member
גם אני מתה עליו, אבל

זה שהוא שונא את אחיו רק כי הוא חצי שד לא נחשב חיסרון?

לי Li

New member
K זה ברור את מי אני אבחר

סאשי
(או סשומארו
the same)
1. יתרונות - חכם, נאמן, לא מתרגש משטויות, שקסי בצורה דורשת אניסה, לא מקשקש יותר מידי, חזק, מהיר, לא נדחף, טוב לב אי שם בפנים, ישיר, בלתי צבוע, ויש עוד הרבה שאין לי כוח. 2. חסרונות - לפעמים האדישות וההתנשאות קצת מעצבנים, אבל כל עוד האגו שלו לא ייתנפח מידי, אין לו יותר מידי חסרונות. 3. אופי - המ, מהאנשים הלא נדחפים. מתאים לו ההגיד "מים שקטים חודשים עמוק", מתבודד, בונה חומות סביב עצמו, לא מתחבר בקלות לאנשים, ובנוסף לזה יש גם את כל התכונות שציינתי למעלה ^_^ זהו נראה לי
יאפ, הוא שווה

BaBy AnImE

New member
טוב *עושה קליקים באצבעות*

שלי לא הולך להיות קצר, אני צריכה תרגול למבחן בספרות. ססשומארו 1. יתרונות- למרות שלא רואים את זה, יש לו לב בעל אופי אנושי. כשרין הגיעה, בתחילה הוא התעלם ממנה, אבל היא התעקשה לעזור לו ולטפל בו, ולבסוף הוא הסכים שתלך אחריו ונקשר אליה, מה שמראה על אופי בעל צד אנושי. 2. חסרונות- העובדה שססשומארו קיבל את החרב שנותנת חיים מאביו מעידה על כך שאביו לא רצה לתת לו חרב שמסוגלת להרוג, מתוך חשש בשימוש שיעשה בה. לססשומארו יש אופי של שד, שדבר כמעט לא יקר לליבו, מלבד חייו שלו עצמו. יחסו של ססשומארו לאחיו הוא אינו יחס בין אחים, אלא יחס בין אויבים. ססשומארו תאב כח, ומקנא באחיו על החרב בעלת העוצמה שקיבל. וזהו בינתיים

ZuzuGirl

New member
יש לך טעות

אבא של ססאשומארו נתן לאינויאשה את החרב בגלל שהיא עוזרת לו לא להפוך לשד אמיתי. אם זה יקרה הרבה פעמים אינויאשה יאבד את השפיות שלו ויהוך לשד רצחני. ככה הם אמרו לפחות...

sintesis

New member
אני לא חושבת

שאבא שלהם בחר לפי זה. אני חושבת שהוא נתן לכל אחד מה שחסר לו: לאינו כוח, ולסאשו טוב. אם הוא היה רוצה לתת את טסאיגה לסאשו הוא פשוט היה אומר לטוטוסאי שהחרב השנייה תהיה זאת ששומרת אל השד שבאינו, ולא טסאיגה

loligoth

New member
../images/Emo54.gif סאשי

יתרונות- סקסי בטרוף, מתאפר ^_^, יש לו שיער מ-ד-ה-י-ם [בעלת אובססיה לשיער:], יש לו פלאפי ^_^, הוא אדיש, הוא זורק אבנים על ג'אקן!! :] ומשחק בו כמו במריונטה P:, יש לו את רין המתוקית, הוא לא ילחם במישהו שלא יכול להגן על עצמו וכו', בקיצור: רררררררר........ לדפוק אותו בתחת :] חסרונות-אמ.... *לא מצליחה לחשוב על משהו* :] בעצם, הוא לא מכיר באינויאשה כאחיו ורוצה להרוג אותו... :/ אופי- מושלם :] ממ... תרביעי לא הבנתי, עמכם הסליחה

... מירוקו!!

יתרונות: כוסוןןן!! סמל מין!!! חמדמד חרמן.. לפעמים זה טוב.. לא מתבייש לא מפחד ללבוש תכשיטים (^_^) הוא נראה כל כך יפה אפילו עם הבגדים המוזרים שלו (*o* כל כך יפה!) הוא כל כך חמודיייי!!!!! די דיי איזה (נינט סטייל) מאמייייי!! (עם הסילסולים והכל.. ^_^) חסרונות:.............. אני חושבת..... אה כן הוא יעלם בעוד כמה זמן.. עד אז הוא פשוט מושלם!!!!^_^ אופי: יפה, חרמן. ^_^ בסיטואציות שונות.. מממ.. "will you be the mother of my child?" יסתכל לה בעניים במבט מלא משמעות ויתפוס לה בתחת.. אם זה בן הוא ינסה לסחוט ממנו כסף.. חחח אני אוהבת את מירוקו!!!

למעלה