אוקי. זוכרות את הארוע שעשיתי? אז קצת

אוקי. זוכרות את הארוע שעשיתי? אז קצת

תמונות מכל הכבודה. לא היה דברים מסעירים רק הכמויות היו גדולות. הרבה פשטידות שהן לא ממש פוטוגוניות אבל מה שכן היה יפה צילמתי.

אפשר לקבל את המתכון של הלחמניות?

האם הן רכות ואוויריריות? האם הן רכות גם אחרי יום? תודה.

היו שם פשטידות פטריות פשטידות בצל

בעיקרון הבסיס הוא זהה. ביצים, קמח, אבקת אפיה, גבינות, מיונז, אבקת מרק (פטריות בפשטידת פטריות) מל"פ. בפשטידת בצל אידתי את רוב הבצל בחמאה, וקצצתי גם מעט בצל חי. בפשטידת הפטריות אידתי בצל עם חמאה והוספתי את הפטריות להפרשת הנוזלים. אפיתי בסביבות השעה פלוס מינוס.

יוכי68

New member
תודה.....היום בעלי קורא בספר הבית היהודי

על עניין האוכל ובין היתר צון כי יש מאכלים שיש להימנע מהם לחלוטין בין יתר המאכלים היה גם פטריות ........מה עושים.......אני ממש אוהבת פטריות...........

מאיוש י

New member
../images/Emo13.gifלי אין מיקרו

סתם תופס לי מקום יקר וגם לא אוהבת את עניין הקרינה........ גם לא משמש אותי לכלום היה לי לפני המון שנים והוא עמד מסכן ללא שימוש ומסרתי אותו.

מאיוש י

New member
כן ,אין לי מיקרו למה בעצם אני צריכה?

אני לא מחממת אוכל, אני מכינה כל יום טרי ואם צריך מחממים בגז. בקבוקים לתינוק לא משתמשת כי אני תמיד מניקה אז למה בעצם אני צריכה אותו.? למה הוא משמש אותך? שאי אפשר בתנור או בגז? נכון שהוא יותר מהיר אבל עם כל הסכנות שבו אני מוותרת במיוחד אחרי התוכנית שבוע שעבר שראיתי על הקרינה שהוא פולט ואני שמחה מאוד שאין לי ....יש מספיק קרינה מהטלפונים והמחשבים אז כמה שפחות יותר טוב

יוכי68

New member
אני מחממת, מפשירה ומסתבר גם אופה

הקרינה רק למי שמתקרב עד כדי 5 ס"מ אם אני לא טועה.....שוב לי אין טלויזיה........("מה אין לך טלויזיה?".....חחחחח) ואני לא ראיתי את התוכנית המדוברת מה אמרו שם?

מאיוש י

New member
אמרו שהקרינה לא רק 5 ס"מ

אלא הרבה יותר למעשה בכל איזור המטבח יש קרינה מהמיקרו אני לא זוכרת את המרחק אבל זה היה הרבה יותר מ5 הוא אמר להתרחק מאוד מאיזור המיקרו כשהוא פועל.

יוכי68

New member
אין נימוק, רק טענה שזה מזיק לבריאות

כך גם הכמהין, הדגים השמנים והמלוחים, בשר מעושן, גבינות ישנות........עדשים טובים לבריאות רק אם נאכלים פעם בחודש ולא יותר וכך גם החרדל..........עפ"י משנתו של הרמב"ם.

עם מכהין לא נראה לי שתהיה לך בעיה...

סדר גודל מחירים של כמהין זה 2000 דולר לקילו. כך שלי עדיין לא יצא לקנות. מה שכן אני חושבת שיש מקום לשאול אם נוהגים לפי זה. כי לא ידוע לי על אנשים שנימנעים ממאכלים אלו. ידוע שדגים מלוחים לא בריאים במיוחד אבל נאכלים על ידי אנשים כשרים במידה. אני לא איזה פוסקת הלכה אבל לא מכירה אנשים שלא אוכלים פטריות. ועבדתי בקייטרניג שהכשרו היה הבד"ץ והיו משתמשים שם. תבדקי אם זה למעשה. ואם זו רק המלצה בעניני בריאות. כי הרמבם ידוע שהיה אוכל בריא. הוא היה פותח את הארוחה ואת היום בפירות בלבד!!!

למעלה