אוקי. זוכרות את הארוע שעשיתי? אז קצת

יוכי אל תגידי לי שאת הולכת להוציא את זה

מהתפריט. יש רשימה אדירה של דברים שלא ממש בריאים. צריך לדעת לאכול במידה. אני לא חולקת חלילה על הרמבם אבל ראיתי באיזה מקום על סגולות בריאותיות רבות שיש לפטריות. השאלה אם מדובר באותן פטריות...

יוכי68

New member
להוציא מהתפריט - לא כל כך מהר, אבל

שתדעי שרק אני בבית מתוך 8 אוכלת פטריות, אף אחד אחר לא מסוגל לטעום אותן.....מוזר. איזה סגולות שמעת על פטריות - את יודעת שהן לא נחשבות לצמח.

יוכי68

New member
גולדה, איזה יופי, איך העוגה נראית יפה

ואני מקווה שיש עוד תמונות מגרות כאלו...........נהדר.

תודה יוכי מתוקה. הסתדר לי החיבור עכשיו

אז יכולתי להעלות תמונות. לא דברים עם מתכונים מסובכים. סתם יפה בעיין. תודה!!!

cial 1

New member
משאלה מזה היופי של השולחן. הכול עם חיר עשיר.

כך צריך או לא כלום. ממש מארחת על הטופ שבטוב כן גולדה כך אני אוהבת . אני מגיעה פעם אליך רק אם החגיגה חוזרת אמן תמיד כך יהיה מבורך הבית שלך מחמם הלב על השקעתך בכול הדברים היפים שלך. הכול ממש מושלם. רק לדעת שאת כן מהמשקיעות אני מנדבת להכול.. נו הבנת אותי אגב גם לטעימות היה כדי. נו אירוע כזה מושקע זה כמו ליל סדר אכן כך מדם גולדה המשקיעה בגדול. על כן לא ישנת ועל כן טרחת וזה שווה הכול וכול רגע מתוקה. ובטח המחמאות יותר מהלחמניות אכן כך אני מעידה על כול מילה ממש מקסים יש לך את זה טוב אני גם אבדוק את המתקון. של הינפנדס ברוו זה פרס בספרדית שבוע טוב.

cial 1

New member
שבוע טוב למתוקות כאן . הקור חוגג לו?../images/Emo136.gif|גרב

cial 1

New member
סוף ועוד סוף את כאן ואני שבוע הכי מתוקי לך

היה לי תקלה במחשב עם כבל ויום שישי רציתי רק לברך את הפורום תפוז נקמנייייייי בי לא היה אפשרות לכנס בסוף השבת מכנס ואני בחוץ. כן תפוז רצה שאני אחליף שם. מזה הוא חושב לעצמו? זה רשת של מתכונים הכניסות ךתפוזייייייייייייייי חני פה ויש לי מלה מתכונים. ושאלה לי אליך המיוחדת שלי של כולם כאן.... מזה כמות אונקיה? זה מאמריקה . עד כמה שאני יודעת זה הגרמים כמו בזהב תגובה בבקשה ממך יקירה שלנו ואני מתה מקפור.

cial 1

New member
יוכי68 תודה. אם תנור חימום לא עובד האוכל מ..

הלכתי לאכול כי מפזר החום שלי? רק על קירור עובד. משהו להטעין אותו לחורף נו יש שם קילקול. צריך לקנות חדש? בעז"ה אז כך הבנתי על הכמות בכול זאת זה לא מתאים על הכמות של המתכון שיש לי יש מתכון של עוגת גבינה חצי מתוק וחצי משונה? כן ממש כך. אז אם אני אכפיל ל-8 כפול -28 גרם זה לא מספיק לעוגה. אני אבדוק טוב ואב אני יכולה לתת אני אשלך כאן תמונה רוצים תמונה. זה משהו? נראה טוב מעדן.

cial 1

New member
נו באמת מי כאן תוק תוק אני ה../images/Emo118.gifשלכככככככככ

למעלה