אוקי חברה יש לי רעיון למשחק:

europe1990

New member
אוקי חברה יש לי רעיון למשחק:

אני אתן תצלום, של בית או מבנה מסוים, ואתם צריכים לזהות מאיזה סרט לקוחה התמונה- הכוונה באיזה סרט מופיע הבית\המבנה שבתמונה. אוקי נתחיל עם אחד קל\מסובך

europe1990

New member
אוייי אני דפוק- השם של הסרט

רשום על גבי התמונה- אופסססססססססס, איזה פאדיחות טוב שמישהו אחר יתחיל

europe1990

New member
השם של הסרט בתמונה שלי לא רשום

במלוא- אז אם אתה יודע- תרשום תשובתך

europe1990

New member
אוקי עוד דוגמה לרעיון שדברתי

תנסו לזהות מאיזה סרט התמונה הבאה

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמקפיצה את המשחק...

אנשים מה עם שאלות נפוצות?!?!? יש פה בפורום חלק כזה של שאלות נפוצות... כדאי לחשוב על כמה ולשים אותן שם - דווקא נחמד... תחשבו על שאלות ששואלים פה הרבה פעמים ותשלחו מסר לקרינה - היא תדאג לשים שם הכל... אותו דבר לביקורת סרטים - ביקרתי במאמרים שלנו ואפשר להוסיף הרבה... אפשר לעשות המלצות לסרטי אימה/מתח שראיתם...

europe1990

New member
לא זה לא אגדה עירונית, אבל....

כמו שאמרתי המשחק עוסק בתמונות של בתים או מבנים מסוימים מתוך הסרט. ואני חושב ש"התחנת דלק" שמופיעה בתמונה מסגירה הכול. אתם לא חושבים כך? רמז: תחנת דלק!!!!!!

europe1990

New member
חחחחח- לא-חח, אממממ...

זה לא כזה קשה-(אין מצב שלא ראיתם את הסרט המדהים הזה) אוקי זה לא סרט אימה אלא סרט מתח.-עם שורה של שחקנים מעולים!! אוקי במקור זה סרט חידוש____________(לא יכול להמשיך יותר) עוד רמזים: תחנת דלק סיגריות קבר זהו!!!! עכשיו אתם חיייייבים לדעת!!!!!!!!!!

europe1990

New member
אמממממממממ.

דינג דינג דינג- וי גאט הויינר-חחח כן זה ההעלמות!!!- נו רואה שזה לא היה כולכך קשה! עכשיו את יכולה להמשיך עם חידה משלך- את האמת לא משנה איזה תמונה תביא- כול דבר יהיה טוב( לא חייב בית או מבנה מסוים).... או שמישהו אחר ימשיך..

cj20

New member
טוב, זה הכי קרוב לבניין שיכולתי

למצוא עכשיו

europe1990

New member
טוב כמו שכבר אמרתי-

זה לא משנה איזה תמונה תשימו- זה יכול להיות כול דבר, רק שיהיה לקוח מסרט אימה או מתח-חחחח וCJ20 תתני קצת רמזים-... אמממ אני לא מזהה בכלל..

thepunk

New member
101 דלמטים?!

חחחחחח היא טוענת שהיא מכורה לפרווה .... האמת אין לי מושג מהצילום זה נראה כמו Shadow Hours וגם יש התמכרות בסיפור ... אבל זה בטח לא זה.

europe1990

New member
אני ממש לא יודע- אולי עוד רמזים?

דרך אגב המשחקון פה זה עם ניקוד. CJ 20- יש לך כרגע 10 נקודות. כול פעם מישהו אחר מביא תמונה..

cj20

New member
עוד רמזים?

התמכרות פרווה 3 שמתם לב לאיש שעומד בצד התמונה (ימין)? מלך

למעלה