אוקי חברה יש לי רעיון למשחק:

cj20

New member
לא. חשבתי שכולם יזהו...

קשה לי לתת עוד רמזים כי הקטע שהסרט יושב על המחשב אבל לא הספקתי לראות אותו עדיין, אבל אני יודעת על מה מדובר אז אני יכולה לתת קצת... רמז די גדול - סיפורים (וזה מתקשר לאחד מהרמזים הקודמים)

cj20

New member
זה לא סרט מתח. אז כן, זה אימה

ולא 28 ימים... רק אתה מנסה לפתור נראה לי...

thepunk

New member
DREAMCATCHER

עכשיו אני בטוח ולא רק הוא מנסה פשוט ממש לא חשבתי בכיוון הזה הקודם אז ויתרתי מראש

cj20

New member
אתה בטוח? כי אתה ממש טועה

אבל תמשיך בכיוון, בערך... זה יכול להיות רמז הסרט שרשמת אבל לא מבחינת העלילה...

thepunk

New member
באסה

האיש הזה שהולך שם גורם לי לחשוב שלא ראיתי את הסרט בכלל ולכן אני מנחש לפי הצילום (נראה די חדש - שנות התשעים לפחות), התפאורה והרמזים ... מהרמזים הבנתי שזה סרט של סטפן קינג? ... (נכון?) ... אבל אני לא זוכר איזה סרטים הוא עשה .... יכול להיות אולי PET SEMETARY (פרווה, חיות ... WHATEVER)? או שאולי בכלל מדובר באחד ההמשכים של CRITTERS שלא ראיתי (ואין לי מושג איך תרגמו אותם לעברית) ... ושם יש כדורי פרווה חמודים ביותר. בקיצור אין לי מושג אני פורש

cj20

New member
זה באמת של סטיבן קינג

אבל הייתי קרוב בקטע עם הבית קברות לחיות, סתומרת יש קשר לחיות בסרט (פרווה)...

thepunk

New member
אז יש את CUJO

לא ראיתי אותו ... אבל הוא ישן, אז לא נראה לי ולא ידוע לי על עוד סרטים שקשורים לחיות של קינג .... אולי Langoliers אבל זו מיני סדרה כזאת ואותה כן ראיתי ואין קשר ועכשיו אני באמת פורש

europe1990

New member
אממ אני חושב שאני יודע ספוייילר

, אבל זה לא הסרט הזה בבית חולים, שלמישהו נכרתה היד, ואז כול הידים "קמות לתחייה"- קוויקסילבר- זה זה??

cj20

New member
אז זה לא הלנגולירס, לא קוג'ו

ולא קוויקסילבר (עם הידיים)... וזה משנת 1985

europe1990

New member
כן זה זה- כי הסיפור מורכב מ3 סיפורי

ם, והוא מתואר דרך עיני החתול!!

europe1990

New member
../images/Emo6.gif(גם אני רימיתי) חחח

טוב מי שרוצה להמשיך את זה, שיביא תמונה מאיזה סרט אימה -מתח שהוא רוצה

thepunk

New member
Silver Bullet

הפעם רימיתי אבל זה היה ממש נחמד לחפש STEPHEN KING ו-1985 ולראות מה יצא בשנה הזאת וזה רק זה אני מודה, לא מכיר והאמת שאני ממש לא אוהב סרטי אנשי-זאב ... אז לא נראה לי הפסד גדול אה, וזה גם מאוד כיף להאריך את השרשור הזה עד שהוא כבר הופך מקו ישר לפרבולה כזאת ....

thepunk

New member
אתר דפוק

לא היה כתוב שום דבר על cat's eye .... אבל גם את זה לא ראיתי במילא

למעלה