אוקי,, כמה דברים

אוקי,, כמה דברים

א- תודה רבה לכם ב- סליחה שזה לקח המון זמן לפתוח את הפורום ג- בשביל שהפורום יגיע ללינקים בתפוז פורומים צריך פעילות בפורום, וכמה שיותר אנשים יותר מהר... אז תביאו חברים ד- אימצתי לכאן את מסורת "אמץ לך אייקון" ככה ש... ה
שלי.. Dפנה

חה חה מאוד מצחיק..

הרבה.. Rage against the machine Papa roach Pink floid Linkin park Incubus זהו כעיקרון... Dפנה

have I heard incubus?

אני בקושי מכירה אנשים שאוהבים/מכירים אותם.. יש לנו טעם דומה. ואל.

אינקובוס....

שולטים!!! ולגביי, ניקלבק, שמעתי עליהם, אבל איזה שירים יש להם? how u remind me זה שלהם? או שזה של קריד... טוב תכתבו לי כמה שירים שלהם.! להרבה אנשים יש עכשיו יותר טעם טוב במוזיקה, פחות אוהבים פופ, יותר רוק בwave או המיין סטרים עכשיו... לא נורא העיקר שזה רוק לא? Dפנה

אינקובאס,

זה לא בדיוק מיינסטרים. אינקובאס זאת להקה איכותית מאוד.. או לפחות היתה עד הדיסק האחרון שהם משלבים הרבה יותר אלקטרוני, לכן לא אהבתי אותו. ולניקלבאק יש כמובן את how you remind me שככה כולם מכירים אותם יש לי את האלבום שלהם והוא אלבום נחמד אבל בעיקר מתבלטים 2 שירים טובים- כדאי לך להוריד את too bad , ו-just for וחוץ מזה, גם העטיפה של האלבום שלהם מאוד יפה. ואל.

Sexy me

New member
../images/Emo70.gif ------------------------- ../images/Emo70.gif

זה לא אינקובאס, זה אינקובוס. זה בלטינית (נראה לי) והפירוש של זה זה שדון (או שדונים, אני לא זוכרת) ואם תשאלו לדעתי... הלהקה הזאת ממש לא משו...! תיקון טעות --=טיש=--

Negative Creep

New member
ממה ששמעתי זה שד

שאונס בתולות. ובלטינית כותבים Inkubus ומבטאים אינקיובס In-kyoo-bes אבל אני לא בטוח בקשר לאונס בתולות.

כל אחד אומר

את זה אחרת. שי כאלה שאומרים שזה אינקובאס, יש כאלה שאומרים שזה אינקובוס ויש כאלה שאומרים שזה אינקיובייס. איזה שירים שלהם שמעת? כי אם את מתבססת על drive, וכו´, זה לא דוגמא.. ואל.

Sexy me

New member
לא יודעת...

את השירים שעידו שומע...! אל תשאלו אותי מי זה --=טיש=--

לא מיינסטרים,

או עדין לא בכל אופן... לא דיברתי על אינקובוס בפרט, התכונתי לרוק ופאנק בכלל, אתה רואה שהפופ קצת מוזז הצידה...*תודה ליישות האלוהית, אם יש* ולגביי ניקלבק, האמת אני לא משהו חולה עליהם, יש לי מספיק להקות להוריד שירים שלהם... Dפנה

TrainOfThoughts

New member
Nickelback

שירים מומלצים: (Album name: Curb (1996 Song name: Fly (Album name: The State (1999 Song names: Leader Of Men, Old Enough (Album name: Silver Side Up (2001 Song names: How You Remind Me Too Bad Never Again Just For Woke Up This Morning and the very best! Good Times Gone

metal_slug

New member
בעיקרון, כל האלבום האחרון

מצויין. לא חושב שיש שם שיר אחד שאי אפשר לשמוע, ואין הרבה אלבומים כאלה.

Sexy me

New member
אמממ...

התכוונת Pink Floyd
"רק שאלתי !!!" --=טיש=-- נ.ב. יש! גרמתי למורה (הז**ה) שלי לביולוגיה לבכות בשיחה עם אמא! חחח.. אני רשעית!

כן סליחה איך טעיתי...

Bad girl! ולגביי מה שעשית כלה שונאת מורות למדעים הם הכי זונות טוב גם לג"ג... איכס ציפי! עזבו יש לי בעיות משלי...(= Dפנה

~BLINK182_gurl~

New member
האמת.....

אני לא ממש רואה איך הלהקות האלה מתחברות עם גרין דיי.... והאמת אני די מתעבת את כולן חוץ מפינק פלויד..... בכל מקרה שוב מזל טוב..... sHiRa

למעלה