גרין דיי היו הרבה לפני האופספרינג? פחחחחחחח בדיחה טובה , אופספרינג כבר קיימים מאיזה שנת 84 והרבה יותר על רמה מגריין דיי מבחינת פאנק לדעתי.. וזה לא שאני מנסה לרדת על גרין דיי..
גרין דיי היו לפני אופספרינג?! פחחחחחחח... תעשי לי טובה!!! ובלי להמעיט בערכם של גרין דיי - אופסרינג עולים עליהם!!! לפני שאתה אומרת משהו - תבדקי! --=טיש=--
גרין דיי היו לפני אופספרינג?! פחחחחחחח... תעשי לי טובה!!! ובלי להמעיט בערכם של גרין דיי - אופסרינג עולים עליהם!!! לפני שאת אומרת משהו - תבדקי! --=טיש=--
אני אישית לא מבינה איך מעריצה של בלינק יכולה להעריץ את גרין דיי, אבל, מילא, כל אחד והטעם שלו לא? אז מה אם הם לא מתחברות עם גרין דיי, אני פשוט אוהבת את הלהקות האלה, זהו.. Dפנה
גרין דיי הם פאנקרוק בלינק הם פאנקרוק (או פאנקפופ, אבל לפני התקופה "הפופיסטית" שלהם, הם היום פאנקרוק) יו, איזה תגלית! מנהלת פורום גרין דיי...... עלק!!! --=טיש=--
אני לא מעריצה אף אחד ושומדבר! [חוץ מדסי, האליל שלי (ורק שירה יודעת מי זה) !!! סתם...] הערצה זה דבר דבילי ופתטי! מה שאני לא... ואני אומרת את זה במלוא הצניעות!!!
לא התכוונתי שהם דומים בסוג מוזיקה לא יודע למה התכוונתי אבל דב ראחד אני יודע אופספרינג לפני גרין די והם בכלל מה להשוות הם שתי להקות שונות לגמרי בהרבה דברים ובלינק שונה משתיהם ביחד אז דיי אם הויכוחים איזה להקה טובה יותר כי הם בכלל לא אותו דבר אז אין על מה להתיוכח זו דעתי בכול אופן
קצת ביטחון עצמי!!!!!! אתה לא צריך להתנצל על כל דבר שאתה אומר אם אתה חושב שהוא נכון!!! זה נכון שלאופספרינג יש סגנון משל עצמם, אבל בכל זאת הם יותר מזכירים את גרין דיי מאשר את פינק פלויד!!!! ואומרים שבלינק וגרין דיי זה ממש נשמע אותו דבר, אז לדעתי זה לא נשמע בדיוק אותו דבר, אבל הסגנון הפופי שלהם ממש דומה! ושירה.... דווקא המוסיקה שבלינק עשו בהתחלה שונה לגמרי מגרין דיי...... אני לא מכירה את גרין דיי כזה טוב אבל עד כמה שאני יודעת הסגנון הממוסחר של שתי הלהקות יותר דומה... גרררררררררר היזהרי לך מהתמכרות לדסי!!!!!! לא יוצאים מזה!!!! לפחות לא יוצאים מזה חיים...... אני אומרת- די להתמכרות לדסי! אם שותים- לא נוהגים! בשביל זה יש דסי.... יום נעים זהו ביי sHiRa