אוקי,, כמה דברים

firerez

New member
צודקת

חלקם אולי להקות טובות אבל גרין די לא באותו סוג כמוהם דרין די הם יותר כמו אופספירנג ואולי גם בלינק שהם להקה גדולה בפני עצמה

גרין דיי\אופספרינג?????

טוב קודם כל, גרין דיי היו הרבה לפני האופספרינג, לפי דעתי אופספרינג אפילו לא מגיעים לרמה שלהם!!! Dפנה

Ignition

New member
מה זה מה זה!?!?!?!

גרין דיי היו הרבה לפני האופספרינג? פחחחחחחח בדיחה טובה , אופספרינג כבר קיימים מאיזה שנת 84 והרבה יותר על רמה מגריין דיי מבחינת פאנק לדעתי.. וזה לא שאני מנסה לרדת על גרין דיי..

Sexy me

New member
מה זהההההההה?!?!?!?!?!?!

גרין דיי היו לפני אופספרינג?! פחחחחחחח... תעשי לי טובה!!! ובלי להמעיט בערכם של גרין דיי - אופסרינג עולים עליהם!!! לפני שאתה אומרת משהו - תבדקי! --=טיש=--

Sexy me

New member
מה זהההההההההה?!?!?!?!?!

גרין דיי היו לפני אופספרינג?! פחחחחחחח... תעשי לי טובה!!! ובלי להמעיט בערכם של גרין דיי - אופסרינג עולים עליהם!!! לפני שאת אומרת משהו - תבדקי! --=טיש=--

הם לא חייבות להתחבר עם גרין דיי

אני אישית לא מבינה איך מעריצה של בלינק יכולה להעריץ את גרין דיי, אבל, מילא, כל אחד והטעם שלו לא? אז מה אם הם לא מתחברות עם גרין דיי, אני פשוט אוהבת את הלהקות האלה, זהו.. Dפנה

Sexy me

New member
אז תביני...

גרין דיי הם פאנקרוק בלינק הם פאנקרוק (או פאנקפופ, אבל לפני התקופה "הפופיסטית" שלהם, הם היום פאנקרוק) יו, איזה תגלית! מנהלת פורום גרין דיי...... עלק!!! --=טיש=--

זה אולי אותו הסגנון, אבל

זה שונה לגמריי! מעריצה של גרין דיי.... עלק! Dפנה

Sexy me

New member
מעריצה?!

אני לא מעריצה אף אחד ושומדבר! [חוץ מדסי, האליל שלי (ורק שירה יודעת מי זה) !!! סתם...] הערצה זה דבר דבילי ופתטי! מה שאני לא... ואני אומרת את זה במלוא הצניעות!!!
זה לא יעלה על הדעת
--=טיש=--

firerez

New member
סורי עוד הפעם

לא התכוונתי שהם דומים בסוג מוזיקה לא יודע למה התכוונתי אבל דב ראחד אני יודע אופספרינג לפני גרין די והם בכלל מה להשוות הם שתי להקות שונות לגמרי בהרבה דברים ובלינק שונה משתיהם ביחד אז דיי אם הויכוחים איזה להקה טובה יותר כי הם בכלל לא אותו דבר אז אין על מה להתיוכח זו דעתי בכול אופן

~BLINK182_gurl~

New member
היי היי היי היי!!!

קצת ביטחון עצמי!!!!!! אתה לא צריך להתנצל על כל דבר שאתה אומר אם אתה חושב שהוא נכון!!! זה נכון שלאופספרינג יש סגנון משל עצמם, אבל בכל זאת הם יותר מזכירים את גרין דיי מאשר את פינק פלויד!!!! ואומרים שבלינק וגרין דיי זה ממש נשמע אותו דבר, אז לדעתי זה לא נשמע בדיוק אותו דבר, אבל הסגנון הפופי שלהם ממש דומה! ושירה.... דווקא המוסיקה שבלינק עשו בהתחלה שונה לגמרי מגרין דיי...... אני לא מכירה את גרין דיי כזה טוב אבל עד כמה שאני יודעת הסגנון הממוסחר של שתי הלהקות יותר דומה... גרררררררררר היזהרי לך מהתמכרות לדסי!!!!!! לא יוצאים מזה!!!! לפחות לא יוצאים מזה חיים...... אני אומרת- די להתמכרות לדסי! אם שותים- לא נוהגים! בשביל זה יש דסי.... יום נעים זהו ביי sHiRa

למעלה