אוקי מסיבת גיוס למתנדבי יום חמישי:)

אוקי מסיבת גיוס למתנדבי יום חמישי:)

אני רוצה שאנשים כאן יכתבו לי מה יותר נוח להם - יום רביעי? (מחר) או ביום שישי... מה מעדיפים? מה שיהיה בתוכנית זה בטח מנגל, על האש, מוזיקה בסבבה, ו...זהו! עכשיו יש יתרונות וחסרונות ביום רביעי, ויש ייתרונות וחסרונות ביום שישי. אם זה יום רביעי, אז צריך להתחיל מוקדם, ככה ב16:00 ולסיים מוקדם, כל עוד יש תחבורה ציבורית למי שמגיע בציבורית.. (אנשים עם רשיון ורכב! בבקשה אספו את המתגייסים הקרובים אליכם! אני לא יכול לארגן הסעות... אז.. הייתרון של יום שישי הוא שאפשר לעשות את המסיבה עד מאוחר מאוד בלילה, אבל לצערי הרב אין לכם תחבורה ציבורית בלילה.. אם למישהו כאן יש רישיון נהיגה, ורכב - ומוכן לאסוף קרובים אליו, או להוסיף לעצמו קצת קילומטראז' בשביל לאסוף, אז שיכתוב בשרשור הזה... כמובן שהבשר שאקנה, הוא לא דבר זול.. לכן כל מי שמגיע, שיביא איתו סכום כסף על סף 20 שקלים, ועל פי כמות האנשים נחליט כמה כל אדם צריך להחזיר לי.. אם יבואו מלא אנשים, אז לא תצתרכו להוציא יותר מ5 שקלים אני מאמין.. אבל אם פתאום יגיעו רק ארבעה אנשים, אז אנחנו נאלץ לפתור את זה ב20 שקלים-.. מה שאומר תביאו חברים!! גם אנשים שלא נמצאים בפורום, סתם חברים שלכם שאתם רוצים להזמין למסיבת גיוס שלכם, זה הכל.. שרשרו פתרונות, לא תלונות:) עמי

מעיין©

New member
../images/Emo45.gif אני אבוא בכיף../images/Emo70.gif

אבל רק ביום רביעי...
אני גרה די קרוב אליך, אז לא נראה לי שאני אוכל לאסוף מישהו (אלא אם הוא גר ברמלה) כל הכבוד על היוזמה
מקווה שתצטרפו

סיונתו

New member
שיו אנשים

יום שישי זה הסילבסטר! (לא שאני מתכוונת לעשות משהו מיוחד אבל רק שמי שכן מתכוון אז שידע...)

טווווווווווב יום רביעי (מחר)

אנשים, מי מגיע מחר?? אפשר גם לפנות אלי במסנג'ר [email protected] קדימה, אין הרבה זמן... מעיין, את כבר התגייסת, לא? מי עוד מגיע? (כרגע יש שלושה אנשים חוץ ממני, אם לא יהיו יותר, אני חושב שנוותר, עוד חרוז אחד ואני מפסיק לדבר)

סיונתו

New member
מישו רוצה ....

עוגת יומולדת עם קצפת ותותים? נשאר לי מלא ואין לי מה לעשות עם זה
(דונט וורי- זה פרווה....למי ששומר חחחח)

נו ברור שתביאי....:)

בין כה וכה נראה לי שעל פי כמות האנשים העכשוית, בשר אני לא קונה:) ומזל טוב (היתה לך יומולדת, נכון?)

סיונתו

New member
עוד לא

עוד 23 יום... אבל לבנדוד של אמא עשו מסיבה ואז דודה שלי עשתה לי הפתעה ושלחו לי עוגה ענקית כזאת (זה היה באולם של איזה מלון וזה.... פדיחות...העיקר שנשארה העוגה) אבל אני גם לא מתגייסת עדיין
אני באה אם אירית באה....

סיונתו

New member
אירית זאת

עוד אחת שהיתה חדשה בפורום לפני 3 ימים חחחח זאת- the illusion
תשאלו את אירית אם היא באה חחחח היא קרובה אליך נ.ב. אירית בהצלחה במבחן בביולוגיה
תשמרי לי את הסיכומים שלך מותק

טוב, אני בכל אופן מחכה עד למחר

בשעה 15:00 אם עד שעה 15:00 יהיו מספיק באים (למעלה משמונה נגיד) אז נקבע לשעה 18:00 או משו כזה עמי

סיונתו

New member
תשמע(ו)

אולי נפנה לאיזה דיסקוטק נחמד באיזור ת"א...ונגיד להם שיש ביום חמישי גיוס מתנדבים.... ושאם בא להם להוסיף אותנו למסיבה שלהם
ממילא כל ת"א תהיה מסיבות ביום שישי חיחי בכל מקרה אני לא מהמתגייסים (איזה באסה
)

סיונתו

New member
וחוצמיזה(../images/Emo70.gif)

שזה המחזור מתגייסים הראשון של הפורום שלנו
איזו התרגשות שיווו מעיין ויעל- זה דורש עידכון...
בכל מקרה- מחר בטח לא יהיה לאף אחד זמן לפורום אז בהצלחה ואל תשכחו לאן לחזור דבר ראשון (או שני) שאתם חוזרים
יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם יש אי שם מישהו חולם עלייך מישהו אוהב אותך כל כך יש אי שם....

אמממ

עסקי היחצ"נות שלי פגו תוקפם... אני לא חושב שיש לי את הכוח לארגן איזה מקום שיתרום כניסה חינם למתגייסים

Dizen

New member
אני אבוא ../images/Emo13.gif

ויש לי רכב... אבל מי שבא איתי צריך לקחת בחשבון שאני צריכה להיות חזרה ברעננה ב-23:00... כל הכבוד על היוזמה, עמי
קבל ח"ח
מחר יום הולדת למתנדב בפוטנציה

סיונתו

New member
חחחח יש לי יעל בסביבה ../images/Emo13.gif

אתם יודעים שיש היום את הדבר הזה עם השירים.... שיש לפני הארוויזיון? נו איך קוראים לזה חחח עם עדי אשכנזי........
יעל-רק שתדעי שרציתי למסור ליהודית ד"ש היום אבל בסוף החלטתי לא ללכת לבצפר (אחרי הכל יש לי רק שעתיים ביולוגיה היום...אז בשביל מה להתאמץ.....)

Dizen

New member
חחח חמודה ../images/Emo13.gif

באמת לא צריך להתאמץ בשביל שעתיים ביולוגיה...
אני לא יכולה לבוא היום
בוז גדול

Starving Marvin

New member
מצטער, לא אגיע.

עם זאת, הייתי ממליץ מאוד להעביר את הלוקיישן למקום יותר מרכזי- עזריאלי למשל. ככה אפשר להגיע גם ברכבת, לא רק באוטו, ובכלל, יותר נוח לרוב בממוצע. רק הצעה.

אבל...

עזריאלי זה מפגש פורום, לא מסיבת גיוס אני רוצה לנקוש בבקבוקי בירה ולאחל לכולם בהצלחה... עזריאלי לא מתאים שלא נדבר על זה שרכבת מעזריאלי לבאר יעקב זה 20 דקות בלבד, ושלא נדבר על נסיעה במכונית, שזה לא כל כך גרוע.. (מבאר יעקב מרחק הליכה של 10 דקות לקיבוץ נצר סרני, לא אם אתם קובעים עם אחד מבעלי המכוניות שיאספו אתכם משם.. עמי

למעלה