אוקי מסיבת גיוס למתנדבי יום חמישי:)

Starving Marvin

New member
זה לא המרחק.

יש דברים אחרים שאני רוצה לעשות לפני הגיוס (ארוחה במסעדה האהובה עלי עם המשפחה). =]

למה ביום רביעי או שישי?

ביום רביעי לא נכיר אף-אחד וביום שישי זה הסילבסטר... אפשר בחמישי, או אפילו תחילת שבוע הבא למרות שחמישי יוצא הכי נורמלי, אחריי שנראה ונכיר אחד את השני.

שמע, יום חמישי זה קצת בעייתי..

כולנו נהיה עם קיטבקים על הגב, כל אחד יצתרך לעבור בבית שלו כדי להניח את התיק ולהראות לאמא ואבא את עצמנו במדים, ואז לצאת למסיבת גיוס.. סך הכל אם לא היו עלינו קיטבקים, אז היינו כבר כולם נוסעים יחד בחינם מהבקו"ם... (חינם - מדים) אבל אני מאמין שכולם ירצו קודם לעבור בבית לא? עמי

טלטל 18

New member
אין לי מושג איפה זה

אבל אם מארגנים משהו ואני אדע שבטוח עושים את זה לפני שאני אצא מחר לקשקושים שלי בצהרים, אני אבוא בכיף.

the illusion

New member
אני אירית נעים מאוד:) אני די חדשה

בפורום..... ואי איזה יופי שיש מחזור ראשון של הפורום שמתגייס!!! זה כל כך כך משמח מי יתן ועוד פחות משנה אני וסיוון ועוד רבים וטובים מהפורים נחגוג גם את הגיוס שלנו:) אממממממממממ איפה זה בדיוק? כי תלוי בקרבת המקום....... לצערי רשיון עוד אין אבל הוא בדרך.... עוד כמה שוערים בודדים + - חחחחח

אהלן.. הודעה לטל, אירית ולכולם

קיבוץ נצר סרני ליד נס ציונה רחובות ראשל"צ מאיפה אתן מגיעות? אני אדריך יותר טוב... גם יהיה לכן פשוט יותר להסתכל בEMAP.CO.IL למי שיש - פנו אלי ל - [email protected] במסנג'ר. למי שאין, כתבו אלי אי מייל עם הטלפון שלכם ואני אתקשר (או שתבקשו יפה ואני אתן לכם את שלי)

אוקי, סיכום לגבי המסיבת גיוס!

שעה 18:00 קיבוץ נצר סרני פנו אלי במסנג'ר שאתן לכם את הטלפון שלי, או במסרים של תפוז. [email protected] כרגע יש איזה 6 אנשים... נוותר על המנגל, אבל נשב על בירה (שחורה לנהגים, לבנה לנוסעים) כל מי שמגיע - מוזמן להביא איתו חברים, גם אם הם לא מתגייסים מחר, וגם מי שעוד לא מתגייס, או התגייס כבר - מוזמן/ת גם הוא/היא! (לא לשכוח להביא איזה שתי שקיות במבה/ביסלי/מה שבא, או 10 שקלים כיסוי הוצאות)
יאללה חסר למי שלא בא, כולם מוזמנים עמי

חמודה, איפה את חיה?../images/Emo6.gif

היום!! עוד שעה!! נפגשים אצלי ב18:00 שלחתי לך במסרים את הטלפון שלי איפה את גרה? אם רחוק אז כדאי כבר לצאת!

למעלה