אוקי. סיפור החתונה של השטרודלית

אוקי. סיפור החתונה של השטרודלית

יסופר על ידה. בינתיים.... כמה מילים על כלות יפות, יפות פחות, שמנות, רזות, "מבריקות" ושמות שמורים במערכת...... עם ההחלטה להתחתן, באופן טבעי אנו מוצאות את עצמנו עסוקות במראה החיצוני שלנו. אחרי הכל ולמרות הכל בחגיגה הזאת אנו אמורות להיראות במיטבנו. היו כאלו שהגדירו זאת "כסינדרלה", היו כאלו שביקשו להיראות נסיכה מהאגדות, והיו כלות שאף הגדילו ואמרו "אני רוצה ביום הזה להיות מלכה"... לאור נסיוני הרב בעבודתי עם כלות ונשים, כל דרך שתמצאנה להגדיר את ה-LOOK . של יום חתונתכם הכל מקובל ומובן בהחלט.. אז שמחתה של כלה ששוקלת 100 ק"ג משתווה בעיני לשמחתה של כלה ששוקלת 47 ק"ג, כיעורה של חברתה בכך שהיא מציינת ביום החתונה את גודל המשקל ורוחב השמלה אינו משתווה לדבר מלבד רשעות. כלה רוצה להיראות יפה ביום חשוב זה. תפקידנו כחברותיה ו/או מקורבותיה לפרגן ולגלות מידה של איפוק, נימוס ודרך ארץ ולשמור הערות מרושעות בלב פנימה. לא תמיד חייבים להשתמש בכל הרוע בבת אחת. אפשר לאורך השנים לטפטף כל פעם קצת. רשעות שנוזלת בבת אחת מרחיקה את החברים בבת אחת מסביבתכן הקרובה. לאור החינוך הקפדני שקיבלתי בביתי, רשעות, שקר ורכילות הן בגדר גניבת דעת ולמטה מרמתן של נשים המעריכות את עצמן מספיק להתעסק בזה. אז בבקשה, עצה לעתיד: שואלים אתכן, אתן יכולות לעונת תשובה כנה ומנומסת. לא שואלים אתכן יותר עדיף שתשתקו ותשמרו את ההערות לעצמכן. יכול להיות שכשאתן רואות תמונה של כלה, חברה או נמצאות בחתונה משהו ממש לא מוצא חן בעינכם..איזו מין תחושה זאת לכלה ואו למישהו שנתון לביקורת הצולבת שלכם לשמוע שאתן חושבות שהיא מכוערת..או לחילופין נראית נפלא למרות הק"ג.... הילה יקירתי, את בחורה יפה, עם 4 ק"ג מיותרים או עם עשרים..טוב ליבך, עינייך הנפלאות והטובות, חכמתך הרבה, כתיבתך הנפלאה אינם משאירים מקום בכלל לק"ג העודפים..מי רואה אותם לעזאזל? מה את חושבת שכל סנטימטר של עור מעניין מישהו? נישוקים וחיבוקים ובבקשה בנות..נסו לשמור כאן על רמה פירגונית. לא מוצא חן בעינכם..תתאפקו...אנשים לפני ואחרי חתונה רגישים יותר שלכם אתי

זה מכוון באופן כללי לכל אלו שמעירות

הערות מרושעות... בשבוע האחרון מחקתי כמה הודעות מרושעות.. זה לא מכוון אלייך, זה נמחק מהר מאוד בזוכת תמרה היקרה ועוד כמה שהסבו את תשומת ליבי לרשעות שנוטפת. אל תתאמצי נשמתי להבין. מי שצריך להבין יבין. תמשיכי להיות מקסימה ומפרגנת בדיוק כמו שאת. נשיקות

Sharon_1

New member
סליחה, אבל אני חושבת שתפקידה

של חברה (חברה טובה באמת) הוא להגיד את האמת. ולא לשקר ולהגיד - הכל נראה מדהים, את יפהפיה וכו´. ואם זה מה שעושה אותי רשעית - אז אני רשעית! ומה לעשות - יש כלות ששוקלות 100, 200 ק"ג ואפילו יותר, ויש כלות ששוקלות 50, 45 ק"ג או פחות. אם הכלה יפה בעיני עצמה - זה מה שחשוב. אם הכלה מתחילה לחפש אישורים סביבה - זו בעיה. בנאדם צריך להרגיש טוב עם עצמו ואז הוא יקרין את זה גם על סביבתו (וכבר כתבתי ודיברנו על זה פעם), בנאדם שלא מרגיש טוב ולא שלם עם עצמו - שום דבר לא יעזור כבר. ואולי את קוראת לדברים רוע או רשעות - נכון, צריך לגלות איפוק - אבל צריך להגיד את האמת. (בעדינות אומנם, אבל להגיד אותה). אז מה עדיף להיות רשע או שקרן? חבר אמיתי ידע לקבל את הביקורת שלך ולא יקרא לזה רוע או ריכולים או WHATEVER.

הילית*

New member
שרון, אין לי מושג על מה בדיוק מדובר

אבל אני חושבת שבמסגרת פורום, פורום כ"כ רחב יש מקום לפרגן כשצריך ולא לומר דבר רע ופוגע כשלא צריך או לעדן את הדברים. לגבי חברות- כן אני מסכימה איתך יש להגיד את האמת אבל רק כשהחברות היא אמיתית ויציבה ולא מתוך קנאה או צרות עין בין חברות. ושוב... אין לי מושג על מה בדיוק מדובר...

Sharon_1

New member
הילית,

אני חושבת שמעכשיו אני אסתום את הפה, אם דבריי אינם מובנים כפי שהיה אמורים להיות. אז מצטערת, מהיום אין מחמאות. די נמאס לי שמתקיפים מכל הכיוונים. אז אני משתתפת פסיבית. ולא, אני לא קנאית, ולא צרת עין. אני חושבת שכולן פה כדי להינות ולעזור אחת לשנייה. מצטערת אם פגעתי במישהי. שתהיה לכולן חתונה מושלמת.

הילית*

New member
חמודה, הבנת אותי לא נכון ../images/Emo24.gif

דיברתי באופן כללי לחלוטין ועניתי למה שכתבת. אין לי מושג למה אתי התכוונה בדבריה ולכן בטח שלא התכוונתי אליך ממש מצטערת אם נפגעת. זו לא הייתה הכוונה שלי !!!

Sharon_1

New member
תראי הילית,

נכון צריך לפרגן, צריך לעזור. אבל לא צריך לשקר. אם מישהו לא רוצה לשמוע את האמת (טובה או רעה) שלא ישאל. ככה אני חושבת. מי שלא מרוצה מהתשובות שלי - יכול להתעלם מהן.

ביום החתונה או אחריה להגיד את האמת?

ולמה האמת כל כך חשובה אם היא פוגעת? ולמה את לוקחת את מה שאני כותבת באופן כללי כל כך אישי כלפייך? ומי מינה "חברות" טובות להיות אלו שישפטו קריטריונים של יופי? יחסית למה אנחנו מדברים? אספר לך סיפור מקסים. במסגרת עבודתי היתה לי כלה לפני חודש בערך ששקלה 100 ק"ג. הכלה, אחת הכלות היפות ביותר שהיו לי והרבה מעבר ליופיה החיצוני שהיה מדהים ועוצר נשימה. צבע עור שזוף אגוז, שיער בלונדיני עם גוונים מלידה, עיניים כחולות בצבע אופל טורקיזי. ובעיקר, חיוך מדהים שחשף טור שיניים צחורות ונשמה צחורה עוד יותר. החתן למרבה הפלא שקל 50 ק"ג בקושי. נוסף לכל הוא גם שף של אחת המסעדות היותר יקרות בארץ הזו. ביום החתונה הם השתכנו בדן אכדיה. שרון יקירתי..לא יאומן, אני, חברותיה של הכלה, הצלמים, הספרים, כולנו ללא יוצא מן הכלל קיבלנו כאבי בטן מכמות הצחוק שנשפכה שם. החתן המופרע נסע לקנות גרביונים וחזר עם שוקולדים לכלה("שתאכל משהו.." כך הוא אמר).. הכלה מסרה לצלמים את סיפור היכרותם והודיעה חד משמעית שהיא התחתנה עם החתן כי הוא מצחיק אותה ושהוא מבשל נהדר ואלו שתי סיבות נפלאות ל100 ק"ג שנאלצים לבחור חתן.... באיזשהו שלב כשגמרתי את האיפור והחתן נטרף למראה זוגתו עם חלוק המגבת והאיפור והתסרוקת פונינו כלאחר כבוד החוצה עד שהחתן והכלה יהנו פעם נוספת אחת מהשניה כזוג "לא נשוי(והמבין יבין).... יקירתי, הכלה היתה יפה לא רק בגלל עיני הטורקיז. אלא ובעיקר בגלל אישיותה הכובשת, הטבעיות בה היא מקבלת את עצמה ואת גופה, הכלה הזאת ניצחה במצעד הכלות שלי ובגדול. ותקום מישהי ותגיד שהיא פחות יפה בגלל 100 ק"ג? אחף אחת מחברותיה לא היתה מעלה בדעתה אפילו. כי חברות טובות. הן חברות טובות. נקודה. יום החתונה הוא יום מאוד חשוב. הוא לא יום לביקורת. הוא יום לפירגון ואהבה. וזה בסדר שכל אחת מאיתנו חושבת משהו שונה. את לא חייבת להסכים עם דעתי. אני ידועה כאחת שרואה בכל אחד רק את הטוב.

הילית*

New member
מסכימה איתך...

המילים- פירגון ואהבה הן מילות המפתח בכל הסיפור הזה...

Sharon_1

New member
לא, לא התכוונתי לכך.

ברור שבערב שאמור להיות אחד המאושרים בחיי זוג - אני לא אגש לחברה (אפילו אם היא הכי טובה בעולם) - ואגיד לה - את נראית זוועה או WHATEVER. ברור שהמשקל אל קובע אם הבנאדם מקסים או מגעיל. וכמו שאמרתי - זה תלוי איך אדם מרגיש כלפי עצמו, כדי שהאחרים ירגישו אותו דבר לגביו. למה הבחורה הזו היתה כ"כ מקסימה? כי היא היתה בטוחה בעצמה(כך לפחות נשמע), היא הקרינה בטחון ואהבה עצמית - וזהמה שכולם הרגישו כלפיה. אם היא היתה עושה מעצמה מסכנ ה- כך גם כולם היו מרגישים כלפיה, וזה תקף לכל בחורה בלי הבדל משקל... אני עדיין חושבת שהאמת חשובה, גם אם היא לפעמים פוגעת. האמת היא בעצם ביקורת. ויש אנשים שלא אוהבים שמעבירים עליהם ביקורת. אבל אני חושבת שמביקורת אפשר רק להשתפר. ואני כן חושבת שלפעמים צריך לשקר, קצת!! שקרים לבנים, שקרים קטנים. אין דבר כזה "קריטריונים של יופי" - יש דבר כזה - ענין של טעם. ואם חברה שואלת אותי מה דעתי על X - זו דעתי בלבד. זה לא אומר שמה שאני אומרת זה סגור וחתום ואין עליו עוררין. זה אומר שזה הטעם שלי וזו הביקורת שלי. TAKE UT OR LEAVE IT.

אני חושבת שהחיבוק יותר חשוב מהאמת

לחבק, לפרגן, להעמיד את עצמך במקום חבר, בכל מצב לעיתים מביא לתוצאות טובות יותר מאשר ביקורת. בפרט שאנשים נמצאים במצב רגיש. אבל נפלא לדעת שיש חברים שאכפת להם והם אומרים לך את דעתם בכנות.

Sharon_1

New member
שניהם חשובים!

זה מה שאני תמיד עושה - מעמידה עצמי במקום החבר, במקום האדם האחר. תראי, אני לא קדושה, גם אני מקבלת ביקורות - ואני לומדת מהן, מפנימה אותן וממשיכה הלאה, להיות בנאדם טוב יותר. אני יודעת שחברים שלי אומרים לי את האמת, גם אם לפעמים היא לא טובה. אני מעדיפה ביקורות, מאשר שקרים. כזו אני. כל אחד וההעדפותיו הוא.

דיי נשמתי אני צוחקת עם שרון 1 בטח

שלא חשבתי שהיא מעלה בדעתה שאני שקרנית. סתם לגמור את השרשור הזה כבר ובהומור.....

Sharon_1

New member
../images/Emo45.gif

פרגון צריך להיות מכל הלב. וכל האמת, רק האמת. לסיום שולחת לך
כי הבנתי שזה הכי חשוב...

למעלה