אוקי. סיפור החתונה של השטרודלית

וואו.

מה יהיה שרון? תוכלי עוד הרבה זמן להתאפק ביחסך אלי? או שבסוף יצא המרצע מהשק גם בפורום ולא רק בצאט?

Sharon_1

New member
סליחה?!

אני ממש לא מבינה מה קרה? תאמיני לי שאם היה לי מה להגיד עלייך, הייתי עושה את זה - כפי שכבר עשיתי בעבר, ולא מעל דפי הפורום. אין לי מושג על איזה צ´אט את מדברת.

Sharon_1

New member
התכוונתי - לך.

את יודעת שמה שיש לי להגיד אני אומרת. אם יש עוד איזה בעיה עם התגובות שלי - את מוזמנת למחוק אותן או לכתוב לי מייל. נראה לי ממש מיותר להעלות את זה - זה לא ממש קשור לפורום. ואם יש לך איזשהם פחדים שאנשים מדברים עלייך מאחורי הגב - את זה אני כבר באמת לא יכולה לרפא. אני לא יודעת מאיזה "מקורות" שמעת שדיברתי עלייך בצ´אט (לקח לי זמן להבין למה את מתכוונת כשאת אומרת צ´אט) - אבל תאמיני לי שלא אמרתי כלום. שוב - אם היה לי מה להגיד - הייתי אומרת לך. (וגם על זה כבר דיברנו פעם). שיהיה לך לילה טוב.

בלי קשר לחברים בפורום

בחתונה שלנו היתה מישהי שהיא חברה של אם החתן , יום אחרי החתונה היא באה אליה ושאלה אותה "אצל מי הסתרקת" , האם ענתה שהיא הסתרקה בסלון היכן שאי התארגנתי, ואז אותה "חברה" אמרה לה ממש במילים אלו "אני נורא מצטערת להגיד לך , אבל התסרוקת היתה ממש מכוערת". מה אתן אומרות?

שירי71

New member
שרון1, דווקא בזה אני לא מסכימה...

יש את הזמנים האלה שלמרות שיודעים שאולי האנשים מסביב מעט מייפים את המציאות, דווקא אז חשוב לנו לשמוע מחמאות. לא כך? אני לא חושבת שיום החתונה הוא בדיוק היום שבו צריך לשמוע דווקא את האמת המרה, ומה עוד, אני גם מאמינה שאין דבר כזה אמת מרה על איך שנראים כי זה באמת קשור למה מקרינים... ולהקרנה של דברים חיוביים אין חוק ל"איך זה צריך להיראות" אלא יותר אולי "Tיך זה צריך להרגיש"... חוץ מזה, דווקא אנשים שהם חסרי בטחון או זקוקים לאישורים, הם לא עושים את זה בכוונה או מרוע, אז למה מגיע להם?! חוץ מזה, מה שלומך? מה נגמר עם הזמנה?

למי שלא הבין - אני לא הייתי רצינית!

הרמז הבוטה היה האייקון החייכני בכותרת... פשוט, כשבחורה עייפה אחרי יום התרוצצויות בספריות האוניברסיטה ובמקומות אחרים חוזרת הביתה עם חבר חולה, ויודעת שעוד דקה היא צריכה לצאת שוב לסדר משהו עבורו [לימודים], ובין לבין אין זמן להתקלח-להסתרק-לתקן איפור-להריח כמו בנאדם... אני מקנאה טיכו בכל כלה יפה... וחוצמזה, מה, אני אי פעם לא פירגנתי למישהי ? ככה אתן חושבות עלי ?

השתגעתתתתתתתתתתתתתתתת?

איך את יכולה לחשוב כך נשמה טהורה שכמותך!!!

שירי71

New member
אמאל´ה מה קורה כאן?......

אין לי מושג מה הולך כאן, הגבתי לשרון ורק אחר כך קראתי את כל היתר אופס סליחה, לכולם!!!! מה הולך כאן? זה כאילו לא המקום המוכר שלנו... הכל בסדר?

*שיר

New member
אני מרגישה צורך להתנצל

קראתי את כל חילופי המילים שלמעלה, ונהיה לי קצת לא נעים
הדבר האחרון שרציתי היה "לנפנף" במשהו. הפורום הזה יה לי כבית וכמשפחה בחודשים האחרונים, והדבר שהכי רציתי זה לחלוק אתכם א התמונות של היום המרגש הזה, עליו דיברנו כלכך הרבה. אמנם אני רזה, נכון, אבל גם נמוכה, ולכן היה לי מאוד קשה למצוא שמלה שבה אני לא אראה גמדה או לחילופין ילדונת שמתחתנת בשמלה של אמא שלה. רציתי רק להראות לכן שנראים טוב כשמאושרים וגם בעזרתם של כמה חברים טובים
(מייק אפ, רימל וכו´), וגם להראות למתלבטות שמלה קצת שונה "מהשטאנץ". אז אני מתנצלת אם למישהי נגרמה עוגמת נפש או התבאסות חלקית. זו ממש לא היתה הכוונה.

שמופית

New member
שיר חמודה ../images/Emo70.gif

הדבר האחרון שאת צריכה לעשות זה להתנצל !!! בסך הכל היתה כאן אי הבנה קטנה. אני קראתי את כל התכתובת והבנתי את הצחוק שבקיטורים. אני חושבת שכולנו כאן מפרגנות אחת לשניה ושמחות לאללה, אחרי כמה שבועות של הכרות וסיפורים, לראות סוף סוף תמונות ואושר ויופי.

הילית*

New member
שיר, המהומה היא לא בעניין זה...

המהומה היתה בעניין לפרגן ובכך שלמעשה כולן יפות- היופי הפנימי הרבה פעמים מקרין החוצה ויוצר יופי חיצוני וזה מה שחשוב בסופו של דבר... למדתי פה מהפורום שאפשר גם להעיר ולהגיד דברים בלי לפגוע עם כל החום האנושי הנהדר שיש כאן. מי כמוני יודעת שהמקום הזה היווה לי אוזן קשבת ברגעים מאוד קשים. זה כמעט היה המקום הראשון אליו שפכתי את ליבי יום לפני החתונה וזכיתי שוב להכיר בנות מפרגנות ותומכות וזה נתן לי המון המון כוח... אין קשר להיות בחורה רזה שמנה יפה יותר או פחות. בסופו של דבר כולן קורנות וכולן נראות במיטבן וכולן מאושרות ביום החשוב הזה...וזה מה שחשוב !!!

*שיר

New member
זה בדיוק מה שרציתי להגיד!! ../images/Emo13.gif

רק שאת מתנסחת הרבה יותר טוב ממני... הפורום הוא הסביבה התומכת ביותר שהיתה לי בזמן האחרון (למעט בעלי היקר). העזרה שקיבלתי כאן לא תסולא בפז, בין אם זו עזרה נפשית או עזרה ממשית כמו מספרי טלפון חיוניים
אני יודעת שהמהומה היא לא על התמונות, אבל פתאום, כשחשבתי שוב, הרגשתי שאולי זה היה קצת לא מתחשב.

תמרה*

New member
בתור מישהי שכבר אחרי ועוקבת מרחוק

ההשתתפות הכי גדולה ברגעי השמחה של הכלה הם עם "פרסום" התמונות אז כולן מרעיפות חום אהבה ופירגון אני זוכרת איך כשקיבלתי את התמונות שלנו רק חיפשתי למי להראות והייתי כ"כ מאושרת עם התגובות החמות. אני מקווה שכלות הפורום (ושיהיו גם חתנים אינשאללה) ימשיכו להראות פה תמונות מהיום המאושר שלהן ומי שלא יכולה לפרגן, פשוט שתשתוק!!! שיר, היית מהממת, השמלה היתה מיוחדת ומדהימה. אל תיכנעי לחוסר הפרגון, ואל תתנצלי על כמה יפה שנראית

פעם אחרונה בחיים שלך שאת מתנצלת

על איך שאת נראית.!!!!! מה פתאום להתנצל? את צריכה להרגיש יפה ונהדר ולנופף בזה. חשוב מאוד לנופף בזה. ושלא ימותו הקנאים המלעיזים צרי העין אלא שישארו בחיים לצפות ושיהיו צהובים ירוק בהיר..... מה פתאום להתנצל? כל הדברים שנכתבו על ידי נכתבו באופן כללי ולא אישי כלפי אף אחת מהבנות. בשבוע שעבר כלה שמה תמונה שלה בפורום ומישהו כתב שהיא נראית מכוערת. אני קיבלתי מייל דחוף מתמרה ומייד מחקתי את זה. במקביל, מדי פעם היו כל מיני הערות לגבי כלות מסויימות בלי שום רגישות.. הדברים נכתבו על מנת להסביר את הרגישות הרבה שכלות נמצאות בה בעת ההכנות לחתונה ונכתבו על מנת לבקש את כולנו לנהוג מידה מסויימת של איפוק גם אם הכי חשוב בעולם להגיד את האמת....... זה הכל. ברור לי לגמרי שהילה של הגבר כתבה על כלות יפות מתוך מקום של פירגון ואהבה ובחיים לא היתה כותבת משהו רע על מישהי אחרת וזאת לאור היכרותי ה"קצרצרה" איתה וברור לי לגמרי שיר שהמראה המשובב שלך ביום חתונתך מביא לנו לפורום רק אנרגיות חיוביות. פשוט מאוד יש כמה כאלו כאן שאין להן אפשרות להתאפק ו"חוגגות" על חשבון האחרים. סוף פסוק ואהבה ענקית לכולכןןןןןןן

*שיר

New member
OK, OK, תודה וסליחה על ההתנצלות ../images/Emo8.gif ../images/Emo3.gif

וחוץ מזה, ברור לי שהילה התכוונה רק לטוב!!! כבר הצלחתי להבין את הראש שלה, ואפילו צחקתי למקרא דבריה (בייחוד הקטע עם הללטף את הבטן מטוסקנה). פשוט כל חילופי הדברים גרמו לי לקצת הירהורים, זה הכל. אז סוף טוב, הכל טוב ואם ככה - אז יש לי עוד תמונות...

למעלה