JuSt My LuCk
New member
אוקי:שיעמום+אי יכולת ללכת לישון=שאלון!!! ../images/Emo6.gif
תענו
מה נשמע? סבבה אגוזים איך הלך לך היום? נחמד האמת בן כמה אתה? מליון חמישים וחמש או בקיצור 15 איך קוראים לך? עדי כמה אחים יש לך? אחת קרציה ואם יש אז איך קוראים להם? מעין מעשנ\ת? ברור כל יום (לא) אם כן מאיזה גיל? מגיל מליון חמישים ואחת... איך התחלתם לעשן? מישהו תקע לי סיגריה באוזן ... ומאז היא מכורה אתה אוהב שאלונים? כן! אם לא למה אתה עונה עליהם? אה? יא סתום הרגע אמרתי שאני אוהבת!!! אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי למי יש כוח ?
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? אממ לא כי אז לא יהיה לי מה לעשות כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... יש!!!
באיזה כיתה אתה? י'
איזו מגמה? תקשורת תאטרון אתה לומד ביום שישי? בעיקרון לא... איך קוראים למחנכת שלך? אמממ דרורית XD איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? שעתיים תאטרון איזה מקצוע אתה הכי אוהב? תקשורת הפקות איזה מקצוע אתה הכי שונא? גררררר מתמטיקה? מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6 וחצי אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? אמממ לא יודעת באיזה שעה אתה חוזר? 4 רוב הזמן אתה הולך לבית בהסעה? כן מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא פלוס המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? קעקוע של פרפר קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מיטה מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? כחול ירוק יש לך שיער ארוך? לא מה הגובה? מטר שישים ומשהו מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? הרבה דברים השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? אממממ..... 8 ורבע? אחרי שלא ישנתי לילה שלם ? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 3 וחצי כנראה
מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כלוםםם מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? גרר מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? קרח
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? וחצי מעצבנת כזאת הדיסק שאתה הכי אוהב? WONDERLAND השיר האחרון ששמעת? SHAKE הסרט האחרון שראית? מכושפת מה אתה שומע עכשיו? THE HEART NEVER LIES תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? משהו כזה עם מגירות של פו הדוב
גבינה מועדפת? מוצרלה לה לה לה XD בשר מועדף? עוף? מאפה מועדף? פאק..... אם הייתי יכולה הייתי אוכלת עכשיו עוגה
(כן זה המאפה) שתיה חמה מועדפת? תה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את חברים שלי
אני מתגעגעתתתתתתת אחרי שהיה כל כך כיף
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? מכושפת איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? מה שאני שומעת איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף/סתיו איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת עם חברים
אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? רק סרטים בלי אוכל היית מסתדר בלי מחשב? כן יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אהה לא XD אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? לא סגורה על זה מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. דני 2.דאגי 3סאם מעל טבעי
דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.מקפליי 2.סליפ נוט 3.טרי דאיס גראיס יש לך חולצות של להקות? לא אני חושקת אבל אם כן איזה? =========== האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? כן ... של המון המון מקפליי וכו' אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? מקפליי
ואני הולכת
איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?בריטיות איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.תכלת 2.טורקיז 3.כתום 4.לבן 5.ירוק באיזה צבע צבוע החדר שלך? מין לבן ורדרד והתיקרה אפרסק כזה..... באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? שחור פחם
כמו החדר של פייטון ממגרש ביתי למי שרואה
הכי יפה איזה צבע לעולם לא תלבש? ורוד פקאצות זוהר :-S איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור XDD איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור חום לבן ..... איזה צבע הכי מאפיין אותך? לבן קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? לבן
ושל איזה מותג? אהה... לא יודעת מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? תה לימודים או חופש? כרגע כבר נמאס לי מחופש אז.... חופש XD אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? חוף ים שוקולד לבן או חלב? לבן כלב או חתול? לא בוחרת עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחיינים
אמא או אבא? אוי שתקו לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? תלוי מתי פינגווין או דג? פינגווין
לדבר חלש או לדבר חזק? תלוי מתי ... אבל אממ חלש? לשמוע היפ הופ או רוק? רוקקקקקקקקקק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? שחורה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 6 למצבך החברתי? מקווה ש-8 לכתב שלך? 9 להישגים שלך בלימודים? 7 למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים? 6 כמה אתה אוהב קולה? 9 אני מכורה
כמה אתה אוהב פיצה? 8 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 1000000000000000 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 9 וחצי XD למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר?7 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 8 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אמממ אתמול? אכלתם שוקולד? לפני שלושה ימים (עוגה
) צחקתם? היום דיברתם בטלפון? היום דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? לפני ארבעים ומשהו יום XD קמתם ב-12:00 בצהריים? פשש מזמן לא...
אני תמיד ישנה יותר XD חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חחחח שנה שעברה
חשבתם שאתם גבוהים? שנה שעברה? הייתם אצל רופא שיניים? שנה שעברה? הייתם חולים? שנה שעברה
ראיתם חיזר? אתמול הסתכלתי במראה ראיתם עב"מ? נו .. אתמול אומרים לכם! היה לכם סיוט? אתמול ... חלמתי שחברה שלי לא נותת לי לראות את הקליפ IBO של מקפליי
רבת עם מישהו שאתה אוהב? מזמןןןןן רבת עם מישהו שאתה שונא? מזמן תזכירו לי איך קוראים לכם? שכחתי
יוסי... לא.... מלכה... לא... דורין... לא..... אהה... טוב נו נגיד שעדי..... אבל זה לא השם שלי!!! XDD
תענו