אוקי:שיעמום+אי יכולת ללכת לישון=שאלון!!!

JuSt My LuCk

New member
אוקי:שיעמום+אי יכולת ללכת לישון=שאלון!!! ../images/Emo6.gif

תענו
מה נשמע? סבבה אגוזים איך הלך לך היום? נחמד האמת בן כמה אתה? מליון חמישים וחמש או בקיצור 15 איך קוראים לך? עדי כמה אחים יש לך? אחת קרציה ואם יש אז איך קוראים להם? מעין מעשנ\ת? ברור כל יום (לא) אם כן מאיזה גיל? מגיל מליון חמישים ואחת... איך התחלתם לעשן? מישהו תקע לי סיגריה באוזן ... ומאז היא מכורה אתה אוהב שאלונים? כן! אם לא למה אתה עונה עליהם? אה? יא סתום הרגע אמרתי שאני אוהבת!!! אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי למי יש כוח ?
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? אממ לא כי אז לא יהיה לי מה לעשות כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... יש!!!
באיזה כיתה אתה? י'
איזו מגמה? תקשורת תאטרון אתה לומד ביום שישי? בעיקרון לא... איך קוראים למחנכת שלך? אמממ דרורית XD איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? שעתיים תאטרון איזה מקצוע אתה הכי אוהב? תקשורת הפקות איזה מקצוע אתה הכי שונא? גררררר מתמטיקה? מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6 וחצי אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? אמממ לא יודעת באיזה שעה אתה חוזר? 4 רוב הזמן אתה הולך לבית בהסעה? כן מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא פלוס המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? קעקוע של פרפר קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מיטה מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? כחול ירוק יש לך שיער ארוך? לא מה הגובה? מטר שישים ומשהו מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? הרבה דברים השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? אממממ..... 8 ורבע? אחרי שלא ישנתי לילה שלם ? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 3 וחצי כנראה
מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כלוםםם מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? גרר מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? קרח
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? וחצי מעצבנת כזאת הדיסק שאתה הכי אוהב? WONDERLAND השיר האחרון ששמעת? SHAKE הסרט האחרון שראית? מכושפת מה אתה שומע עכשיו? THE HEART NEVER LIES תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? משהו כזה עם מגירות של פו הדוב
גבינה מועדפת? מוצרלה לה לה לה XD בשר מועדף? עוף? מאפה מועדף? פאק..... אם הייתי יכולה הייתי אוכלת עכשיו עוגה
(כן זה המאפה) שתיה חמה מועדפת? תה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את חברים שלי
אני מתגעגעתתתתתתת אחרי שהיה כל כך כיף
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? מכושפת איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? מה שאני שומעת איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף/סתיו איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת עם חברים
אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? רק סרטים בלי אוכל היית מסתדר בלי מחשב? כן יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אהה לא XD אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? לא סגורה על זה מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. דני 2.דאגי 3סאם מעל טבעי
דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.מקפליי 2.סליפ נוט 3.טרי דאיס גראיס יש לך חולצות של להקות? לא אני חושקת אבל אם כן איזה? =========== האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? כן ... של המון המון מקפליי וכו' אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? מקפליי
ואני הולכת :D איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?בריטיות איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.תכלת 2.טורקיז 3.כתום 4.לבן 5.ירוק באיזה צבע צבוע החדר שלך? מין לבן ורדרד והתיקרה אפרסק כזה..... באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? שחור פחם
כמו החדר של פייטון ממגרש ביתי למי שרואה
הכי יפה איזה צבע לעולם לא תלבש? ורוד פקאצות זוהר :-S איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור XDD איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור חום לבן ..... איזה צבע הכי מאפיין אותך? לבן קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? לבן
ושל איזה מותג? אהה... לא יודעת מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? תה לימודים או חופש? כרגע כבר נמאס לי מחופש אז.... חופש XD אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? חוף ים שוקולד לבן או חלב? לבן כלב או חתול? לא בוחרת עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחיינים
אמא או אבא? אוי שתקו לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? תלוי מתי פינגווין או דג? פינגווין
לדבר חלש או לדבר חזק? תלוי מתי ... אבל אממ חלש? לשמוע היפ הופ או רוק? רוקקקקקקקקקק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? שחורה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 6 למצבך החברתי? מקווה ש-8 לכתב שלך? 9 להישגים שלך בלימודים? 7 למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים? 6 כמה אתה אוהב קולה? 9 אני מכורה
כמה אתה אוהב פיצה? 8 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 1000000000000000 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 9 וחצי XD למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר?7 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 8 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אמממ אתמול? אכלתם שוקולד? לפני שלושה ימים (עוגה
) צחקתם? היום דיברתם בטלפון? היום דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? לפני ארבעים ומשהו יום XD קמתם ב-12:00 בצהריים? פשש מזמן לא...
אני תמיד ישנה יותר XD חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חחחח שנה שעברה
חשבתם שאתם גבוהים? שנה שעברה? הייתם אצל רופא שיניים? שנה שעברה? הייתם חולים? שנה שעברה
ראיתם חיזר? אתמול הסתכלתי במראה ראיתם עב"מ? נו .. אתמול אומרים לכם! היה לכם סיוט? אתמול ... חלמתי שחברה שלי לא נותת לי לראות את הקליפ IBO של מקפליי
רבת עם מישהו שאתה אוהב? מזמןןןןן רבת עם מישהו שאתה שונא? מזמן תזכירו לי איך קוראים לכם? שכחתי
יוסי... לא.... מלכה... לא... דורין... לא..... אהה... טוב נו נגיד שעדי..... אבל זה לא השם שלי!!! XDD

JuSt My LuCk

New member
טמטום של מטומטמת ../images/Emo3.gif -הנה השאלות XD

מה נשמע? איך הלך לך היום? בן כמה אתה? איך קוראים לך? כמה אחים יש לך? ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת? אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים? אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? איזו מגמה? אתה לומד ביום שישי? איך קוראים למחנכת שלך? איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? איזה מקצוע אתה הכי שונא? מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אתה לוקח בקבוק מים? מה אתה לוקח לאכול? באיזה שעה אתה חוזר? אתה הולך לבית בהסעה? מה אתה אומר על הנוער של היום? המחשב שלך נמצא בחדר שלך? פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מה הצבע שיער שלך? מה הצבע העיניים? יש לך שיער ארוך? מה הגובה? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? הדיסק שאתה הכי אוהב? השיר האחרון ששמעת? הסרט האחרון שראית? מה אתה שומע עכשיו? תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? גבינה מועדפת? בשר מועדף? מאפה מועדף? שתיה חמה מועדפת? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? איזה עונה אתה הכי אוהב? איזה עונה אתה הכי שונא? מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? אתה צם ביום כיפור? אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? יש לך טלוויזיה בחדר? אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים? אתם מאמינים באלוהים? מאמינים בשטן? דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. 2. 3. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. 2. 3. יש לך חולצות של להקות? אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? 2.שחור או צהוב? 3.שחור או לבן? 4.אדום או ירוק? 5.תכלת או כתום? דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. באיזה צבע צבוע החדר שלך? באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? איזה צבע לעולם לא תלבש? איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? איזה צבעים אתה לובש בד"כ? איזה צבע הכי מאפיין אותך? קנית תיק השנה? אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? תה או שוקו? לימודים או חופש? אם את בת,חצאית או מכנסיים? לצאת או להיות בבית? חוף הים ? או טבע? שוקולד לבן או חלב? כלב או חתול? עכבר או חתול? אחים או אחיינים? אמא או אבא? לחיות או למות? מחשב או טלויזיה? לישון או להית ערים? פינגווין או דג? לדבר חלש או לדבר חזק? לשמוע היפ הופ או רוק? מדונה או איל גולן? בירה שחורה או לבנה? דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? למצבך החברתי? לכתב שלך? להישגים שלך בלימודים? למצבך הבריאותי? למידת התענינותך בלימודים? כמה אתה אוהב קולה? כמה אתה אוהב פיצה? כמה אתה אוהב את החברים שלך? כמה אתה אוהב את האחים שלך? למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? למידה בה אתה אוהב מוזיקה? למידה בה אתה אוהב לשיר? למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אכלתם שוקולד? צחקתם? דיברתם בטלפון? דיברתם בפלאפון? קמתם ב-6:00 בבוקר? קמתם ב-12:00 בצהריים? חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חשבתם שאתם גבוהים? הייתם אצל רופא שיניים? הייתם חולים? ראיתם חיזר? ראיתם עב"מ? היה לכם סיוט? רבת עם מישהו שאתה אוהב? רבת עם מישהו שאתה שונא? תזכירו לי איך קוראים לכם?

OneStepCloser

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifמשעמם לי >:

מה נשמע? הכל מעולה, איתך?
איך הלך לך היום? ממש כיף.
בן כמה אתה? 15 ומשהו.
איך קוראים לך? נסטיה.
כמה אחים יש לך? 4.
ואם יש אז איך קוראים להם? ניקה,קוסטיה,נטלי ומייקי.
מעשנ\ת?לא.
אתה אוהב שאלונים? לפעמים,כשמשעמם,עכשיו למשהו אין לי חשק XD
אם לא למה אתה עונה עליהם? כי משעמם.
אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אין לי כוח.
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? תאמת? לא XD
כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... מעולה ^^.
באיזה כיתה אתה? י'.
איזו מגמה? שום מגמה.
אתה לומד ביום שישי? כן.
איך קוראים למחנכת שלך? רונן סלע.
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? למה נראה לך שאני אזכור?! ~מדברת אל השאלון~
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אפאחד!
איזה מקצוע אתה הכי שונא? כולם!
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה.
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7.
אתה לוקח בקבוק מים? כן.
מה אתה לוקח לאכול? כן.
באיזה שעה אתה חוזר? בד"כ ב2.
אתה הולך לבית בהסעה? לא.
מה אתה אומר על הנוער של היום? ממ, כלום?
המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן.
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? חרוזיםXD
קום מהכיסא, שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה, מה יש משמאלך? אין לי כוח לקום X_X; אבל יש משמאלי קיר XD
מה הצבע שיער שלך? שחור-חום.
מה הצבע העיניים? ירוק-כחול.
יש לך שיער ארוך? כן@$#@% X_X; אל תציק לי עם זה עכשיו! XD
מה הגובה? בפעם האחרונה שבדקתי – מטר ו63 ס"מ.
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת.
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 6 בערב.
השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 4 בבוקר.
מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק עוף של סבתא.
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מממ כלום.
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? לא יודעת.
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד.
הדיסק שאתה הכי אוהב? Wonderland של מקפליי 3>
השיר האחרון ששמעת? לוק וואט יוב דאן של ג'אט.
הסרט האחרון שראית? איזשהו סרט שהיה בהוט אקשן היום [אתמול] עם ג'וד לאו
.
מה אתה שומע עכשיו? כלום.
תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? בקבוק מים.
גבינה מועדפת? גבינה צהובה או פרמז'ן.
בשר מועדף? לא יודעת.
מאפה מועדף? לא יודעת.
שתיה חמה מועדפת? תה.
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? עדי
.
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? באלי לראות את A Walk To Remember.
איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? ממ באלי SG של מקפליי XD
איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף!!!
איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ!!!
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לנסוע לאמא שלי\לצאת עם חברות.
אתה צם ביום כיפור? אני רק לא אוכלת.
אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? כה, ראיתי סרטים.
היית מסתדר בלי מחשב? לא ><'.
יש לך טלוויזיה בחדר? כן.
אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן חח.
אתם מאמינים בחיזרים? אני חושבת שכן
.
אתם מאמינים באלוהים? לא.
מאמינים בשטן? לא.
דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע:
1.דאגי פוינטר. 2.ג'וני דפ. 3. אורלנדו בלום.
דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר):
1.מקפליי. 2.דה יוזד. 3.גוד שארלוט.
יש לך חולצות של להקות? לא >:
האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? כן: אבריל לאבין, פול אאוט בוי, פאניק! אט דה דיסקו, גוד שארלוט, אורלנדו בלום, דיויד בקאהם
, MCR, דה יוזד, ג'סטין טימברלייק, מקפליי, דה ראסמוס, ג'וני דפ, לינקין פארק, אושרי כהן
ו30 שניות למארס.
אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של מקפליי!
איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? לא משנה לי XD
איזה צבע אתה מעדיף?
1.כסף או זהב? כסף. 2.שחור או צהוב? O: איך אפשר לשאול שאלה כזאת?! XD 3.שחור או לבן? שחור. 4.אדום או ירוק? ירוק. 5.תכלת או כתום? תכלת. דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.שחור. 2.צהוב. 3.ירוק. 4.כסף. 5.אפור.

OneStepCloser

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifחלק 2 ^^.

באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן >:
באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? הייתי רוצה קיר אחד שחור וכל השאר אפורים.
איזה צבע לעולם לא תלבש? לא נראה לי שיש צבע כזה חח.
איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור.
איזה צבעים אתה לובש בד"כ? לא יודעת, כל מיני.
איזה צבע הכי מאפיין אותך? לא יודעת ^^.
קנית תיק השנה? כן.
אם כן באיזה צבע? שחור.
ושל איזה מותג? לא זוכרת
.
מה אתה מעדיף:
פיצה או המבורגר? פיצה. תה או שוקו? תה. לימודים או חופש? חופש. אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנס. לצאת או להיות בבית? לצאת. חוף הים ? או טבע? טבע. שוקולד לבן או חלב? חלב. כלב או חתול? לא מסוגלת לבחור. עכבר או חתול? חתול. אחים או אחיינים? אחים. אמא או אבא?-__-'. לחיות או למות? כרגע? למות XD מחשב או טלויזיה? מחשב. לישון או להית ערים? לישון. פינגווין או דג?
, פינגווין, איי גאס
. לדבר חלש או לדבר חזק? חלש. לשמוע היפ הופ או רוק? רוק. מדונה או איל גולן? מדונה. בירה שחורה או לבנה? ממ שחורה.
דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10:
שוקולד? 10. למצבך החברתי? 10. לכתב שלך? 4. להישגים שלך בלימודים? 3. למצבך הבריאותי? 8. למידת התענינותך בלימודים? 1. כמה אתה אוהב קולה? 9. כמה אתה אוהב פיצה? 9. כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10. כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10. למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10. עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10. למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10. למידה בה אתה אוהב לשיר?10. למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 7.
מתי בפעם האחרונה?
שונאת את השאלות האלה ><'. שתיתם קולה? ביום ראשון. אכלתם שוקולד? היום. צחקתם? היום. דיברתם בטלפון? היום. דיברתם בפלאפון? היום. קמתם ב-6:00 בבוקר? מזמן לא קמתי ב6 בבוקר XD קמתם ב-12:00 בצהריים? היום התעוררתי ב11..XD חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? בכיתה ט'. חשבתם שאתם גבוהים? לפני איזה חצי שנה. הייתם אצל רופא שיניים? אווווווו מזמן XD הייתם חולים? לא זוכרת. ראיתם חיזר? לפני כמה ימים...בתמונה בפוסט שלי XD ראיתם עב"מ? לא ראיתי. היה לכם סיוט? לא זוכרת. רבת עם מישהו שאתה אוהב? לפני חודש או חודשיים. רבת עם מישהו שאתה שונא? לא זוכרת. תזכירו לי איך קוראים לכם? מה, כבר שכחת? זה למה לא מצליח לך עם גברים
[חעחע השאלון שלי פאגוציט3>]

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif עונה ../images/Emo9.gif [למרות שאף אחת לא תקרא..]

שעה רק למחוק את התשובות שלך ><" מה נשמע? נחמד איך הלך לך היום? גם נחמד בן כמה אתה? 16 עוד חודש ו-26 ימים
איך קוראים לך? אלמוג, אבל לך אני ארשה לקראו לי רייבן כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? אורית ואורן מעשנ\ת? חס וחלילה אם כן מאיזה גיל?
איך התחלתם לעשן?
אתה אוהב שאלונים? אהא ^^ אם לא למה אתה עונה עליהם? אה?
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? די, אני נהייתי עייפה
באיזה כיתה אתה? י' איזו מגמה? תקשורת אתה לומד ביום שישי? כן איך קוראים למחנכת שלך? מכנך.. קוראים לו יורם איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? לשון והיסטוריה
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? תקשורת עיונית איזה מקצוע אתה הכי שונא? כל השאר מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? לא זה ולא זה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? כשהייתי בבצפר [ואחרי חנוכה חוזרים!@#$] קמתי ב-7 ורבע אתה לוקח בקבוק מים? כן
מה אתה לוקח לאכול? לא, אני אוכל בחדר האוכל של הבצפר באיזה שעה אתה חוזר? הכי מאוחר 4 והכי מוקדם [לא מחשיבה את שישי] ב-2 ורבע אתה הולך לבית בהסעה? לא, רק אני והרגליים שלי מה אתה אומר על הנוער של היום? שזה לא כמו הנוער של פעם [איזה תשובה של מבוגרים] המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? טוש קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מיטה מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? ירוקות יש לך שיער ארוך? אממ.. לא ממש מה הגובה? 1.61 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? משהו בתקשורת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 4 בצהריים השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 לפנות בוקר מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? לא יודעת, אף פעם לא חשבתי על זה אף פעם מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גם על זה לא חשבתי אף פעם איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד הדיסק שאתה הכי אוהב? יש יותר מדי
השיר האחרון ששמעת? Skye Sweetnam - My Favorite Tune הסרט האחרון שראית? מכושפת, אחלה סרט
מה אתה שומע עכשיו? The Veronicas - Everything I Need תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? ארון הבגדים שלי גבינה מועדפת? גבינת שמנת של תנובה [היחידה שאני אוכלת] בשר מועדף? אממ.. סטייק [?!] מאפה מועדף? אממ.. בייגלה שתיה חמה מועדפת? שוקו
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את אחותי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? פגוש את הרובינסונים, עוד לא ראיתי אותו ויש לי אופססיה אליו רק בגלל שיר הנושא שלו איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? Natasha Bedingfield - Smell the Rose
איזה עונה אתה הכי אוהב? סתיו איזה עונה אתה הכי שונא? אני לא שונאת שום עונה, פשוט כל האחרות הם פחות חביבות עליי מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? ללכת לסרט עם החברות אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? ראיתי ואכלנו כל מיני דברים. היית מסתדר בלי מחשב? לא לא יש לך טלוויזיה בחדר? אהא ^^
אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן, אני אוכל להתנחל בסלון אתם מאמינים בחיזרים? כן אתם מאמינים באלוהים? לא מאמינים בשטן? לא
דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. טום פלטצ'ר
2. לוקאס גרביל
3. ריקי אולמן
דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. McFly Good Charlotte2 The Feeling 3 יש לך חולצות של להקות? כן אם כן איזה? אממ..גוד שרלוט, אוונסנס, גריין דיי, סימפל פלאן וראד הוט צ'ילי פפר האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? מקפליי, לוקאס גרביל, גוד שרלוט, סימפל פלאן, דרייק וג'וש, ג'סי מקרטני ואבריל לווין אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של מקפליי! איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? בריטיות
איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. תכלת 2. כל גוון כחול אחר 3. סגול 4. שחור 5. ורוד באיזה צבע צבוע החדר שלך? שמנת באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? שמנת איזה צבע לעולם לא תלבש? צהוב מרקר איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? כחול איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כחול איזה צבע הכי מאפיין אותך? כחול קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? ורוד ושל איזה מותג? ג'נספורט מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המבורגר תה או שוקו? שוקו
לימודים או חופש? לימודים אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? ים
שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? קשה לבחור >< עכבר או חתול? עכבר אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא?
לחיות או למות?
מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגוון [יותר חמוד] לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק!! מדונה או איל גולן? לא זה ולא זה בירה שחורה או לבנה? כנ"ל
דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 9
למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 9 להישגים שלך בלימודים? 6 למצבך הבריאותי? 8 למידת התענינותך בלימודים? 7 כמה אתה אוהב קולה? מינוס 100 כמה אתה אוהב פיצה? 8
כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 8 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 9 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 1000000 למידה בה אתה אוהב לשיר? 8 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 7
מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אף פעם אכלתם שוקולד? היום
צחקתם? היום
דיברתם בטלפון? היום
דיברתם בפלאפון? היום
קמתם ב-6:00 בבוקר? שבוע שעבר קמתם ב-12:00 בצהריים? אתמול חשבתם שהצלחתם במבחן? שנה שעברה חשבתם שאתם גבוהים? לפני 4 שנים הייתם אצל רופא שיניים? לפני 3 חודשים הייתם חולים? שנה שעברה ראיתם חיזר? אתמול קפצו לבקר אותי
ראיתם עב"מ? עם מה אתם חושבים שהחיזר הגיע? היה לכם סיוט? ואוו.. לפני 6 שנים או יותר רבת עם מישהו שאתה אוהב? אתמול עם אמא שלי רבת עם מישהו שאתה שונא? אף פעם, אני לא שונאת אף אחד תזכירו לי איך קוראים לכם? תעלה למעלה ותזכר.. וסתם כי בא לי, תמונה

yaelsee

New member
אומג רייבן!

יש לך חולצות של גוד שארלוט וסימפל פלאן? אני שונאת אותך
אני אשנא אותך רק כשנסיים את הפיק, בינתיים אני לא יכולה להרשות לעצמי לשנוא אותך עם הכתיבה שלי [אהמ'גברתדאג'אהמ]

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בכל מקרה את תראי אותם שבוע הבא.. אם תבקשי יפה אני אשאיל לך אותן
*'גברת דאג' הרגת אותי עכשיו XDDDDDD*

yaelsee

New member
אני ^^

אה כן,
זהירות חפירה XD רק בשביל שאני אדע כמה זמן לקח לי, התחלתי ב 3:23 ^^
מה נשמע? הכל סבבה מה איתך?
איך הלך לך היום? היה לי ממש כיף
בן כמה אתה? עוד מעט 16
איך קוראים לך? יעל
אני מעדיפה יול, או לורי XD
כמה אחים יש לך? שתי אחיות גדולות
ואם יש אז איך קוראים להם? נטע והילה
מעשנ\ת? כן, ברור
. לא
אם כן מאיזה גיל? מגיל 6.
איך התחלתם לעשן? לקחתי סיגריה והכנסתי אותה לפה
. פשוט, לא?
אתה אוהב שאלונים? הם חביבים
אם לא למה אתה עונה עליהם? אבל נכון שאני עונה?
דביל!
אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי ככה, תרכיב אתה, זה התפקיד שלך!
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כן, כדי שאני אוכל ללכת לישון
כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... חבל
באיזה כיתה אתה? י'
איזו מגמה? מחול
ופיזיקה-כימיה
אתה לומד ביום שישי? נופ
איך קוראים למחנכת שלך? וואו, שנייה אני לא זוכרת... אה כן, ספיר!
|@איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? הממ... כימיה נראה לי
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מחול
איזה מקצוע אתה הכי שונא? כימיה
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7:17
אתה לוקח בקבוק מים? לא
מה אתה לוקח לאכול? טוסט
באיזה שעה אתה חוזר? לפעמים ב 2 וחצי, ולפעמים ב 4 ורבע
אתה הולך לבית בהסעה? אהא
מה אתה אומר על הנוער של היום? מה אתה אומר על הנוער של היום?
המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין פה מגירות
קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? נתקעתי בקיר בגללך!
מה הצבע שיער שלך? חום כזה
מה הצבע העיניים? כחול אפור
יש לך שיער ארוך? אהא
מה הגובה? נמוך ביותר
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת, עוד 10 שנים אני אגיד לך
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? בטח איזה 17:00
השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 4 ומשהו בבוקר, לאיזה טיול
מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? אוכל
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקו חם נחשב אוכל?
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? משהו בין יחיד לוחצי
הדיסק שאתה הכי אוהב? Wonderland [אז מה אם אין לי אותו?]
השיר האחרון ששמעת? All Time Low - Six Feet Under The Stars
הסרט האחרון שראית? Just My Luck
[יעני לינדזי כמו בפליז פליז]
מה אתה שומע עכשיו? Nickelback - Far Away
תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? כיסא [מה? כיסא! אה!]
[אין לי משהו אחר לשים]
גבינה מועדפת? אחת שתהיה צהובה
בשר מועדף? עוף
מאפה מועדף? עוגת שוקולד חמה ומשמינה
שתיה חמה מועדפת? שוקו
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? ידיד שלי
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? צ'אק ולארי
איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? את מה שאני שומעת עכשיו Chills In The Evening
איזה עונה אתה הכי אוהב? הכל
איזה עונה אתה הכי שונא? כשממש חם בקיץ אז את הקיץ
וכממש קר בחורף אז את החורף
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? להיפגש עם חברים
אתה צם ביום כיפור? אהא

yaelsee

New member
חלק שני ../images/Emo178.gif

מה אתה מעדיף:
פיצה או המבורגר? פיצה
תה או שוקו? שוקו
לימודים או חופש? חופש
אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים
לצאת או להיות בבית? לצאת
[הבנתן, יציאה? מתוחכמת אני XD]
חוף הים ? או טבע? חוף הים
שוקולד לבן או חלב? לבן
כלב או חתול? חתול
עכבר או חתול? חתול
אחים או אחיינים? כשיהיו לי אחיינים אני אודיע לך
אמא או אבא? היום, אבא, אבל בד"כ, אין לי מושג
לחיות או למות? לחיות
מחשב או טלויזיה? מחשב
[זה דומה קצת למחשב, לא?]
לישון או להית ערים? הממ... טכנית עכשיו, לישון
פינגווין או דג? פינגווין
לדבר חלש או לדבר חזק? חלש
לשמוע היפ הופ או רוק? רוק!
מדונה או איל גולן? מדונה
בירה שחורה או לבנה? אף אחת
דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10:
שוקולד? 7
למצבך החברתי? תשאל אותם, לא אותי. אבל נגיד, 8?
לכתב שלך? 6
להישגים שלך בלימודים? 9?
למצבך הבריאותי? 9
למידת התענינותך בלימודים? 6
כמה אתה אוהב קולה? 7
כמה אתה אוהב פיצה? 8
כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10000000000
כמה אתה אוהב את האחים שלך? 8
למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 8.5
[קרציות]
עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9
למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 100000
למידה בה אתה אוהב לשיר? 7
למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 9
מתי בפעם האחרונה?
שתיתם קולה? ממש ממזמן
אכלתם שוקולד? MNM בוטנים נחשב? אם כן אז היום
צחקתם? כל כך הרבה היום
דיברתם בטלפון? היום אחרי צהריים
דיברתם בפלאפון? לא מזמן
קמתם ב-6:00 בבוקר? מממממממממש ממזמן
קמתם ב-12:00 בצהריים? היום קמתי ב 1, זה נחשב?
חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? אני תמיד חושבת שנכשלתי, אבל בסוף לא
חשבתם שאתם גבוהים? אף פעם
הייתם אצל רופא שיניים? בעע לפני שבועיים
הייתם חולים? ממזמן
ראיתם חיזר? כשראיתי את ידיד
ראיתם עב"מ? אני נחשבת?
היה לכם סיוט? ממש ממזמן
רבת עם מישהו שאתה אוהב? אמא נחשבת? אז היום
רבת עם מישהו שאתה שונא? שוב, אמא נחשבת?
תזכירו לי איך קוראים לכם? איך קוראים לך?
מלכה מי שקראה את כל זה
[וגם מי שלא
] OMG לקח לי יותר משעה
יאללה, עפתי לישון

Simple Girl 182

New member
|פופקורן לוריק! אני קראתי ../images/Emo9.gif

סחתיין על ההשקעה
לא בא לי לבעס אותך, אבל שחכת את החלק על הצבעים

yaelsee

New member
תפוזבל! ../images/Emo69.gif

הוא עושה לי סלקציות
אני כתבתי את כל החלק עם הצבעים אבל...
עפתי לישון צ'או

שוליטה

New member
כבר אמרתי שאני מתה על דברים כאלה? ^^

יאי
מה נשמע? אחלה ואתם? איך הלך לך היום? כרגע קמתי בן כמה אתה? 13 וחצי איך קוראים לך? איך קוראים לך??? כמה אחים יש לך? אם אפשר לקורא לזה אח.. אז 1 ^^ ואם יש אז איך קוראים להם? נמרוד.... [פוווויה! לא שישי לי משו נגד השם יש לי משו נגד הבנאדם!] מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? שנה. מה נראה לכם? איך התחלתם לעשן? הביאו לי סיגריה. XD אני לא מעשנת! אתה אוהב שאלונים? כן!! כן!! כן!!! אם לא למה אתה עונה עליהם? אבל אני אוהבת אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אני לא מקורית אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... שמתי לב באיזה כיתה אתה? ח איזו מגמה? של טיפשים אתה לומד ביום שישי? אני לא לומדת בכלל! איך קוראים למחנכת שלך? חנה [היא נודניקית של החיים! תשאלו את יעל XD] איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? לא זוכרת איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספורט? אומנות? דברים שלא צצריך ללמוד ^^ איזה מקצוע אתה הכי שונא? מטמתיקה !#@##%^*%&*)#%^ מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה, אפשר לישון, את שיעור תנ"ך אי אפשר לעבור בלי לקבל איזה ליטוף פראי מהמורה XD באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 וחצי אתה לוקח בקבוק מים? כן מה אתה לוקח לאכול? כן באיזה שעה אתה חוזר? לא זוכרת.. כל יום שעה אחרת אתה הולך לבית בהסעה? לא. לצערי
מה אתה אומר על הנוער של היום? הוא מאוד נערי D: המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? משחק מחשב
קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מעקה מה הצבע שיער שלך? שטני כזה מוזר. לפעמים מזכיר קצת שלשול XD או פיפי XD מה הצבע העיניים? זה סיפור מעצבן (חפירה) הם ירוקות, אב לאף אחד לא שם לב שהם ירוקות, אז תמיד שכולם מסתכלים בעיניים אחד של השני רק אז שמים לב לצבע שלהם ואז כולם אומרים: ואו איזה עיניים יפות יש לך! ואני אומרת: טוב שאתם לא מכירים אוית מהגן! יש לך שיער ארוך? לא ממש מה הגובה? נמוך מידיי >< מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? גבוה השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 3 בצהריים השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 וחצי מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק ושלוקים! (היי! זה עוזר!) מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק!!!!!!!! מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה! איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? חצי זוגית ^^ הדיסק שאתה הכי אוהב? לא יודעת השיר האחרון ששמעת? JML הסרט האחרון שראית? stick it !!! מה אתה שומע עכשיו? את הרעש של המשאית זבל >< תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? ספריה וכד מכוער שהכנתי שהייתי בגן XD גבינה מועדפת? גבנ"צ בשר מועדף? עוף מאפה מועדף? פשטידה [?] שתיה חמה מועדפת? תה או קפה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? הארי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? לא יודעת. לא בא לי סרט ^^ איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? כואב לי הראש >< אני המצאתי D: איזה עונה אתה הכי אוהב? סתיו [ומה שעכשיו מה שזה לא יהיה XD] איזה עונה אתה הכי שונא? לא יודעת מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון. מה זה השאלה הזאת?? אתה צם ביום כיפור? לא קשה לי לשרוד חצי שעה בלי אוכל, איך אתם רוצים ממני יומיים!? אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? אכלתי עוגה ^^ היית מסתדר בלי מחשב? לא! יש לך טלוויזיה בחדר? לא
אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אין לי אתם מאמינים בחיזרים? נופ חוף מאח שלי אתם מאמינים באלוהים? לפעמים מאמינים בשטן? אח שלי, שוב! דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.הארידאגיטוםדני 2.אשטון קוצ'ר! 3.אמנדה ביינס! דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.מקפליייייי!!!!!!!!!1 2.all time low 3.באסטד ^^ יש לך חולצות של להקות? לא
אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? של מקפליי D: אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של מקפליי D: איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? בריטיות!!! דע! איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? לא זה ולא זה 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.סגול 2.שחור 3.כחול [כל הגוונים] 4. אדום 5.ירוק באיזה צבע צבוע החדר שלך? אמור להיות סגול כרגע הוא נראה יותר לבן כי אמא שלי התקמצנה בגוון של הצבע >< באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? הוא סבבה D: איזה צבע לעולם לא תלבש? ירוק נזלת, או צבעי מרקר! איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור איזה צבע הכי מאפיין אותך? סגול D: קנית תיק השנה? לא
אבל עיצבתי אותו מחדש D: אם כן באיזה צבע? >< ושל איזה מותג? FOX עלוב הא? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פפפפפפפיצה תה או שוקו? תה לימודים או חופש? נחשו אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת! חוף הים ? או טבע? חוף הים! טבע זה פויה! שוקולד לבן או חלב? חלבלב כלב או חתול? לא ידעת עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחיינים, הם לא דבוקים לך לתחתח כל הזמן >< אמא או אבא? נקסט לחיות או למות? למות! מחשב או טלויזיה? מחשב! לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? הא? WTH? לדבר חלש או לדבר חזק? חזקקקקקקקקק לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה [?] בירה שחורה או לבנה? לא אוהבת מוגז >< דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 1000000 למצבך החברתי? 7 לכתב שלך? 2 להישגים שלך בלימודים? 0 למצבך הבריאותי? 5 למידת התענינותך בלימודים? 23- כמה אתה אוהב קולה? 0 כמה אתה אוהב פיצה? 8 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 8 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 0 וחצי למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 5 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 112223435 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 111111111110000000000000 למידה בה אתה אוהב לשיר?466678785 [לא טוב!] למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 10 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? לפני חודש בערך, לצערי >< אכלתם שוקולד? אתמול צחקתם? עכשיו XD דיברתם בטלפון? אתמול דיברתם בפלאפון? אתמול קמתם ב-6:00 בבוקר? לא זוכרת קמתם ב-12:00 בצהריים? לא זוכרת חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? שהיה לימודים חשבתם שאתם גבוהים? אפעם הייתם אצל רופא שיניים? לפני שבבוע הייתם חולים? שנה שעברה D: ראיתם חיזר? אתמול ראיתם עב"מ? אתמול היה לכם סיוט? לא יודעת רבת עם מישהו שאתה אוהב? >< אתמול רבת עם מישהו שאתה שונא? לא זוכרת D: תזכירו לי איך קוראים לכם? קישקשתא D:

גילולית

New member
שאלוני!!

מה נשמע? סביש!(=סבבה) איך הלך לך היום? קליל בן כמה אתה? 14 שנים חמישה חודשים 21 ימים 21 שעות חמישים וארבע דקות ו45 שניות איך קוראים לך? גילי כמה אחים יש לך? אין:( ואם יש אז איך קוראים להם? דני(בדימיון) מעשנ\ת? אממ..לא! אם כן מאיזה גיל? 54 איך התחלתם לעשן? לחץ של עוד מעט נגמרים החיים(גיל 54ת בכל זאת..) אתה אוהב שאלונים? כן! אם לא למה אתה עונה עליהם? אה? כי אין לי חיים. אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אני אוהבת לענות, לא להרכיב אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? מתישהו.. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר..אוקיי באיזה כיתה אתה? ט' איזו מגמה? קולנוע אתה לומד ביום שישי? כן איך קוראים למחנכת שלך?לוסי איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?תנ"ך,ערבית איזה מקצוע אתה הכי אוהב?קולנוע איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה ערבית ולשון מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6 שבע וחצי (מתחיל בשמונה ורבע) אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? סנדוויץ באיזה שעה אתה חוזר? בדרך כלל עשרים לשתיים אתה הולך לבית בהסעה?ברגל מה אתה אומר על הנוער של היום? "חוליגנים כאלה שזה לא יאמן" המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן,אך לפעמים הוא מתנייד לסלון פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה?הקלמר שלי מכיתה ז'(הוא כבר בז' מהלכלוך) קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? דלת? מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? חום-שחור.. מוהאהאהאהא יש לך שיער ארוך? נראה לי מה הגובה? מטר חמישים וקצת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? צלמת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? שתיים וחצי(אחרי שהלכתי לישון בחמש וחצי) השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 3 וחצי, בים L ים הצופים מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקו חם מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה? איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? זוגית, נמוכה ממש הדיסק שאתה הכי אוהב? MITO השיר האחרון ששמעת? עיד סעיד, חנוכה שמח בשיוער ערבית XD הסרט האחרון שראית? מכושפת מה אתה שומע עכשיו? את המחשב שלי עושה רעשים תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?כזה...כמו כוננית שבורה שפעם הייתה של ההורים שלי והפכתי אותה למשהו עם איפור שראני לא משתמשת בו גבינה מועדפת? בולגרית בשר מועדף? אני צמחונית מאפה מועדף? בורקס גבינה בקפיטריה שתיה חמה מועדפת? סיידר תפוחים מחומם(כן יש דבר כזה) את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? חברות שלי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? מכושפת, ברוס הגדול מכולם איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? BUBBLY איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? אין מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת עם חברים אתה צם ביום כיפור? לא אין לי כח סיבולת אני סיסי אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא ראיתי ואכלתי אוכל רגיל היית מסתדר בלי מחשב? לא בטוח יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. דני 2.טום 3.דאגי והארי דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.מקפליי 2.טניישס די 3.נמנמ..כל השאר(גריו דיי סימל פלאן וכאלה) יש לך חולצות של להקות? לא הלוואי אם כן איזה? מקפליי, הביטלס,גרין דיי וכו וכו וכו האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? מקפליX3, אברילX2,גריןX2,סימפך פלאןX2,מכרX1,אוונסנס..על כל שאר הקירות כתובים דברים בלורד אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? מקפליי איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?בריטיות איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב:(לא לפי סדר) 1.אדום 2.בורדו 3.כחול נייבי 4.ירוק מיוחד כזה 5.אםור עכבר באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן. וכתוב דברים על הקירות בכל הצבעים. באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? מסובך מידי להתחיל להסביר, איזה צבע לעולם לא תלבש? ורוד פקאצות זוהר איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? לא איכפת לי איזה צבעים אתה לובש בד"כ? חום איזה צבע הכי מאפיין אותך?אדוםן קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? חום ושל איזה מותג? ג'אנספורט מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? תה לימודים או חופש? ללכת לבצר אבל לא ללמוד, ובערך בשתתים עשרה בצהרים אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? חוף ים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול?עכבר אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? BOTH לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישוןןןןןן אבל להיות ערים לפעמים פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חזק, הכי כיף לצאוח עם חברים לשמוע היפ הופ או רוק? רוקקקקקקקקקק מדונה או איל גולן? NON בירה שחורה או לבנה? NON דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למצבך החברתי? יש לי את החברות שלי, זה מה שמשנה ואיתם זה 10 לכתב שלך?0 להישגים שלך בלימודים? 7.5 למצבך הבריאותי? 7 למידת התענינותך בלימודים? 6 כמה אתה אוהב קולה? 7 כמה אתה אוהב פיצה? 9 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 1000000000000000 כמה אתה אוהב את האחים שלך? אין לי למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר?אני מאוד אוהבת לשיר, אני פשוט לא יודעת למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?10 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? מזמן לפני שבוע וחצי בערך אכלתם שוקולד? לפני שעה צחקתם? היום דיברתם בטלפון? היום דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? בספטמבר קמתם ב-12:00 בצהריים? יום אחרי השש בבוקר של ספטמבר חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו?השנה מתישהו חשבתם שאתם גבוהים? כשעמדתי ליד עומר (אח תאום של חברה שלי) הייתם אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים הייתם חולים? בכיתה ו' נראה לי ראיתם חיזר? בסמיילים של תפוז, היום ראיתם עב"מ?בשיעור היסטוריה, המורה המחליף היה לכם סיוט? שלשום..מהסוג הזה שמרגישים כאילו נופלים ואז מתעוררים מהבוםי רבת עם מישהו שאתה אוהב? אמא שלי שבוע שעבר רבת עם מישהו שאתה שונא? שלשום תזכירו לי איך קוראים לכם? נמנמ..לא זוכרת

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifשאלון חמוד:]

מה נשמע? בסדר,נחמד:] איך הלך לך היום? הוא רק התחיל חח(עד עכשיו סבבה) בן כמה אתה? 15 ומחודש איך קוראים לך? דיאנה כמה אחים יש לך? 2 אחיות ואם יש אז איך קוראים להם? אנה,ויולטה מעשנ\ת? לא... אם כן מאיזה גיל? ניסיתי אמ..12 או 13 נראה לי.. איך התחלתם לעשן? סתם אני וחברה שלי החלטנו לנסות אתה אוהב שאלונים? כן:] אם לא למה אתה עונה עליהם? אמרתי כן! אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? זה ארוך מידי אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא, אין לי מה לעשות גם ככה כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... אז יופי! באיזה כיתה אתה? י' איזו מגמה? אומנות אתה לומד ביום שישי? עכשיו לא(שביתה D:) איך קוראים למחנכת שלך? אוריס נראה לי.. איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? סיפרות,לשון איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אומנות איזה מקצוע אתה הכי שונא? אמ..לשון מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 אתה לוקח בקבוק מים? כשאני זוכרת לקחת מה אתה לוקח לאכול? אני לא לוקחת באיזה שעה אתה חוזר? אמ..תלוי..3 וחצי אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? בעעעעעעעעעעעעע המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? איו קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? שולחן המחשב מה הצבע שיער שלך? מלמעלה סגול-שחור מלמטה גי'נגי' מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? די מה הגובה? 1.62 נראה לי מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לשיר בלהקה השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 1 בצוהריים חח השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? איזה 4 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כלום מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? לשתות תה מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? לשתות מיץ עם קרח איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחידה הדיסק שאתה הכי אוהב? יש יותר מידי השיר האחרון ששמעת? AVA- The Gift הסרט האחרון שראית? לפני כמה דקות ראיתי בפעם המאה: האויב שבפנים מה אתה שומע עכשיו? AVA- The Gift תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? קיר עם הפוסטרים שלי גבינה מועדפת? מוצרלה D: בשר מועדף? אין- לא כל כך אוהבת בשר מאפה מועדף? אמ..יש די הרבה.. שתיה חמה מועדפת? קפה:] את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? חברים איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו?אמ..איזה איזה אגדה (מסע החד קרן:]) איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? הזה שאני שומעת איזה עונה אתה הכי אוהב? סתוי וקיץ איזה עונה אתה הכי שונא? אביב מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון עם מוזיקה אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא ראיתי סרט..ואכלתי סתם משהו היית מסתדר בלי מחשב? אולי כן..אבל זה יהיה קשה:[ יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אולי כן..אבל שוב זה יהיה קשה אתם מאמינים בחיזרים? כן, יש הוכחות אתם מאמינים באלוהים? כן!!! מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.דאגי 2.טום (מבלינק) 3. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.מקפליי 2.בלינק 182 3.Angels & Airwaves יש לך חולצות של להקות? לא :[[[[ אם כן איזה? אין! האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? כן, אין סוף: המון של בלינק ואבריל, לינקין פארק,סאם41,דרין דאי,פאל אוט בוי,פוניק אט דיסקו,מקפלי (כמובן..אבל רק אחד:[).......איזה עוד כל מיני..... אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? מקפליי!! איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?אמ..לא מכירה הרבה מבריטניה..אמריקאי איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.תכלת 2.ירוק 3.אדום 4.שחור 5.כחול באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אמ..אולי תכלת איזה צבע לעולם לא תלבש? לבן איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור איזה צבע הכי מאפיין אותך? אדום ושחור קנית תיק השנה? לא אם כן באיזה צבע? לא קניתי! ושל איזה מותג? !!!! מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? תה לימודים או חופש? חופש!!!!! אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? חוף ים שוקולד לבן או חלב? לבן כלב או חתול? חתול עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחיות אמא או אבא? שאלה מטומטמת!! לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? תלוי .. פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? לבנהD: דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 3 למצבך החברתי? 7 לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים? 7 למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים? 4 כמה אתה אוהב קולה? לא אוהבת!! כמה אתה אוהב פיצה? 9 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 1000000 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 9 .. למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר?9 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 7 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? מזמן...איזה חודשיים.... אכלתם שוקולד? לפני המון זמן... צחקתם? היום חח דיברתם בטלפון? לפני איזה יומיים דיברתם בפלאפון? גם יומיים קמתם ב-6:00 בבוקר? לפני איזה חודשיים.. קמתם ב-12:00 בצהריים? לפני איזה כמה ימים.. חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? שנה שעברה..הרבה פעם חשבתם שאתם גבוהים? שנה שעברה הייתם אצל רופא שיניים? שבוע שעבר הייתם חולים? שנה שעברה ראיתם חיזר? לא ראיתי ראיתם עב"מ? חחח היה לכם סיוט? לפני איזה יום רבת עם מישהו שאתה אוהב? מזמן רבת עם מישהו שאתה שונא? מזמן תזכירו לי איך קוראים לכם?
דיאנה!!!

michalie XD

New member
משעמםם רצחחח ../images/Emo122.gif

מה נשמע? סבבה ואיתך? איך הלך לך היום? מעולה בן כמה אתה? אני בתת 13 ו-8 חודשים
איך קוראים לך? מיכל, מיכלי,מיכלוש,מיכי, מה שבא לכם
כמה אחים יש לך? 2 אחים גדולים ואם יש אז איך קוראים להם? מעיין ויוסי מעשנ\ת? לאאאאא איכסההה פיכסההה בעעע
אם כן מאיזה גיל?
איך התחלתם לעשן?
אתה אוהב שאלונים? כשמשעמם ליי אז אין לי בעיההה, ולרוב משעמם לי
אם לא למה אתה עונה עליהם? אבללל לא איכפתתתת לייי אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? למי יש כוח להרכיב שאלונים?! אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לאא כי ממש משעמם לי ואין לי מה לעשות כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? ח' איזו מגמה?
אתה לומד ביום שישי? יאפ איך קוראים למחנכת שלך? מירי פישלר איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? מתמטיקה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מתמטיקה ואנגלית איזה מקצוע אתה הכי שונא? ערבית, הסטוריה, מקרא, ג"ג מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? אבל זה המקצועותת שאני שונאתת... אממ... ג"ג באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אממ.. 7 אתה לוקח בקבוק מים? יאפ מה אתה לוקח לאכול? לא לוקחת באיזה שעה אתה חוזר? כל יוםם שעה אחרת אתה הולך לבית בהסעה? איזהה שאלהה חכמה 'אתה הולך לבית בהסעה' מי הרכיב את השאלון הזה?! ולא אני חוזרת ברגל מה אתה אומר על הנוער של היום? אממ.. מה כבר יש להגיד שאני חלק ממנו? המחשב שלך נמצא בחדר שלך? יאפ פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? לא אם כן מה?
| קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? את ארון הבגדים שלי מה הצבע שיער שלך? שחור פחם מה הצבע העיניים? חום כהה כהה נוטהה לשחור יש כאלה שחושבים שזה שחור יש כאלה שחושבים שזה חום כהה יש לך שיער ארוך? די ארוך מה הגובה? אממ.. 1.52 זה היה בפעם האחרונה שבדקתי מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אממ.. רקדנית,כיראוגראפית,שחקנית,בימאית,עורכת דין ועוד... השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? אממ... 4 וחצי אחה"צ השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? אממ... לא ישנתי מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? גלידה
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק שללל אמאאא מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? זוגית הדיסק שאתה הכי אוהב? מלאא השיר האחרון ששמעת? You Know What They Do To Guys -MY CHEMICAL ROMANCE הסרט האחרון שראית? מעודדות צמודות מה אתה שומע עכשיו? אממ...אני לא יכולה לשמועע שירים כי עברתי ניתוחח תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? מראה גבינה מועדפת? לא אוהבת בשר מועדף? לא יודעת מאפה מועדף? גם את זה אני לא כל כך יודעתת מה מועדף עליי שתיה חמה מועדפת? אממ... שוקלטה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את מקפליי ומיי כמיקל רומנס איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? רוקדים ברחובות איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אממ... את כל השירים של מקפללייי ומכר איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב איזה עונה אתה הכי שונא? לא שונאת שום עונה מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאתת אתה צם ביום כיפור? יאפ אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת?
היית מסתדר בלי מחשב? לא ניראה לי יש לך טלוויזיה בחדר? יאפ אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אממ... ניראה לי שכןן כי תמיד יש את הסלוןן והחדרים של האחים שלי אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? אממ לפעמים כן ולפעמים לא אבלל לרובב לאאא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: אפשר יותר? 1. דני ודאגי 2.פראנק איירו 3. מייקי וואי דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): וזה לא לפי הסדר 1. מקפליי 2.מיי כמיקל רומנס 3.טוקיו הוטל יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? איןן ליי האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? אממ.. כן של מיי כמיקל רומנס, פאניק! אט דה דיסקו, טוקיו הוטל, מקפליי. אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? הייתי רוצה להיות בהופעהה גדולה גדולה גדולה של 2 להקות שאני הכי אוהבת בעולם מקפליי ומיי כמיקל רומנס ושהם יופיעו ביחד באותה הופעהה וזאת תהיה ההופעהה הכי מוצלחת/טובה בעולםם שתהיה להםם אי פעם. איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? גם וגם איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.אדום 2.שחור 3.כחול 4.לבן 5.ורוד באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן =\ באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אדום!!! איזה צבע לעולם לא תלבש? אממ... ירוק, וחום. איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? אדום ושחור איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור, אדום, ורוד,לבן. איזה צבע הכי מאפיין אותך? ת'אמת? לא יודעת קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? אדום שחור ושל איזה מותג? KEDS

michalie XD

New member
ההמשךך... ../images/Emo122.gif

מה אתה מעדיף:
פיצה או המבורגר? המבורגר
תה או שוקו? שוקו
לימודים או חופש? גם וגם
אם את בת,חצאית או מכנסיים? ג'ינס
לצאת או להיות בבית? לצאת
חוף הים ? או טבע? חוף הים
שוקולד לבן או חלב? גם וגם
כלב או חתול? כלב
עכבר או חתול? שום דבר |פטישבראש|אחים או אחיינים? אחים ואחיינים
אמא או אבא? שניהם
לחיות או למות? לחיות
מחשב או טלויזיה? מחשב וטלווזיה
לישון או להית ערים? להיות ערים
פינגווין או דג? פינגווין
לדבר חלש או לדבר חזק? חזק
לשמוע היפ הופ או רוק? גם וגם |עוד פטיש בראשש|מדונה או איל גולן? אייל גולן
בירה שחורה או לבנה? שחורה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למצבך החברתי? 8 וחצי לכתב שלך? 5 להישגים שלך בלימודים? 5 למצבך הבריאותי? 8 וחצי בלי עין רעה טפו טפו טפוו למידת התענינותך בלימודים? 1- כמה אתה אוהב קולה? 0 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך?10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר?10 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 10 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? לפניי אממ... חודש בערך אכלתם שוקולד? לפניי שעה צחקתם? לפניי 5 דקות דיברתם בטלפון? לפניי שעה דיברתם בפלאפון? עכשיו קמתם ב-6:00 בבוקר? אממ... אתמול קמתם ב-12:00 בצהריים? בחופש הגדול חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לא זוכרת חשבתם שאתם גבוהים? בכיתה ו' הייתם אצל רופא שיניים? בכיתה ה הייתם חולים? היום ראיתם חיזר? אף פעם ראיתם עב"מ? אף פעם היה לכם סיוט? כן לפני כמה ימים רבת עם מישהו שאתה אוהב? כן שבוע שעבר או לפני שבועיים לא זוכרת כל כך רבת עם מישהו שאתה שונא? יותר מידי תזכירו לי איך קוראים לכם? מיכל!!!!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif יאי שאלון

מה נשמע? לא טוב איך הלך לך היום? רק קמתי בן כמה אתה? 81 איך קוראים לך? יעל-ג'ונס-שאוהבת-לומר-לאנשים-תחת כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? מחסן ופיסטוק מעשנ\ת? כן עם דאגי כל אחה"צ אם כן מאיזה גיל? טוב נו עליתם עליי, אני לא איך התחלתם לעשן? לא מעשנת אתה אוהב שאלונים? מאד אם לא למה אתה עונה עליהם? אבל אני אוהבת אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי זה נורא נורא קשה אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...מצוין באיזה כיתה אתה? תח'ת [הבנתם? ה-ח' באמצע התחת! XD] איזו מגמה? אין אתה לומד ביום שישי? עכשיו לא כי יש שביתה איך קוראים למחנכת שלך? חנה גולן איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? דקה אני אבדוק , מתמטיקה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? הבעה איזה מקצוע אתה הכי שונא? מדעים / ג"ג מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? שבע וחצי - רבע לשמונה אתה לוקח בקבוק מים? בד"כ מה אתה לוקח לאכול? סנדוויץ עם שוקולד באיזה שעה אתה חוזר? 12 / 1 / 2 אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? הוא לא כמו הנוער של הלילה XD המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן תודה לאל פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין שם משהו צהוב P: קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? דלת מה הצבע שיער שלך? חום בהיר מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? כן מה הגובה? לא זוכרת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? רופאה השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 4 או יותר לא זוכרת השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? ממ 5 אבל אז כמובן חזרתי לישון ... מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? טפו טפו טפו לא זוכרת המון זמן לא הייתי חולה חס וחסה מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? גלידה XD מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? עוד גלידה XD איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד הדיסק שאתה הכי אוהב? וונדרלנד השיר האחרון ששמעת? דה וואן איז איוול שיר ממש יפה !!! למדתי את הבית הראשון באלפא XD הסרט האחרון שראית? ממ , STICK IT מה אתה שומע עכשיו? את הרעש של המחמם XD תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? תמונה שלי שאני קטנה איזה פשושית D: גבינה מועדפת? אין בשר מועדף? נקניקיה? XD טוב נו פרגית XD מאפה מועדף? רוגעלה XD שתיה חמה מועדפת? שוקו אבל שקונים P: [אני מתערבת שבוט כתבה תה] את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? דאגי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? מכושפת אני הולכת בערב עם עלמיתה איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? היפנוטייז איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב נראלי... איזה עונה אתה הכי שונא? חורף שימות אמן XD מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון אתה צם ביום כיפור? אפכורס אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? נו אל תהיו גוים! צמתי! XD היית מסתדר בלי מחשב? חס וחסה יש לך טלוויזיה בחדר? לצערי לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אין לי אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. דני 2. דאגי הארי וטום 3.הארי טום ודאגי XD דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. מקפלייושים 2. אילוט מינור 3.פאראמור יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? אין לי האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? של אמה רוברטס והלוואי שהיה לי של מקפליי :'( אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? נחשו P: מקפלייושים איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? בריטיות גו מקפליי איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. סגול 2.כחול 3.ורדרד XD 4.אדום 5.שחור [!?] באיזה צבע צבוע החדר שלך? סגול באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? סגול איזה צבע לעולם לא תלבש? כתום איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? ורוד / כחול איזה צבעים אתה לובש בד"כ? ורוד / כחול איזה צבע הכי מאפיין אותך? לא יודעת קנית תיק השנה? לצערי לא אם כן באיזה צבע? לצערי לא ושל איזה מותג? לצערי לא מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה אפכורס P: תה או שוקו? שוקו [בוט תכתוב תה] לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים אבל אפשר לפעמים חצאיות [לי יש שלוש P:] לצאת או להיות בבית? לפעמים ככה לפעמים ככה חוף הים ? או טבע? חוף הים שוקולד לבן או חלב? לבן כלב או חתול? כלב ? חתול ? עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחיינים אמא או אבא? שניהם P: לחיות או למות? למות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? להיות ערים עד מאוחר ואז לישון עד 3 בצהריים פינגווין או דג? פינגווין כפרעליו לדבר חלש או לדבר חזק? לדבר חלש וחזק לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? שניהם [אל תהרגו אותי, אייל גולן זה טוב] XD בירה שחורה או לבנה? שונאת את שניהם דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 8 למצבך החברתי? 2 לכתב שלך? 5 להישגים שלך בלימודים? 8 למצבך הבריאותי? 10 ברוך השם [נראלי] >< למידת התענינותך בלימודים? 3 כמה אתה אוהב קולה? 10 כמה אתה אוהב פיצה? 10000000000000000000 כמה אתה אוהב את החברים שלך? תלוי מי >< כמה אתה אוהב את האחים שלך? 9 [WTF] למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 1 כי הוא כל שנייה נכבה האידיוט הזה !!!!!!!! שונאת אותו!!!!!!! רק שלא יכבה לי עכשיו >< או כמו שבוט אומרת מחשב-דור-חדש-שמשחק-אותה-ישן XD למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 8 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 4 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול אכלתם שוקולד? לפני רבע שעה צחקתם? לא זכור לי >< דיברתם בטלפון? היום דיברתם בפלאפון? אתמול קמתם ב-6:00 בבוקר? לא זכור לי קמתם ב-12:00 בצהריים? היוום חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? שנה שעברה אצל חננה דוד חשבתם שאתם גבוהים? לפני כמה ימים הייתם אצל רופא שיניים? לפני ... לא זוכרת אחרי שהלכנו למקס ברנר XD הייתם חולים? לא בזמן האחרון תודה לאל P: ראיתם חיזר? אתמול ראיתם עב"מ? אתמול היה לכם סיוט? לא זוכרת רבת עם מישהו שאתה אוהב? אתמול רבת עם מישהו שאתה שונא? לא זוכרת >< תזכירו לי איך קוראים לכם? יעל-ג'ונס-שאוהבת-לומר-לאנשים-תחת P: אני יודעת, קשה לזכור כזה שם P:

למעלה