אוקי:שיעמום+אי יכולת ללכת לישון=שאלון!!!

Lior1590

New member
עונה מתוך שיעמום...

מה נשמע? הכל סבבה איך הלך לך היום? הרגע התעוררתי אז עוד לא היה יום..חחח.. בן כמה אתה? 16 איך קוראים לך? ליאור כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? עידו [הגדול] ואייל [הקטן] מעשנ\ת? לאאאאאאאאא אם כן מאיזה גיל? ----- איך התחלתם לעשן?---------- אתה אוהב שאלונים? לא כשהם מעצבנים... אם לא למה אתה עונה עליהם? כי משעממם אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אין כוח אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא ממש.. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?י"א איזו מגמה? ספורט [או איך שלא תקראו לזה - בהרצליה יש..] אתה לומד ביום שישי? יש שביתה!!!!!! איך קוראים למחנכת שלך? אורית איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? לא זוכרת יש שביתה... איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספורט
איזה מקצוע אתה הכי שונא? ספרות [אני גרועה בזה] מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה [קל מידי] באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אין שעה קבועה אבל הכי מוקדם זה ב-8:00 אתה לוקח בקבוק מים? ברור... מה אתה לוקח לאכול? סנביץ'
באיזה שעה אתה חוזר? הכי מאוחר 15:00 אתה הולך לבית בהסעה? לא
מה אתה אומר על הנוער של היום? שהוא סבבה לגמרי, סתם, זה תלוי בחינוך שבבית... חחחחח... המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן.. פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? יש משהו צהוב הקוקיה שלי... [זה המגירה עם כל אביזרי השיער והאיפוד והבלה בלה של הבנות...] קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך?ההארון שלי מה הצבע שיער שלך? שטני מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? עד אמצע הגב נקרה??? מה הגובה? 1.60 אולי קצת יותר... מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת אלוהים גדול... השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 6 אחר הצהריים אבל זה לא חוכמה חזרתי ב6 בלילה... השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 2 בבוקר... מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק של אמא... מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? אני אוהבת לשתות שוקו חם לאכול נראהלי שגם מרק... מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה!!!!!!! איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד וחצי, למה אני צריכה זוגית? הדיסק שאתה הכי אוהב? זו שאלה קשה!! אני לא שומעת דיסקים!!! השיר האחרון ששמעת? אתמול בלילה הייתי במסיבה ומאז אני לא שמעתי שירים ואני לא זוכרת מה היה השיר האחרון!!!!!!!! הסרט האחרון שראית? כוורת בסרט עם כל החבר'ה מהגלישה...חחחחחחח... סרט חמוד!! מה אתה שומע עכשיו? לא שומעת... תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הלוח מודעות שתלוי בחדר... גבינה מועדפת? הגבינה שעל הפיצה, כשהיא נמסה [הכי טעים] בשר מועדף? לא מתה על בשר... מאפה מועדף? שאלה טובה, יש הרבה.... שתיה חמה מועדפת? שוקו חם!!! את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את החבר שלי [מתן] איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? מה שבחורה רוצה... איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אם הייתי רוצה הייתי שומעת.. איזה עונה אתה הכי אוהב? סתיו בגלל שתי סיבות: 1. יש לי יום הולדת בסתיו. 2. כי יש את הרוח הכי טובה בשביל לגלוש בים!!! איזה עונה אתה הכי שונא? חורף מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? ללכת לסבתא ולפגוש את כל המשפוחה... אתה צם ביום כיפור? כן... אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? צמתי.. היית מסתדר בלי מחשב? כן זה סך הכל 25 שעות... יש לך טלוויזיה בחדר? כן. אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? לא, זה כבר לא אתם מאמינים בחיזרים? לא ממש אתם מאמינים באלוהים? לא החלטתי מאמינים בשטן? לא, ממש לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. וונטוורת' מילר [חולה עליו!!!] 2. מיילו ונטימיליה [מגיבורים] 3. אבריל לאבין [פעם אהבתי אותה בגלל שהיא הייתה טומבוי, השירים שלה עכשיו רובם נוראיים!!!] דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. מקפליי [ברוררר] 2. פארמור 3. גוד שארלוט יש לך חולצות של להקות? של הרבה.. [זמרים..] אם כן איזה? אוי לא זוכרת.. ללכת לחפש עכשיו בארון??!? לא... האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? מלא...................................... של הרבה להקות, זמרים, שחקנים וסדרות... אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של מקפליי בוומבלי... איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? זה קשה.. אני מתה על מקפליי ואואזיס [שהם בריטים] ואני מתה על להקות אחרות כמו פארמור וגוד שארלוט [שהם אמריקאים] איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור 2.כחול 3.אדום 4.ירוק דשא.. 5.סגול כהה באיזה צבע צבוע החדר שלך? בז' אבל קיר אחד הוא עם פסי שחורים בקצה... באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא.. איזה צבע לעולם לא תלבש? ורוד בייבי זה יותר מידי בת כזה... איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור... איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור, אדום, לבן, כחול איזה צבע הכי מאפיין אותך? שאלה טובה... קנית תיק השנה? תיק לבית הספר אם כן באיזה צבע? הוא בצבעים שחור, אדום ולבן... ושל איזה מותג? בילבונג... מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה [הייתי באיטליה והתאהבתי...] תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? עכשיו אני מעדיפה לימודים כשאני יחזור לילמוד אני יעדיף חופש.. חחחח.. אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? אתם שואלים אחת שמאוהבת בים, וכל יום בים.... שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? עכבר אחים או אחיינים? אחים ואחיינים אמא או אבא? אבא [אני ילדה של אבא] לחיות או למות? למות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? דג לדבר חלש או לדבר חזק? אניילדה צעקנית אז אני מעדיפה לדבר חלש... לשמוע היפ הופ או רוק? רוק... מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? שחורה [אסור לי עוד לבנה, אפילו שטעמתי... הרבה..] דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 9 [כולם אומרים לי שהוא יפה..] להישגים שלך בלימודים? 8 למצבך הבריאותי? 10 למידת התענינותך בלימודים? 6 כמה אתה אוהב קולה? 10 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 2 [סתם לא... כשהםמעצבני 2 כשה חמודים אז 8] למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 4 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 6 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול בערב אכלתם שוקולד? אתמול בערב צחקתם? לפני חצי שעה... דיברתם בטלפון? אתמול... דיברתם בפלאפון? אתמול בערב קמתם ב-6:00 בבוקר? יום שבת. [הייתה תחרות, הייתי צריכה ללכת לשדות ים מוקד בבוקר] קמתם ב-12:00 בצהריים? היום חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לפני השביתה..חחח. חשבתם שאתם גבוהים? נבר הייתם אצל רופא שיניים? כשסיימתי את הטיפול ביישור השיניים... הייתם חולים? לפני חודש... ראיתם חיזר? נבר ראיתם עב"מ? נבר היה לכם סיוט? בגיל 14.. ככה... הרבה זמן לא היה לי [עכשיו בגלל זההיום בלילה יהיה לי סיוט] רבת עם מישהו שאתה אוהב? חברתי הטובה לפני חודש.. רבת עם מישהו שאתה שונא? כל יום....חחח... תזכירו לי איך קוראים לכם? חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה לא. וליאור

אוווח אני עייפה מאתמול ../images/Emo122.gif

מה נשמע? נחמד איך הלך לך היום? היום רק התחיל אבל אתמול, אוי אוי איזה יום ארוך >< עשינו צילומים לוידאו-קליפ והיה קשה! צילמנו עד 3 בלילה!!
בן כמה אתה? אני בת! ~ 16 וחצי איך קוראים לך? סיון כמה אחים יש לך? אחד תודה לאל ואם יש אז איך קוראים להם? עמרי מעשנ\ת? נופ אם כן מאיזה גיל?~ איך התחלתם לעשן?~ אתה אוהב שאלונים? מאוד מאוד מאודד אם לא למה אתה עונה עליהם? עונה,עונה! אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? חחח נראה לך ישלי עצבים לזה אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? הוא רק התחיל כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...יופיי.. באיזה כיתה אתה? י'א איזו מגמה? רולנוע ולימודי הסביבה אתה לומד ביום שישי? יאפ איך קוראים למחנכת שלך? אוחח כמעט שכחתי XDD דורית איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אנלי מושג *הולכת לבדוק* חינוך גופני ואז ספרות איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ממממ קולנוע מעשי איזה מקצוע אתה הכי שונא? היסטוריה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? ממ זה תלוי מתי אני מתחילה אתה לוקח בקבוק מים? יאפ מה אתה לוקח לאכול? יאפ באיזה שעה אתה חוזר? תלוי כמה שעות אני לומדת באותו היום אבל לרוב בשעה 4
אתה הולך לבית בהסעה? נופ מה אתה אומר על הנוער של היום? שיהיו יותר שקטייים! המחשב שלך נמצא בחדר שלך? נופ פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? יאפ - חגורה *פייייח איזה צבע לחגורה ><* קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? המגירה שפתחתי קודם XDDD מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חומות יש לך שיער ארוך? יאפ ^^ מה הגובה? אווווח משטר 58 צוציקית
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? קודם שאני אהיה גדולה ואז נראה השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? אחת ורבע השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 4 בבוקר? מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? ארטיקיייים
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? שלוקים איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד וחצי הדיסק שאתה הכי אוהב? Just My Luck השיר האחרון ששמעת? מממ בטח משו מה MP הסרט האחרון שראית? החדש של בן סטילר מה אתה שומע עכשיו? את הרעש של המחשב והאלופה מהטלויזיה >< תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? וילון גבינה מועדפת? קשקבל וצפתית בשר מועדף? שניצל מאפה מועדף? "פשטידה של סבא" שתיה חמה מועדפת? שוקו
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את דיס או מישו ממקפלי
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? את הסרט גמר שלי ~בתקווה שיהיה אחד כזה XD~ איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? KISS ME *שמה עכשיייו ^^* איזה עונה אתה הכי אוהב? חוווורף
איזה עונה אתה הכי שונא? מממ אפאחת מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לפגוש את סבתא וסבא אתה צם ביום כיפור? יאפ אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? ראיתי סרט ~אשמה של אמא - היא לא צמה~ היית מסתדר בלי מחשב? ממש לאאא! יש לך טלוויזיה בחדר? נופ אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?~ אתם מאמינים בחיזרים? חחח לא אתם מאמינים באלוהים? מממ לוידעת מאמינים בשטן? לא נראה לי דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע(לא חייב לפי הסדר)*חהחה הוספתי בעצמי*: 1. דנייי ודאגי
2. טומי
3. והארי חמדמד שכמותי
דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. Mcfly
2. סימפל פלאן 3. בלינק יש לך חולצות של להקות? נופ אם כן איזה? ~ האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? ברוווור של מקפליי
אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? מקפלייייי כולכך-כולכך-כולכך!! איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? בריטיות
איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? פיייח צהוב - שחור 3.שחור או לבן? שבן 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. ורוד 2. סגול 3. בורדו 4. ירוק זית 5. וחום באיזה צבע צבוע החדר שלך? סגלגלל באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ורוד איזה צבע לעולם לא תלבש? צהוב וכתום אפעם-אפעם-אפעם! איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? כרגע זה ירוק איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כרגע ירווווק! איזה צבע הכי מאפיין אותך? מאיפה אני יודעת >< קנית תיק השנה? חחח רק אחד?! אם כן באיזה צבע? קניתי 3 מחנות שקוראים לה שתיים בשנקים קניתי וחד חום ממממ ועוד כזה נראה לי ושל איזה מותג? לא של מותגים מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? מממ המבורגר תה או שוקו? שוקו
לימודים או חופש? המממ חופש? אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים - ג'ינס! לצאת או להיות בבית? לצאת!! חוף הים ? או טבע? מממ טבע? שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב
עכבר או חתול? פיייח אפאחד מהם >< אחים או אחיינים? אחיינים אמא או אבא? אבא לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? מממ להיות ערים פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חזזזזק
לשמוע היפ הופ או רוק? מממ משו בניהם מדונה או איל גולן? מממ אפחד בירה שחורה או לבנה? לבנה! דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 9 למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 7 להישגים שלך בלימודים? חהחה כבר 50 יום יש שביתה והשאלה היא איך אני בלימודים XDDDDDDDDDDDD למצבך הבריאותי? 10 למידת התענינותך בלימודים? יש שביתהההה! כמה אתה אוהב קולה? 5 כמה אתה אוהב פיצה? 7 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 9.5 כמה אתה אוהב את האחים שלך? חחח כשהוא לא מעצבן אז 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 6 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 מתה עליו ~למרות שהוא אהבל~ למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 8 כשפחד לא נמא כמובן XD למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 3 הוא ממש טמבלללל! מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? וייי מזמן אכלתם שוקולד? אתמוווול
צחקתם? אתמול, בכמויווווווות XD דיברתם בטלפון? המממ אתמול דיברתם בפלאפון? גם אתמול קמתם ב-6:00 בבוקר? חהחה גם אתמול - לקחת ציוד מהמגמה קמתם ב-12:00 בצהריים? היום ^^ חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? מממ שנה שעברה - היסטוריה >< חשבתם שאתם גבוהים? פחחח אפעפם D: הייתם אצל רופא שיניים? המממ לפניי חודשיים - יש לי מחר
הייתם חולים? מזמןןן ראיתם חיזר? פחחח אפעפם ראיתם עב"מ? זה לא אותו הדבר?
היה לכם סיוט? מממ מזמן רבת עם מישהו שאתה אוהב? משו כמו חודש רבת עם מישהו שאתה שונא? מממ לוידעת תזכירו לי איך קוראים לכם? סיון

talosh1234

New member
עונה D: חלק ראשון

מה נשמע? נחמד ביותר  איך הלך לך היום? ישנתי עד עכשיו
בן כמה אתה? 13 וחצי
איך קוראים לך?טל
כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? לאחותי (14 וחצי) נטע .. ולאחי (רבע ל16) אמיר מעשנ\ת? לא
אם כן מאיזה גיל-? איך התחלתם לעשן?- אתה אוהב שאלונים? כן
אם לא למה אתה עונה עליהם? - אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אין לי כוח XD אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כן כי בא לי לשלוח אותו D: כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?ח'5 איזו מגמה? הא ?1 אתה לומד ביום שישי? יאפ איך קוראים למחנכת שלך? מחנך ** ירון כוכבי התותח
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?ספורט והיסטוריה
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספורט ואנגלית איזה מקצוע אתה הכי שונא? תנ"ך וספרות מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה @#$%^^&* באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? מעירים אותי ב7 וחצי אבל אני רמה ב8 XD אתה לוקח בקבוק מים? כן מה אתה לוקח לאכול? עכשיו אני בדיאטה אז כריך עם גבינה
באיזה שעה אתה חוזר? בגלל השביצה 12 .. רק בימים שלישי , רביעי לומדת אתה הולך לבית בהסעה? אבא מסיע , ואבא של חברה מה אתה אומר על הנוער של היום? ח ר א המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כןן
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? תחתונים XD קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? ארון בגדים מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום בהיר ולמטה ירוק יש לך שיער ארוך ? כן מה הגובה? 156 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? רופאה או סקסולוגית XDDDDD השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 4 אולי ....... השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 או 6 XD מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? ארטיק
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד .. נפתחת לזוגית הדיסק שאתה הכי אוהב? וונדרלנד של מקפליי השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת XD הסרט האחרון שראית? צ'אק ולארי מה אתה שומע עכשיו? כלום תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? קלמר גבינה מועדפת? לא זה בשר מועדף? ולא זה מאפה מועדף? פיצה ?! שתיה חמה מועדפת? יש הרבה מיידי את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? דני
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? הארי פוטר 5 .. לא ראיתי עדיין  איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? יש עוזרת לא נעים לשים שירים איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף
איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לנסוע לצפון .. למשפחה
אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? - היית מסתדר בלי מחשב? לא !! כבר קרה לי יש לך טלוויזיה בחדר? לא :/ אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? מאמינה שהוא קיים דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.דני 2. דאגי 3. טום והארי . אין סלקציה דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. מקפליי 2.פאראמור 3. מיי כימיכאל רומאנס יש לך חולצות של להקות? אם כן איזה?- האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? של מקפליי ופאראמור אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של מקפליי איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? בריטיות !!!!!!!!!!!!!

talosh1234

New member
חלק שני

איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שניהם 4.אדום או ירוק ? ירוק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.שחור 2.ירוק 3.כחול 4.צהוב 5.לבן באיזה צבע צבוע החדר שלך? שחור לבן באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? - איזה צבע לעולם לא תלבש? משו זוהר מיידי איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? יש הרבה איזה צבעים אתה לובש בד"כ? אין סלקציה איזה צבע הכי מאפיין אותך? משו צבעוני .. אני מצחיקה XD קנית תיק השנה? לא אם כן באיזה צבע? - ושל איזה מותג? - מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? תה לימודים או חופש? שילוב אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? ים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב !!! עכבר או חתול? עכבר אחים או אחיינים? אחים .. גם אחיינים אמא או אבא? שניהם לחיות או למות? מסקרן אותי מה קורה אחרי מתים מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? שילוב פינגווין או דג? פיגוויון לדבר חלש או לדבר חזק? שילוב לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? שניהם דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למצבך החברתי? בנתיים 10 לכתב שלך? 10 להישגים שלך בלימודים? 9 למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים? 2 כמה אתה אוהב קולה? 7 כמה אתה אוהב פיצה? 8 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 9 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר?10 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 10 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? מלא זמן אכלתם שוקולד? אתמול 2 קוביות ודיי צחקתם? היום דיברתם בטלפון? אתמול דיברתם בפלאפון? אתמול קמתם ב-6:00 בבוקר? מזמן קמתם ב-12:00 בצהריים? אתמול חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? האחרון ? תם שאתם גבוהים? לייד נמוכים הייתם אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה הייתם חולים? אני מצוננת ראיתם חיזר? - ראיתם עב"מ? – היה לכם סיוט? היום עם מישהו שאתה אוהב? – רבת עם מישהו שאתה שונא? לא מזמן תזכירו לי איך קוראים לכם?טלללללללל

talosh1234

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo7.gif../images/Emo67.gif../images/Emo198.gif../images/Emo178.gif../images/Emo5.gif

מתחרטת כ"כ על התמונה
אני לא עד כדי כך מכוערת XD

kelly7i

New member
למה? אחלה תמונה!../images/Emo23.gif

היה דורש שתעשי אותה ליד הקיר שחור לבןXD

talosh1234

New member
חחחחחחח

תודה נראלי XD נכוןן אבל עד שיצאה תמונה נורמאלית מכל הנסיונות לקחתי אותה כבר XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Bordness, Dude. ../images/Emo6.gif ~פאתט~

מה נשמע?
חרא אחי.
איך הלך לך היום?
סתם יום, ככל הימים
.
בן כמה אתה?
17.
איך קוראים לך?
אלכס.
כמה אחים יש לך?
אחת.
ואם יש אז איך קוראים להם?
מלאני.
מעשנ\ת?
שונאת.
אתה אוהב שאלונים?
אם לא, אני חושבת שלא הייתי עושה אותך. [נשמע ארוטי
].
אם כן למה אתה לא מרכיב אותם?
יש גבול.
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר?
בסבבה ש'ך.
כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...
הידד?
באיזה כיתה אתה?
י"ב.
איזו מגמה?
ערבית
וביולוגיה
.
אתה לומד ביום שישי?
אכן.
איך קוראים למחנכת שלך?
טלי.
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?
לא הסתכלתי על המערכת חודשיים, למה נראה לכם שאני אזכור?
איזה מקצוע אתה הכי אוהב?
איזה מקצוע אתה הכי שונא?
לא אוהבת אפחד אבל לא לגמרי שונאת.
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך?
גיאוגרפיה.
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר?
7.
אתה לוקח בקבוק מים?
כן.
מה אתה לוקח לאכול?
סנדביץ' שהוכן ע"י אמא באהבה
.
באיזה שעה אתה חוזר?
תלוי מתי אני מסיימת ואם האוטובוס עמד בשעתו.
אתה הולך לבית בהסעה?
אוטובוס אממ רגיל..
מה אתה אומר על הנוער של היום?
זה לא הנוער של הלילה.. ><"
המחשב שלך נמצא בחדר שלך?
לא.
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה?
קלטת של צלילי הבוזוקי
.
קום מהכיסא, שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה, מה יש משמאלך?
אממ אוויר?
מה הצבע שיער שלך?
שטני + ורוד
.
מה הצבע העיניים?
חום-קקי.
יש לך שיער ארוך?
לא.
מה הגובה?
166 ס"מ.
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?
ז*נת צמרת.
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה?
5 או 6 בערב.
השעה הכי מוקדמת שקמתם בה?
סביבות 4.
מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה?
כלום.
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך?
מרק ירקות.
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך?
קרח.
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית?
יחיד שיכול להיכנס בה עוד בנאדם..
הדיסק שאתה הכי אוהב?
Wonderland לייק דה
.
השיר האחרון ששמעת?
Nickelback - Rockstar.
הסרט האחרון שראית?
אישה יפה.
מה אתה שומע עכשיו?
את האלבום החדש של בריטני, Blackout. ><"
תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?
טלפון.
גבינה מועדפת?
מלוחה.
בשר מועדף?
WTF?
מאפה מועדף?
קוראסון, או סופגנייה שאכלתי כרגע
.
שתיה חמה מועדפת?
תה בטעם תפוח או עם חלב.
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו?
טום
.
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו?
מכושפת או Cruel Intentions שאני לא זוכרת איך קוראים לו בעברית, זה עם ריס וית'רספון ובעלה הכוסון ריאן פליפה.
איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו?
Kelly Clarkson - Sober. המחשב שלי עדיין בתהליכי שיקום, עד שאני אתחיל להוריד שירים שלה.
איזה עונה אתה הכי אוהב?
חורף.
איזה עונה אתה הכי שונא?
קיץ.
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי?
להשתכר מוודקה.
אתה צם ביום כיפור?
חיובי.
היית מסתדר בלי מחשב?
איכשהו העברתי שבוע שלם בלעדיו כשהוא נפטר. אני ממש לא רוצה לעבור את זה שוב.
יש לך טלוויזיה בחדר?
כן.
אם יש לך, ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?
אתנחל בחדר של אמא או בסלון
.
אתם מאמינים בחיזרים?
אממ בערך.
אתם מאמינים באלוהים?
כנ"ל.
מאמינים בשטן?
כנ"ל שוב.
דרג את 3 המפורסמים (זמרים, שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע:
1. מקפליי.
אי אפשר לבחור שלוש מתוכם. 2. טום דלונג.
3. ריאן גוסלינג
. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. מק לייק דה 3>. 2. MCR. 3. ופה אני חייבת כמה - P!ATD. TAI. Aerosmith. Busted. SOD. Blink 182. +44. A&A. Sum 41.
יש לך חולצות של להקות?
להקת עבר.
אם כן איזה?
אממ זאת חולצה של The Rolling Stones Aכתוב עליה כמה דברים לא חינוכיים במיוחד ולסיום יש את סלוגן הלשון המפורסמת של הלהקה וגם מאחורה.
האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה?
זאת פינה קטנה מעל מיטתי שכוללת את: מק אופקורס+מילות AAY בתוך לב. פארמור. פאניק! אט ד'ה דיסקו. פוב. פינק. אביב גפן.
אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר, באיזה הופעה היית רוצה להיות?
נו באמת, תזכירו לי מה נושא הפורום?
איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?
שתיהן.
איזה צבע אתה מעדיף?
1. כסף או זהב?
כסף. 2. שחור או צהוב? שחור. 3. שחור או לבן? שחור. 4. אדום או ירוק? ירוק. 5. תכלת או כתום? תכלת. דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. ירוק. 2. שחור. 3. ורוד. פאקצה או לא

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חלק ||

דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. ירוק. 2. שחור. 3. ורוד. פאקצה או לא? 4. אפור. 5. תכלת.
מה אתה מעדיף:
פיצה או המבורגר?
תה או שוקו?
תה.
לימודים או חופש?
ברור שחופש.
אם את בת, חצאית או מכנסיים?
תלוי לאן ומה מצב הרוח.
לצאת או להיות בבית?
כנ"ל.
חוף הים ? או טבע?
חוף הים.
שוקולד לבן או חלב?
לבן.
כלב או חתול?
אני אלרגית לחתולים.. ><"
עכבר או חתול?
אפחד?
אחים או אחיינים?
אחיינים, אפשר לראות אותך רק מתי שרוצים ולא כל הזמן.. ><"
אמא או אבא?
למה נראה לכם שאפשר לענות על שאלה כזאת?
לחיות או למות?
רוב הפעמים הייתי אומרת.. למות.
מחשב או טלויזיה?
מחשב.
לישון או להית ערים?
לישון.
פינגווין או דג?
פיגווין.
לדבר חלש או לדבר חזק?
חלש.
לשמוע היפ הופ או רוק?
רוק
.
מדונה או איל גולן?
מדונה ברור
.
בירה שחורה או לבנה?
לא שתיתי שחורה אז לבנה
. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10:
שוקולד?
8.
למצבך החברתי? 5. ><"
לכתב שלך? 9.
להישגים שלך בלימודים? 9.
למצבך הבריאותי? 7.
למידת התענינותך בלימודים? 4.
כמה אתה אוהב קולה? 9.5.
כמה אתה אוהב פיצה? 8.5.
כמה אתה אוהב את החברים שלך? 8.
כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10.
למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 8.
עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 8.
למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 נו באמת, מוזיקה היא חיי
.
למידה בה אתה אוהב לשיר? 9.5, רק חבל שבצורה מחרידה למדי ><"
למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 3. מתי בפעם האחרונה?
שתיתם קולה?
אתמול.
אכלתם שוקולד? שבועיים נראלי.
צחקתם? היום בבצפר.
דיברתם בטלפון? אתמול.
דיברתם בפלאפון? לפני שעה.
קמתם ב-6:00 בבוקר? לא זכור לי.. זה היה לפני המון זמן.
קמתם ב-12:00 בצהריים? שבוע שעבר אני חושבת או לפני שבועיים.
חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? שנה שעברה.. כשעוד היו מבחנים.. חחח
חשבתם שאתם גבוהים? מעולם.
הייתם אצל רופא שיניים? לפני שנה וחצי אולי אפילו יותר.
הייתם חולים? חורף שעבר.
ראיתם חיזר? שבוע שעבר, ב-אי.טי
.
ראיתם עב"מ? >>
היה לכם סיוט? חודש בערך..
רבת עם מישהו שאתה אוהב? המון זמן.
רבת עם מישהו שאתה שונא? לא זוכרת.
תזכירו לי איך קוראים לכם?
שלומיאלו יקותאל בן צבי.

rox love BSM

New member
כי באמת משעמם לי!(לא מישה יקרא אבל שיהיה)

מה נשמע? משעמם לי! איך הלך לך היום? משעמם בן כמה אתה? 16 חודשיים ו 17 ימים אבל מי סופר? איך קוראים לך?רוקס/רוקסן/רוקסי כמה אחים יש לך? 1 ואם יש אז איך קוראים להם? דני (לא דניאל, דני!) מעשנ\ת? נופ אם כן מאיזה גיל? ___ איך התחלתם לעשן?___ אתה אוהב שאלונים?אממ שמשעמם לי אם לא למה אתה עונה עליהם? כי משעמם לי אם כן למה אתה לא מרכיב אותם?אה?! אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא אכפת לי כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...או קיי באיזה כיתה אתה?י"א איזו מגמה?מחשבים אתה לומד ביום שישי? יאפ איך קוראים למחנכת שלך? גילה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?פפ כאילו אני זוכרת איזה מקצוע אתה הכי אוהב? היסטוריה,אנגלית איזה מקצוע אתה הכי שונא?מתמטיקה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 אתה לוקח בקבוק מים? לפעמים מה אתה לוקח לאכול? אני לא לוקחת אוכל באיזה שעה אתה חוזר? בד"כ ב 3 אתה הולך לבית בהסעה? נופ מה אתה אומר על הנוער של היום?גרוע המחשב שלך נמצא בחדר שלך? נייד פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין משהו צהוב קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? דלת מה הצבע שיער שלך? שחור מה הצבע העיניים? ירוק יש לך שיער ארוך? יאפ מה הגובה? 1.70 בערך מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מפיקת מוזיקה השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 2 בצהריים השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 3 וחצי בבוקר מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? טוסט מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק עוף מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? אורז איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? וחצי הדיסק שאתה הכי אוהב? rottf השיר האחרון ששמעת? מזמן לא שמעתי דיסק הסרט האחרון שראית? ילדות רעות נראה לי מה אתה שומע עכשיו? שיר מפגר ב היטס תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? טלויזיה גבינה מועדפת?צהובה בשר מועדף? בקר מאפה מועדף? דונאט שתיה חמה מועדפת? שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? דאגי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? טיטאניק איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? לא יודעת איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? אביב כי תמיד יש לי פריחה מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לנוח XDD אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא ראיתי סרטים אני ואח שלי עשינו משהו כמו גוסא האנטינג מומצא זה יצא מפגר,ואכלתי פיצה היית מסתדר בלי מחשב? כן יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? ___ אתם מאמינים בחיזרים? כן אתם מאמינים באלוהים? לפעמים מאמינים בשטן? לפעמים דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.רובי וויליאמסי 2.ליאונה לואיס 3.ג'סי מקרטני דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.מקפליי 2.באסטד 3.בלינק 182 יש לך חולצות של להקות? יאפ אם כן איזה?בלינק ביטלס ועוד כמה שאח שלי קנה ואני לא זוכרת האם יש לך פוסטרים בחדר?כן איזה? של מקפליי ובלינק אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות?של מקפליי איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?אני שומעת יותר בריטיות איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב?שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.כחול 2.שחור 3.תכלת 4.ורוד 5.סגול באיזה צבע צבוע החדר שלך? סגול באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אני מרוצה ממנו עכשיו איזה צבע לעולם לא תלבש? ירוק/צהוב/כתום איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?כחול תכלת שחור וסגול איזה צבעים אתה לובש בד"כ? מה שלמעלה איזה צבע הכי מאפיין אותך? תכלת קנית תיק השנה? לא אם כן באיזה צבע? אדום ושל איזה מותג? לי-קופר מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? ים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא?אהה זה קשה לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? ערים פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חלש,כשאני מדברת חזק הקול שלי מתחיל להעלם לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? לבנה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למצבך החברתי?1 סתם לא 4 לכתב שלך? 1 הוא גרוע להישגים שלך בלימודים?8 למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים?3 כמה אתה אוהב קולה? 1 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך?10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10!!! למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 1000000 למידה בה אתה אוהב לשיר?9 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?4 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אני לא אוהבת קולה אכלתם שוקולד? אתמול צחקתם? היום דיברתם בטלפון?היום דיברתם בפלאפון? שלשום קמתם ב-6:00 בבוקר? לפני יומיים קמתם ב-12:00 בצהריים? אתמול חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו?לפני שבוע חשבתם שאתם גבוהים? לא ממש הייתם אצל רופא שיניים? לפני שנתיים הייתם חולים? חודש שעבר ראיתם חיזר? כל לילה הוא בא לבקר ראיתם עב"מ? עב"מ וחייזר זה לא אותו דבר? היה לכם סיוט? מזמן רבת עם מישהו שאתה אוהב?מזמן רבת עם מישהו שאתה שונא? גם מזמן תזכירו לי איך קוראים לכם?רוקס XDDDD

loli kiss

New member
ME ../images/Emo9.gif (חלק 1)

מה נשמע? הכל מעולהלה
איך הלך לך היום? ממ.. דווקא אחלה.. חוצמזה שסבתא שלי חפרה לי במוח בבוקר שייתי איתה בקניון P:
בן כמה אתה? 15
איך קוראים לך? דיינה D:
כמה אחים יש לך? אחת, וזה מספיק
ואם יש אז איך קוראים להם? ירין ..
מעשנ\ת? נופ, וגם לא יעשן..
אם כן מאיזה גיל? --
איך התחלתם לעשן? --
אתה אוהב שאלונים? ממ .. כשמשעמם XD
אם לא למה אתה עונה עליהם? לא אמרתי שאני לא אוהבת, כשמשעמם זה נחמד P:
אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי לא עד כדי כך משעמם לי חח
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? ממ.. ליודעת..
כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... אבויי
באיזה כיתה אתה? י'
איזו מגמה? מדעית :S
אתה לומד ביום שישי? לא.. שביתה..
איך קוראים למחנכת שלך? סמדר (אני בשוק שאני עדיין זוכרת XD)
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? וואיי אין לי מושג.. אני צריכה לבדוק *בודקת* - מת' ואנגלית חח
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מממ.. אפחד תאכלס..
איזה מקצוע אתה הכי שונא? כל המדעים למיניהם - ביולוגיה, פיזיקה, כימיה.. כל השיט הזה..
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך, רק אל תדברו איתי על גיאוגרפיה :S
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? מממ.. 7 נראלי..
אתה לוקח בקבוק מים? אכן כן ..
מה אתה לוקח לאכול? לחמניה עם גבינה, עגבניה ומלפפון P: אמא שלי וההשקעה שלה חחחחחחח
באיזה שעה אתה חוזר? כל פעם שעה אחרת.. בסביבות- 3-4 ..
אתה הולך לבית בהסעה? נופ, הוא קרוב לי לבית ..
מה אתה אומר על הנוער של היום? דור מזוין XD סתם.. אחלה נוער
המחשב שלך נמצא בחדר שלך? יאפפ :)
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? חחחחחחחחחחחחח אומאיגאד
- חוברת הסברים על מוזיאון אחד בהולנד.. מן מזכרת מהטיול בתמצווה
קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? חלון
מה הצבע שיער שלך? חום..משעמם כזה..
מה הצבע העיניים? חומות..משעממות גם..
יש לך שיער ארוך? יאפ.
מה הגובה? ממ.. 1.60 בערך..
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? משו טוב
רצוי שיהיה קשור באופנה חח
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 2 או 3 אחרה"צ... אבל זה לא כולל ג'ט לג אחרי טיסות.. כי כשחזרתי מארה"ב קמתי ב6 בערב וגם לפעמים הייתי קמה באמצע הלילה חחח
השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 4 בבוקר, בכיתה ז' היה לנו פעילות מפגרת ב-5 בבוקר .. היינו צריכים ללכת לשמוע איזה תפילה בבית כנסת lol
מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? אני לא. בדר"כ אני סוג של צמה.. אבל אם כבר אז מרק או אורז P:
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקו חם
יאמיי
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידהה
כל סוג גל טעם. למרות שרצוי בן וג'רי חח
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד וחצי.
הדיסק שאתה הכי אוהב? ממ..יש המון ! נלך על כל הדיסקים של מקפליי
השיר האחרון ששמעת? N'Sync- Its Tearing Up My Heart
הסרט האחרון שראית? השטן לובשת פראדה
בפעם המיליון !
מה אתה שומע עכשיו? Westlife- When You're Looking Like That, כן כן אני במצברוח לנוסטלגיה של בויבאנדס חח
תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? ת'דלת שלי XD
גבינה מועדפת? ממ.. מוצרלה..
בשר מועדף? שניצל P:
מאפה מועדף? קוראסון.. יאמיי [:
שתיה חמה מועדפת? שוקו !
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את דאגייייי
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? השטן לובשת פראדה
ואוו אני באובססיה XD
איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? זה שאני שומעת P:
איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב/סתיו
איזה עונה אתה הכי שונא? ת'אמת גם ת'קיץ וגם ת'חורף .. חם מדי וקר מדי חח
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? מסיבות D: וגם חברות , בתי קפה ואם ממש קר או חם בבית עם סרט
אתה צם ביום כיפור? אכן כן
אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? --
היית מסתדר בלי מחשב? לאאאאאאא. אבווי
יש לך טלוויזיה בחדר? הלוואי
אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אם היה לי לא הייתי מסתדרת בלעדיה P:
אתם מאמינים בחיזרים? חח לא ממש XD
אתם מאמינים באלוהים? ברור.
מאמינים בשטן? ממש לא..
דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. דאגי פויטנר ודני ג'ונס
(ביחד אל תאלצו אותי לבחור חיחי) 2. ג'סטין טימברלייק 3> 3. פאריס הילטון
דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. מקפליי
לנצח. 2. באסטד ובלינק 182
3. פול אאוט בוי
יש לך חולצות של להקות? נופ.. וחבל שלא.
אם כן איזה? --
האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? היו.. ז"ל.
אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? מקפליי ! הלוואי עליי
איזה

loli kiss

New member
(חלק 2)

מה אתה מעדיף:
פיצה או המבורגר? פיצה
תה או שוקו? שוקו [:
לימודים או חופש? חופשששששש
אם את בת,חצאית או מכנסיים? ממ.. מכנסיים ..
לצאת או להיות בבית? לצאת D:
חוף הים ? או טבע? יםם
שוקולד לבן או חלב? לבן
כלב או חתול? כלב *הלוואי*
עכבר או חתול? חתול.. הגזמתם XD מזה עכבר!?
אחים או אחיינים? אחיינים.. כמו אחים רק רחוק יותר
כמה שיותר רחוק יותר טוב XD
אמא או אבא? לא זה ולא זה XD
לחיות או למות? ממ.. לחיות..
מחשב או טלויזיה? שניהם !
לישון או להית ערים? להיות ערים
לא מתה על השינה חח
פינגווין או דג? WTF!?
לדבר חלש או לדבר חזק? לשתוק.
לשמוע היפ הופ או רוק? שניהם..
מדונה או איל גולן? מדונההההההה ! שו אייל גולן?! חחחחחח
בירה שחורה או לבנה? לא זה ולא זה..
דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10:
שוקולד? 10
למצבך החברתי? 9
לכתב שלך? 8, כולם אומרים לי שהוא יפה אבל אני לא מתה עליו..
להישגים שלך בלימודים? 9
למצבך הבריאותי? 10
למידת התענינותך בלימודים? 0
כמה אתה אוהב קולה? 3
כמה אתה אוהב פיצה? 6
כמה אתה אוהב את החברים שלך? 8
כמה אתה אוהב את האחים שלך? 100
למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 0
עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 100000000000000000
למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10000000000000000000000000000000000000000000000
למידה בה אתה אוהב לשיר? מממ אם כבר אז במקלחת או שלא שומעים .. ו.. 5
למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 1000000 מאווד
מתי בפעם האחרונה?
שתיתם קולה? לפני הרבה זמן..
אכלתם שוקולד? עכשיו P:
צחקתם? עכשיו :)
דיברתם בטלפון? עכשיו.. תוך כדי השאלון P:
דיברתם בפלאפון? אתמול.. החרימו לי :S
קמתם ב-6:00 בבוקר? ליודעת..
קמתם ב-12:00 בצהריים? בטח לפני כמה ימים..
חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? באמת שאני לא זוכרת XD
חשבתם שאתם גבוהים? WTF?!
הייתם אצל רופא שיניים? לפני די הרבה זמן..
הייתם חולים? וואי.. לא זוכרת..
ראיתם חיזר? חחחחחחחחחחחחחחחחח באמת?
ראיתם עב"מ? אחותי.
היה לכם סיוט? ממ.. לא זוכרת..
רבת עם מישהו שאתה אוהב? לא רבתי.
רבת עם מישהו שאתה שונא? ממ.. לפני חצי שנה בערך .. עד עכשיו.. לא ממש ריב.. יותר ניתוק של קשר ..
תזכירו לי איך קוראים לכם? Dana bitch
וואוו זה היה ארוךךךךך
התעייפתי XD

sweet shir

New member
עונהD:

מה נשמע? הכל בסדר:) איך הלך לך היום? בסבבהP: בן כמה אתה? 15. איך קוראים לך? שיר:) כמה אחים יש לך? 2<: ואם יש אז איך קוראים להם? יונתן ועמרי. <: מעשנ\ת? נופ. אם כן מאיזה גיל? -- איך התחלתם לעשן? -- אתה אוהב שאלונים? כן. אם לא למה אתה עונה עליהם? -- אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אין לי כוח חח אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? נמ, הוא טיפה מעצבן, אז כן. :/ כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? י'. איזו מגמה? אין. אתה לומד ביום שישי? כה איך קוראים למחנכת שלך? מחנך, ורונן. איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? ביולוגיה. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אנגליתD: איזה מקצוע אתה הכי שונא? נמנמ, פיזיקה וערבית. מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך. באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7. אתה לוקח בקבוק מים? כה. מה אתה לוקח לאכול? לודעת, מה שאמא הכינה
באיזה שעה אתה חוזר? כל יום שעה אחרת ^_^ אתה הולך לבית בהסעה? נופ מה אתה אומר על הנוער של היום? ... המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כה פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? לא קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? קיר וחלון. מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חומות יש לך שיער ארוך? ממ בינוני כזה מה הגובה? 1.57 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לודעת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 8 בערב אני חושבת חח השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 3-4 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק עוף <: מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? כל מרק שהוא. מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? ארטיק/קרטיב/גלידה:) איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד. הדיסק שאתה הכי אוהב? אין אחד. ^_^ השיר האחרון ששמעת? My Interpretation - Milka הסרט האחרון שראית? מכושפת מה אתה שומע עכשיו? "בובות" בערוץ 3 P: תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? מראה גבינה מועדפת? צהובה? חחח בשר מועדף? לודעת X: מאפה מועדף? עוגיות של בונז'ור כאלו חח שתיה חמה מועדפת? שוקו/קפה. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? נמנמ מקפליי בהופעה?
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? סאמרסטורם. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אין אחד ספציפי. איזה עונה אתה הכי אוהב? הכל. איזה עונה אתה הכי שונא? -- מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? להיות עם חברות:) אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא זוכרת חח היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? כה אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? לא חח אתם מאמינים בחיזרים? לאXD אתם מאמינים באלוהים? נופ מאמינים בשטן? לאלא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: נמפ. סדר אקראי. 1. דאגי פויינטר. 2. הארי ג'אד. 3. מיטצ' היואר. זין על השם שלו
דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. מקפליי. 2. גוד שארלוט. 3. סימפל פלאן. 4. 30 סטמ. 5. סאם 41. יש לך חולצות של להקות? נופ. אם כן איזה? -- האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? כן. המון. ושאני אומרת המון, אני מתכוונת המון. לא רואים קיר.
אין לי כוח לכתוב מה וכמה פחחח XD אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? מקפליי. איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? לא משנה. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף. 2.שחור או צהוב? שחור. 3.שחור או לבן? שחור. 4.אדום או ירוק? ירוק. 5.תכלת או כתום? תכלת. דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור. 2. ורוד. 3. אפור. 4. סגול. 5. כחול/חום. באיזה צבע צבוע החדר שלך? בז' ו-ורוד. באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא עכשיו, אני אוהבת. :) איזה צבע לעולם לא תלבש? צהוב/כתום. איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? לודעת, שחור/ורוד/אפור. לא משנה כזה חח ^_^ איזה צבעים אתה לובש בד"כ? ^ איזה צבע הכי מאפיין אותך? לודעת~ פעם חברה שלי שירוק. אבל איכ, ירוק מסמל אצלי קנאה, סכנה ורוע. X_X; (היא אמרה שזה מסמל לה רעננות ופריחה. ;;) קנית תיק השנה? כע אם כן באיזה צבע? שחור ושל איזה מותג? תיק קטן כזה ליציאות מאודם~ מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? טבע שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? לא משנה, נראה לי שחתול. עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? אמא חח לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? להיות ערים פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חזק לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? לבנה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למצבך החברתי? לודעת לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים? 9-8 למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים? 3 כמה אתה אוהב קולה? (דיאט קולה) 10. כמה אתה אוהב פיצה? 10. כמה אתה אוהב את החברים שלך? 9 (כי הם לפעמים מעצבנים אותיXD) כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 XD למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 10 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 7 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? היום אכלתם שוקולד? יום שני צחקתם? אני משערת שהיום טחח דיברתם בטלפון? היום דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? ממזמן חח קמתם ב-12:00 בצהריים? היום חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לא זוכרת חשבתם שאתם גבוהים? אפעםXD הייתם אצל רופא שיניים? חודש-חודשיים. הייתם חולים? כנ"ל ראיתם חיזר? אפעם חח ראיתם עב"מ? כנ"ל היה לכם סיוט? לא זוכרת רבת עם מישהו שאתה אוהב? לא זוכרת רבת עם מישהו שאתה שונא? חודש תזכירו לי איך קוראים לכם? שיר וואי איזה שאלון חופר ומעצבןXD

עדן XD

New member
גמאני משועממת ../images/Emo3.gif

מה נשמע? הכל טוב איך הלך לך היום? מעוולה בן כמה אתה? 12 וחצי איך קוראים לך? עדן כמה אחים יש לך? אחות ואח ואם יש אז איך קוראים להם? קרן ושין מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? מהגלגול הקודם
איך התחלתם לעשן? :-\ אתה אוהב שאלונים? אה הא , ברגעי שיעמום , מעולה ?
אם לא למה אתה עונה עליהם?! אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? למי יש עצבים , לענוות בלחץ :] אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? קצת
כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... הא.. :-\ באיזה כיתה אתה? ז' איזו מגמה? מחול אירובי אתה לומד ביום שישי? יאפ
איך קוראים למחנכת שלך? מרינה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? הבנת הנקרא , תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? לא אוהבת איזה מקצוע אתה הכי שונא? הכל ? מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 , 7 ורבע אתה לוקח בקבוק מים? כן מה אתה לוקח לאכול? שוקולד, גבינה...... באיזה שעה אתה חוזר? 2 בערך אתה הולך לבית בהסעה? לפעמים ההורים שלי מה אתה אומר על הנוער של היום? מה יש להגיד? המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין משו צהוב קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? לוח מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? כן מה הגובה? מטר 45 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לו'זווכרת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 3 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 10 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקו חם מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? אבטיח איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד הדיסק שאתה הכי אוהב? אממ , כל של אבריל השיר האחרון ששמעת? עכשיו את קיפ הולדינג און של אבריל הסרט האחרון שראית? נודל מה אתה שומע עכשיו? קיפ הולדינג און תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? קיר גבינה מועדפת? גבינת זיתים בשר מועדף? עוף ? מאפה מועדף? עוגה שתיה חמה מועדפת? תה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? הייתי מתה לצאת עכשיו עם כוולם לעזריאלי
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? נודל איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? שיאוו איך בא לי על Mcfly - Sorry is not good enough איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב איזה עונה אתה הכי שונא? חורף מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת עם חברים אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? הא? :-\ היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אהה לא XD אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? כןכןכן
מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. דאגי 2. דני 3. אבריל דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.מקפליי 2. סימפן פלאן 3. Black Eyed Peas יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? =========== האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? לא' אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? מקפליי או אבריל איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? בריטיות איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? צהוב 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.תכלת 2.טורקיז 3. בז' 4.לבן 5.צהוב בננה באיזה צבע צבוע החדר שלך? אפרסק בהיר כזה
באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לבן והקיר של החלון תכלת איזה צבע לעולם לא תלבש? ירוק חרא איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? בז' איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כל מיני איזה צבע הכי מאפיין אותך? לא מבינה בזה
קנית תיק השנה? אה הא
אם כן באיזה צבע? חום עם פסים וורודים , הוא יפה
ושל איזה מותג? אול סטאר מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? שוקו!!!!!!!!!!!!!!!! :-O לימודים או חופש? חופש! אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? חוף ים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? שתיהם לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? תלוי מתי פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? תלוי מתי ... אבל אממ חלש? לשמוע היפ הופ או רוק? היפ הופ מדונה או איל גולן? שונאת את שתיהם בירה שחורה או לבנה? לא טעמתי דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 7 למצבך החברתי? 9
\ לא מושלמת לכתב שלך? 10 להישגים שלך בלימודים? 7 למצבך הבריאותי? 10 למידת התענינותך בלימודים? 5 בלחץ :-\ כמה אתה אוהב קולה? 10 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 1000000000000000 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 0 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 8 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אמממ אתמול? אכלתם שוקולד? היום :] צחקתם? היום דיברתם בטלפון? היום דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? מלאאאאאאא זמן קמתם ב-12:00 בצהריים? יותר מדי בצפר חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? השנה
חשבתם שאתם גבוהים? כיתה ג'..? הייתם אצל רופא שיניים? והווווווו ..... הייתם חולים? מצוננת לא מזמן ראיתם חיזר? אף פעם... ראיתם עב"מ? שיאאא אלוהים איזה שאלווווווווות :-\ היה לכם סיוט? לא זווכרת רבת עם מישהו שאתה אוהב? מזמןןןןן רבת עם מישהו שאתה שונא? מזמן תזכירו לי איך קוראים לכם? פרנציפט לא אומרת !
עדן

עונה ../images/Emo122.gif

מה נשמע? הכל טוב
איך הלך לך היום? אחלה
בן כמה אתה? 13 וחצי איך קוראים לך? שיר כמה אחים יש לך? 1 ואם יש אז איך קוראים להם? אמנון D;; מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? אמרתי לא
איך התחלתם לעשן?
אתה אוהב שאלונים? מסתבר שלא
אם לא למה אתה עונה עליהם? שיעמום גמור. אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? - אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? מאווווווווד כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...
באיזה כיתה אתה? ח' איזו מגמה? אין בינתים XD אתה לומד ביום שישי? כן
איך קוראים למחנכת שלך? ניל איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? 1.ידע הארץ 2.חינוך גופני איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אנגלית
איזה מקצוע אתה הכי שונא? ערבית
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? קשה מידי.. שונאת את שניהם
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7:00 אתה לוקח בקבוק מים? כן מה אתה לוקח לאכול? גבנ"צ
באיזה שעה אתה חוזר? בערך 14:00.. אתה הולך לבית בהסעה? + אוטובוס
מה אתה אומר על הנוער של היום? נממ.....
המחשב שלך נמצא בחדר שלך?
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין
קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מיטה
מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? שחור יש לך שיער ארוך? אממ.. נגיד XD מה הגובה? 1.56 |מתבייש| מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 16:00 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 6:00 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? תה ((((((= מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? ארטיק D: איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד
הדיסק שאתה הכי אוהב? sum 41- underclass hero השיר האחרון ששמעת? blink 182- all the small thing הסרט האחרון שראית? 'מכושפת' מה אתה שומע עכשיו? simple plan- i'm just a kid תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? דיסקים D: גבינה מועדפת?
בשר מועדף? כנפיים DDDDDD: מאפה מועדף?
שתיה חמה מועדפת? נס קפה
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? בתדודה שלי D;; איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? סטפ אפ2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 D: שייצא כבר
איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? sum 41- fat lip, זה מה שאני הולכת לעשות אחרי שייגמר השיר XD איזה עונה אתה הכי אוהב? חורףחורףחורף איזה עונה אתה הכי שונא?
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? סתם להיות בבית |: אתה צם ביום כיפור?
אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת?
היית מסתדר בלי מחשב? בחיים לא . . . \\ :
יש לך טלוויזיה בחדר?
אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? בחיים לא !!111&^%#@
אתם מאמינים בחיזרים? : |
אתם מאמינים באלוהים?
מאמינים בשטן?
דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. דאגי
2. צ'אנינג טאטום D: 3. אבריל דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.
סאם 41 2. סימפל פלאן 3. מקפליי [וזה כן לפי הסדר
] יש לך חולצות של להקות? לא
אם כן איזה?
האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? 2 של סאם 41, סימפל פלאן, מקפליי, גוד שארלוט, 30 סקנדס טו מארס, צ'אנינג טאטום... [בינתיים
] אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? סאם
איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? נננמ לא מפריע XD איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. לבן 2. תכלת 3. ורוד 4. ווע אין לי 5. מוסג XD באיזה צבע צבוע החדר שלך? צהוב בננה
באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? צהוב בננה D;;;; איזה צבע לעולם לא תלבש? בורדו איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור \ אפור \ לבן למינהם XD איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כל מיני XD איזה צבע הכי מאפיין אותך? אין לי מוסג
קנית תיק השנה? אההא אם כן באיזה צבע? סגול בהיר ושל איזה מותג? פוקס מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר?
תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים
לצאת או להיות בבית? לצאתתתתת . חוף הים ? או טבע? חוף הים שוקולד לבן או חלב? שוקולד לבן כלב או חתול? כלב D: עכבר או חתול?
אחים או אחיינים? אחים
אמא או אבא? שניהם
לחיות או למות? לחיות (= מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? להיות ערים פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? ROCK מדונה או איל גולן? מדונה. . . בירה שחורה או לבנה? בעכככ
דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למצבך החברתי? 10 לכתב שלך? 10 להישגים שלך בלימודים? 6
למצבך הבריאותי? 10 למידת התענינותך בלימודים? 0 כמה אתה אוהב קולה? 4 כמה אתה אוהב פיצה? 8 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 9 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 10 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? לפניי יומיים אכלתם שוקולד? עכשיו DD: סופגנייה עם שוקולד
צחקתם? לפניי 5 דק'.. ראיתי חברים XD דיברתם בטלפון? לפניי שעה.. דיברתם בפלאפון? אתמול.. קמתם ב-6:00 בבוקר? ווהו.. נוסטלגיה.. קמתם ב-12:00 בצהריים? כנ"ל חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? ווע לא זוכרת XD חשבתם שאתם גבוהים? חחחחחחחחחחחחחח NEVER הייתם אצל רופא שיניים? לפניי איזה שנה D; הייתם חולים? כנ"ל
ראיתם חיזר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXD ראיתם עב"מ? כנ"ל היה לכם סיוט? לפניי אולי שנתיים |||||: רבת עם מישהו שאתה אוהב? מזמןןןןןןןןןןןןןן רבת עם מישהו שאתה שונא? לפניי שנה XD תזכירו לי איך קוראים לכם? שיר DDDDDDDDDDDDDDDD:

McGirl For Life

New member
אממ.... שלי ../images/Emo9.gif

-חפירה- מה נשמע? מעולה!!! איך הלך לך היום? בסדר... בהתחשב העובדה שלא עשיתי כלום עד עכשיו.. בן כמה אתה?13 איך קוראים לך? נסטיה הסלב!!! *אני חשה
* כמה אחים יש לך?1 ><" ואם יש אז איך קוראים להם? איליה מעשנ\ת?נופ אם כן מאיזה גיל?-- איך התחלתם לעשן?-- אתה אוהב שאלונים?יאפ :) אם לא למה אתה עונה עליהם?-!?- אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי יותר כיף לענות
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא ממש... כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... מה אתם אומרים... באיזה כיתה אתה? ח' איזו מגמה?-- אתה לומד ביום שישי? נופ איך קוראים למחנכת שלך? סיגל בן עזרא
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?ערבית איזה מקצוע אתה הכי אוהב? דרמה איזה מקצוע אתה הכי שונא?הסטוריה
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך?תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר?6:15 אתה לוקח בקבוק מים?יאפ מה אתה לוקח לאכול?שוגי, קורנפלקס שוגי, טוסט באיזה שעה אתה חוזר? 2 אתה הולך לבית בהסעה? יאפ מה אתה אומר על הנוער של היום? סבבה המחשב שלך נמצא בחדר שלך? יאפ פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? דפים קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך?ארון מה הצבע שיער שלך?שטני מה הצבע העיניים?חום יש לך שיער ארוך? לא ממש מה הגובה?1.63 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? פסיכולוגית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 3 בצהריים השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 3 בבוקר מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? טוסט טונה מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד הדיסק שאתה הכי אוהב? -- השיר האחרון ששמעת?טרנלסבניה
הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה אתה שומע עכשיו? רעשים מבניית הבית ממול תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? כתם של טוש אדום על הקיר גבינה מועדפת? גלבוע
בשר מועדף? עוף מאפה מועדף? קוראסון שוקולד שתיה חמה מועדפת? שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? דאגי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? אני והמזל שלי איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? ליטל ג'יוהנה איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? -- מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון, לאכול, להתבטל תה צם ביום כיפור? כמה שאני יכולה אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת?-- הית מסתדר בלי מחשב? טיפה יש לך טלוויזיה בחדר? יאפ
אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? יאפ.. אני אלך לסלון אתם מאמינים בחיזרים? יאפ אתם מאמינים באלוהים? יאפ מאמינים בשטן? לא ממש דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.דאגי פוינטר 2.דני ג'ונס 3.לאדעת.. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. מקפליי 2.גוד שארלוט 3. יש לך חולצות שללהקות? לא אם כן איזה? -- האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? מקפליי, שלי, ג"ש, פו"ב,וונתוורת מילר, ט"ה, רן דנקר, וג'סטין אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? מקפליי איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? בריטיות *אהמ אהמ* איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב?כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.סגול 2.שחור 3.ורוד 4.תכלת 5.כתום באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כחול וכתום איזה צבע לעולם לא תלבש? ירוק, צהוב איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כל מיני איזה צבע הכי מאפיין אותך? לאדעת קנית תיק השנה?יאפ אם כן באיזה צבע?ורוד ושל איזה מותג? אולסטאר מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר?
תה או שוקו?שוקו לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית אומכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? בבית חוף הים ? או טבע? ים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב
עכבר או חתול? חתול
אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? ----------- לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לשון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חזק לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? -- דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד?10 למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים? 7-6 למצבך הבריאותי?9.5 למידת התענינותךבלימודים?4 כמה אתה אוהב קולה?1 כמה אתה אוהב פיצה?10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 7 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 100000 למידה בה אתה אוהב לשיר? 100000000000000000000 :) למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 8 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה?מזמן אכלתם שוקולד?בבוקר צחקתם?לא זוכרת דיברתם בטלפון? ממזממןןןןןןן דיברתם בפלאפון?לפני חצי שעה קמתם ב-6:00 בבוקר?אתמול קמתם ב-12:00 בצהריים? מזמן חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? במבחן בחשבון האחרון חשבתם שאתם גבוהים?אתמול הייתם אצל רופא שיניים? מזמן הייתם חולים?מזמן ראיתם חיזר? :O אפעם
ראיתם עב"מ?כנ"ל היה לכם סיוט? לפני כמה זמן... רבת עם מישהו שאתה אוהב? לא זוכרת.. רבת עם מישהו שאתה שונא? :))*שפתים חתומות* תזכירו לי איך קוראים לכם? נסטיה הסלב!!!!!!!!!!!!!!!! : ] * אני צריכה להפסיק עם זה
*

למעלה