עונה מתוך שיעמום...
מה נשמע? הכל סבבה איך הלך לך היום? הרגע התעוררתי אז עוד לא היה יום..חחח.. בן כמה אתה? 16 איך קוראים לך? ליאור כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? עידו [הגדול] ואייל [הקטן] מעשנ\ת? לאאאאאאאאא אם כן מאיזה גיל? ----- איך התחלתם לעשן?---------- אתה אוהב שאלונים? לא כשהם מעצבנים... אם לא למה אתה עונה עליהם? כי משעממם אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אין כוח אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא ממש.. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?י"א איזו מגמה? ספורט [או איך שלא תקראו לזה - בהרצליה יש..] אתה לומד ביום שישי? יש שביתה!!!!!! איך קוראים למחנכת שלך? אורית איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? לא זוכרת יש שביתה... איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספורט
איזה מקצוע אתה הכי שונא? ספרות [אני גרועה בזה] מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה [קל מידי] באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אין שעה קבועה אבל הכי מוקדם זה ב-8:00 אתה לוקח בקבוק מים? ברור... מה אתה לוקח לאכול? סנביץ'
באיזה שעה אתה חוזר? הכי מאוחר 15:00 אתה הולך לבית בהסעה? לא
מה אתה אומר על הנוער של היום? שהוא סבבה לגמרי, סתם, זה תלוי בחינוך שבבית... חחחחח... המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן.. פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? יש משהו צהוב הקוקיה שלי... [זה המגירה עם כל אביזרי השיער והאיפוד והבלה בלה של הבנות...] קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך?ההארון שלי מה הצבע שיער שלך? שטני מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? עד אמצע הגב נקרה??? מה הגובה? 1.60 אולי קצת יותר... מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת אלוהים גדול... השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 6 אחר הצהריים אבל זה לא חוכמה חזרתי ב6 בלילה... השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 2 בבוקר... מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק של אמא... מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? אני אוהבת לשתות שוקו חם לאכול נראהלי שגם מרק... מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה!!!!!!! איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד וחצי, למה אני צריכה זוגית? הדיסק שאתה הכי אוהב? זו שאלה קשה!! אני לא שומעת דיסקים!!! השיר האחרון ששמעת? אתמול בלילה הייתי במסיבה ומאז אני לא שמעתי שירים ואני לא זוכרת מה היה השיר האחרון!!!!!!!! הסרט האחרון שראית? כוורת בסרט עם כל החבר'ה מהגלישה...חחחחחחח... סרט חמוד!! מה אתה שומע עכשיו? לא שומעת... תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הלוח מודעות שתלוי בחדר... גבינה מועדפת? הגבינה שעל הפיצה, כשהיא נמסה [הכי טעים] בשר מועדף? לא מתה על בשר... מאפה מועדף? שאלה טובה, יש הרבה.... שתיה חמה מועדפת? שוקו חם!!! את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את החבר שלי [מתן] איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? מה שבחורה רוצה... איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אם הייתי רוצה הייתי שומעת.. איזה עונה אתה הכי אוהב? סתיו בגלל שתי סיבות: 1. יש לי יום הולדת בסתיו. 2. כי יש את הרוח הכי טובה בשביל לגלוש בים!!! איזה עונה אתה הכי שונא? חורף מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? ללכת לסבתא ולפגוש את כל המשפוחה... אתה צם ביום כיפור? כן... אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? צמתי.. היית מסתדר בלי מחשב? כן זה סך הכל 25 שעות... יש לך טלוויזיה בחדר? כן. אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? לא, זה כבר לא אתם מאמינים בחיזרים? לא ממש אתם מאמינים באלוהים? לא החלטתי מאמינים בשטן? לא, ממש לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. וונטוורת' מילר [חולה עליו!!!] 2. מיילו ונטימיליה [מגיבורים] 3. אבריל לאבין [פעם אהבתי אותה בגלל שהיא הייתה טומבוי, השירים שלה עכשיו רובם נוראיים!!!] דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. מקפליי [ברוררר] 2. פארמור 3. גוד שארלוט יש לך חולצות של להקות? של הרבה.. [זמרים..] אם כן איזה? אוי לא זוכרת.. ללכת לחפש עכשיו בארון??!? לא... האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? מלא...................................... של הרבה להקות, זמרים, שחקנים וסדרות... אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של מקפליי בוומבלי... איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? זה קשה.. אני מתה על מקפליי ואואזיס [שהם בריטים] ואני מתה על להקות אחרות כמו פארמור וגוד שארלוט [שהם אמריקאים] איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור 2.כחול 3.אדום 4.ירוק דשא.. 5.סגול כהה באיזה צבע צבוע החדר שלך? בז' אבל קיר אחד הוא עם פסי שחורים בקצה... באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא.. איזה צבע לעולם לא תלבש? ורוד בייבי זה יותר מידי בת כזה... איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור... איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור, אדום, לבן, כחול איזה צבע הכי מאפיין אותך? שאלה טובה... קנית תיק השנה? תיק לבית הספר אם כן באיזה צבע? הוא בצבעים שחור, אדום ולבן... ושל איזה מותג? בילבונג... מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה [הייתי באיטליה והתאהבתי...] תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? עכשיו אני מעדיפה לימודים כשאני יחזור לילמוד אני יעדיף חופש.. חחחח.. אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? אתם שואלים אחת שמאוהבת בים, וכל יום בים.... שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? עכבר אחים או אחיינים? אחים ואחיינים אמא או אבא? אבא [אני ילדה של אבא] לחיות או למות? למות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? דג לדבר חלש או לדבר חזק? אניילדה צעקנית אז אני מעדיפה לדבר חלש... לשמוע היפ הופ או רוק? רוק... מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? שחורה [אסור לי עוד לבנה, אפילו שטעמתי... הרבה..] דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 9 [כולם אומרים לי שהוא יפה..] להישגים שלך בלימודים? 8 למצבך הבריאותי? 10 למידת התענינותך בלימודים? 6 כמה אתה אוהב קולה? 10 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 2 [סתם לא... כשהםמעצבני 2 כשה חמודים אז 8] למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 4 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 6 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול בערב אכלתם שוקולד? אתמול בערב צחקתם? לפני חצי שעה... דיברתם בטלפון? אתמול... דיברתם בפלאפון? אתמול בערב קמתם ב-6:00 בבוקר? יום שבת. [הייתה תחרות, הייתי צריכה ללכת לשדות ים מוקד בבוקר] קמתם ב-12:00 בצהריים? היום חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לפני השביתה..חחח. חשבתם שאתם גבוהים? נבר הייתם אצל רופא שיניים? כשסיימתי את הטיפול ביישור השיניים... הייתם חולים? לפני חודש... ראיתם חיזר? נבר ראיתם עב"מ? נבר היה לכם סיוט? בגיל 14.. ככה... הרבה זמן לא היה לי [עכשיו בגלל זההיום בלילה יהיה לי סיוט] רבת עם מישהו שאתה אוהב? חברתי הטובה לפני חודש.. רבת עם מישהו שאתה שונא? כל יום....חחח... תזכירו לי איך קוראים לכם? חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה לא. וליאור
מה נשמע? הכל סבבה איך הלך לך היום? הרגע התעוררתי אז עוד לא היה יום..חחח.. בן כמה אתה? 16 איך קוראים לך? ליאור כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? עידו [הגדול] ואייל [הקטן] מעשנ\ת? לאאאאאאאאא אם כן מאיזה גיל? ----- איך התחלתם לעשן?---------- אתה אוהב שאלונים? לא כשהם מעצבנים... אם לא למה אתה עונה עליהם? כי משעממם אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אין כוח אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא ממש.. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?י"א איזו מגמה? ספורט [או איך שלא תקראו לזה - בהרצליה יש..] אתה לומד ביום שישי? יש שביתה!!!!!! איך קוראים למחנכת שלך? אורית איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? לא זוכרת יש שביתה... איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספורט