אוקי...

אוקי...

אז עם כל השאלונים האלה בזמן האחרון, הנה עוד משהו בנושא: תנו חמישה דברים מפתיעים שהייתם אומרים על עצמכם.

טוב אז אני אתחיל...

1) אני גרה מחוץ לבית עם שותפה.. זאת אומרת, תכנית יש לי מין סוג של דירה( (ועכשיו לשאלה: למה היא בת 16 וכבר יש לה חדר מחוץ לבית? ככה זה שחיים בקיבוץ!
) 2) יש לי משקפיים, אבל רק לקריאה! 3) אני צוללנית מוסמכת (יש לי תעודת צלילה..
) 4) אני מנגנת בפסנתר 5)הלהקה האהובה עליי היא לאו דווקא רד הוט, היא coldplay (אבל רד הוט ישר אחריה..)

frikin shin

New member
מפתיעים? ../images/Emo4.gif

אממ... 1. יש לי משקפיים אבל אני הולכת עם עדשות לפעמים. 2. עשיתי עדשות כי אני רוקדת 3 פעמים בשבוע ולא נוח לרקוד עם משקפיים. 3. אני רוצה להתחיל ללמוד גיטרה, כמו שכבר אמרתי והגיבו לי והיו נחמדים
, וכנראה שאני אתחיל ללמוד. אני מנסה בסטודיו גיטר שיעור אחד ונראה לאן זה יתקדם. 4. אני אוהבת מאוד מאוד את הביטחס. 5. לא מפתיע למי שמכיר אותי אבל מי שלא, אני שונאת פקצות, פרחות וכל אלה
ואני לא אחת מהם כמובן... טוב.. זה היה מטומטמם... ללחוץ על שלח? כן? לא ? כן לא?

m1989

New member
מפתיעים...

1) אני בת 15 ... וזה מפתיע 2) לפעמים בשעות הקטנות של הלילה אני קמה וכותבת שירים כי אז יש לי מוזה... 3) כשאני לבד בבית אני מתחילה לעשות כל מיני תנועות מוזרות ולרקוד ברחבי הבית לצלילי הרד הוט צ'ילי פפרס 4) אני אולי נראית בטוחה בעצמי רב הזמן אבל רב הזמן אני לא ממש 5)אני איטלקייה

hellrazor1

New member
סבייבי

1. יש לי שיער ממש ארוך שנוטה לאפרו 2. אני מתנחל( אם אפשר לקרוא לאלפי מנשה התנחלות) 3. אוהב את הפוג'יז קצת יותר מהרד הוט 4. בכלליות מעדיף מוזיקה שחורה( אך ורק משנות התשעים) 5. לא סובל את U2 בגלל שהעתיקו את השיר של a- ha (סאן אולוייז שיינס און טי וי) בשיר הזה שיש קליפ בשדה תעופה ומטוס עובר מעליהם. בעיקר אבל בגלל ש-one זה שיר העשור ולא losing my religion.

frikin shin

New member
הופה.. כמה אנשים אוהבים את הפוג'יז

ואני מקווה שזה היה נוגע גם ללורן היל
. תמשיכו ככה
. the misseducation (איך שלא כותבים) שולט!!! ו-the score של הפוג'יס!

backstreet girl

New member
אתה מכיר את השיר המדהים

מ-95... אממ...אני לא יודעת איך קוראים לו אבל משהו עם פרדייס..גנסטר פרדייס....משהו כזה.. בקיצור.. זה אחד השירים של המזויקה השחורה הכי אהובים עליי אי פעם.

hellrazor1

New member
gangsta's paradise- coolio

אכן שיר ענק אם כבר אנחנו פה אז באמת המיסאדג'וקיישיון של לורן היל הוא אלבום מומלץ ביותר ובמיוחד To Zion ו-Ex Factor

גיל מ

New member
מממ טוב

1. אני יודע לנגן בגיטרה כבר 7 חודשים, לא ממש טוב אבל משתפר, יש כבר חשמלית... 2. רד הוט היית הלהקה הלועזית הראשונה שאהבתי... 3. יש לי פרופלי 64 ועוד פחות משנה אני מתגייס 4. אני מראשון, כיתה יב' - תעשיה וניהול.. 5. נורא משעמם עכשיו

טוב. רק בגלל שמשעמם לי עכשיו

(הילדים באמבטיה) -אני גרה בעיירת פיתוח -אני מסוגלת להיות ביץ' לא נורמלית -אני אוהבת לשמוע גם מוסיקת טראש כמו בי ג'יז או סקורפיונס -אני די סוציופטית -לפעמים בא לי לשים את הילדים והבעל בתוך תיבה ולשלוח לאנשהו

../images/Emo13.gif מצחיקה ...

טוב אז אני אוסיף... - אני יכולה לשמוע לפעמים גם רובים וויליאמס ואמינם (אין לי שום בעיה עם זה..) - אני נורא אוהבת מוזיקה אלטרנטיבית - אני אספנית צעיפים -אני הבן אדם הכי לא החלטי בעולם

למעלה