אוקי...

?!

רובי "פלוץ"?! אהובי משכבר הימים.. עוד מימי take that..

רצינית לגמרי.. ../images/Emo13.gif

אני מאוהבת בו!
סתם, אבל אני אוהבת אותו כי הוא לא אמן פופ שגרתי... הוא משוגע.. ויש לו אחלה מוזיקה.. אבל אל תתבלבלי, אני אוהבת רק פופ בריטי, ורק סוגים מסויימים...

lollapalooza

New member
הממ

גם לי הייתה תקופה שממש אהבתי אותו. יש לי ארבעה דיסקים שלו בבית, ויש לו כמה שירים לא רעים בכלל.

backstreet girl

New member
הוא זמר דווקא ממש נחמד

זה אחלה שיר. אני לא סובלת פופ גברי חוץ מרובי(ומ-bsb) בגלל זה הם מיוחדים עבורי.

frikin shin

New member
יש לך ילדים? בעל? ../images/Emo12.gif

באמת?
זה מפתיע... ולא לרעה
. אני גם מסוגלת להיות כלבה. אבל לא סתם כלבה. ה-כלבה *נשמעת כמו פרחה-פקצה עכשיו
פיכס*

backstreet girl

New member
אוקי הנה עובדות עליי

1)אני כותבת שירים. יש לי 3 מחברות עם איזה 110 שירים שאותם כתבתי בשנתיים האחרונות. אממ...אני כותבת על השקפת העולם שלי ועל מקרים שקרו לי. אני כותבת על סוגים של אנשים. על הרגשות שלי לגבי מקרים מסויים שעברתי. 2)אני מאוהבת במוזיקה. מזויקה לדעתי זה דבר קסום ומדהים. המוזיקה עוזרת לי להרגע ולהתחזק. אני אוהבת לשיר ואני שרה בכל זמן אפשרי. השירה עוזרת לי להוציא את המועקה שבי. אני חיה מלהקשיב למוזיקה מכל הסגנונות מכל התקופות אבל בזמן האחרון אני מקשיבה הרבה לרוק משנות ה-70(אירוסמית,פינק פלויד,ג'ון לנון,רולינג סטון) וה-90(רד הוט צ'ילי פפרז,גאנס אנד רוזס,גארבג',נירוונה ואירוסמית) ולמוזיקה קלאסית. 3)אני אוהבת לראות הצגות וקופצת על כל הזדמנות שיש לי לראות הצגה. הצגות מאוד מרגשות אותי. 4)אני אוהבת לצאת לטיולים ולהפתח לטבע אבל אני אהבלה אז אני לא לומדת כלום על הצומח ועל החי. אני בעיקרון אני אוהבת להריח את הטבע. להרגיש את האוירה. 5)אני מכירה את רד הוט צ'ילי פפרז שש שנים,אוהבת את השירים שלהם 3 שנים ומעריצה אותם שנה. יש לי 4 אלבומים שלהם: הרביעי,החמישי,השישי והשביעי.

דברים שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול

1. אני שמאלית. 2. אני שונאת את העובדה שאני רק מטר 65 ולכן אני נואלת פלטפואמות שהורסות עוד יותר את הגב שלי. 3. אני לא מאמינה באלוהים אבל המורחב שלי הוא תנ"ך. 4. אני שונאת לכתוב שירים אבל ממש אוהבת לכתוב סיפורים. 5. אני שונאת אזרחות.

othersider

New member
אני :]

1)אני מנגנת בגיטרה משהו כמו 5 שנים :]
2)אני בת 14 - כיתה ט' (דרך אגב-היום הייתה שריפה בבצפר שלי!
3)אני מאוד אוהבת את רד הוט (די לא מפתיע, אבל לא נורא...)
4)אני אוהבת מאוד מוזיקה
5) אף פעם לא שתיתי קולה (רציתם דברים מפתיעים?)

sLoVaKit

New member
טוב נכנעתי...

1) אני צמחונית [אוסיף גם שמעולם לא אכלתי עוף. מעולם לא.] 2) אני כותבת שירים, אבל לא שירים של לחן ועיבוד וכו', אלא שירה נחמדה וגבוהת שפה... [חחחחחחחחחחח] 3) לא היה לי אף פעם חבר... [
] 4) אני ירושלמית [הגאווה הכי גדולה שלי..] 5) הממוצע שלי מכיתה א' עד השנה-כיתה ח' [אני דרדסה,איי נו..] לא ירד מ 96. [ואני ל-א חרשנית..] ותרשו לי להוסיף עוד כמה... * אוהבת את סלובאק ז"ל כמו את עצמי. * מעריצה את הרד הוט שנתיים. * מתה על גאנס אנ' רוזס ועל כנסיית השכל * זהו.

frikin shin

New member
אף פעם לא נגעת בעוף???../images/Emo2.gif

מטורפת. הייתי רוצה להיות צמחונית כי אני תומכת בזה והכל אבל אני פשוט לא יכולה לא לאכול בשר
. או לא לאכול כל חמש שניות
. גם לי לא היה אף פעם חבר! אם לא מחשיבים כיתה ד', ג'
... תאמיני לי בכיתה ט' הוא יירד לך לאט לאט. אל דאגה
...

backstreet girl

New member
גאנס אנד רוזס../images/Emo99.gif

אני הולכת לקנות את האלבום הראשון שלהם(תיאבון להרס
..איזה שם הורס).

העתקתי מפורום עברי

עד גיל 6 הייתי עם מוצץ
אני לא יודעת לרכב על אופניים |סתומה|
עדיין ישן איתי דובי חמוד במיטה
(טוב, טכנית זה ברווז
)
יש לי שני שמות אמצעיים (ואני לא אומרת מה הם כי הם מכוערים
)
אני לא יודעת לנגן על כלום. ממש כלום. |מיוחדת|

בא לי עוד...

אני פשוט כל כך נהנית מזה! - אני שונאת צ'יפס. שונאת (בעיקר תפוצ'יפס) - אני פרסית! - אני דרום אפריקאית (ואני יותר גאה בצד הזה...
מעניין למה..) - אני תולעת ספרים (כבר אמרתי את זה?)

למעלה