אוקי...

ADCMAN

New member
אה

שנה הבאה את תלמדי על הקפיטליזם, הסוציאליזם והקומוניזם

נועלה 123

New member
איזה קטע.. שמתם לב

שהשירשור הזה הםך לשירשור אורי שונא את נועה?? איזה קטעים. איזה כיף.

sivi GrEeN hEaD

New member
המממממממ

לא נראה לי שזה יעזור לך משו, למה לכל בצפר ובטח לכל עיר יש תוכנית לימודים שונה. אני למשל למדתי על הסוציאליזם שיעור אחד. בעצם השיעור לפני האחרון שלנו בהיסטוריה. בכל השנה אני לפחות למדתי על מהפכות..התעשייתית ועוד אחת ששכחתי..האמריקאית או משו. טוב חחחח קפצתי מנושא (גרין דיי) לנושא (היסטוריה..בעעע..). אני אביא לעצמי חבל, שאני אהיה קשורה.

sivi GrEeN hEaD

New member
נו, באמת.

מחלקים לכם ספרים בחופש הגדול? יפה, אז פתחי תספר היסטוריה לכיתה ח' (המאה ה-18 או משו..) ותחרשי עליו לפני שתתחיל השנה. אני לא בטוחה אבל סוציאליזם זה מעמד הפועלים או משו? או התהליך שהם עברו עד לקבל זכויות? וקפיטליסט זה בעל הון. או שחנה מטומטמת.

barboshkiss

New member
כן אההה

ברצינות זה השיעור היחיד שנהנתי ממנו... אבל הכי אהבתי ללמוד על האנטישמיות :) גם על הסוציאליזם החברתי היה מעניין :) אוי היסטוריה לכיתה ח' זה מענין דווקא .... ... .. . ה' ישמור אני כתבתי את זה! העאהעאהעא זה נראה לי בגלל הילד הקטן והמעצבן ששמרתי עליו היום הוא כל היום צעק מה זה הזיז לי משו כנראה

sivi GrEeN hEaD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה חרא של בצפר ישלנו:) אנטישמיות זה לא תוכנית לימודים לט'? ואני עוד אשכרה בכיתת "חכמים". אל תשאלו.

barboshkiss

New member
לא בכיתה ט' לומדים על...

הנאציזם- ואאלה זה הולך להיות מעניין (הצילו אותי!) וכאלו היה צריך ללמוד את הנושא הזה בסוף שנה למקדמה לשנה הבאה...

למעלה