אוראלי , מזל טוב נסיכה .

אוראלי , מזל טוב נסיכה . ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

עוגה עוגה עוגה ,
במעגל נחוגה ,
ניסתובב הכל היום עד אשר נימצא מקום . לשבת לקום , לשבת לקום , לשבת ולקום . D; אגסית שללללי ? ,
מזל טוב חיים שלי , !
13 , אה , ?!
יא זקנה חחחחח ,, D; עוד שנה עברה לה ... , [; והינך עדיין אוהבת את הבנים ,
אז מה נאחל לך ? ,
שתפגשי ת'גיים בויז 1417 פעמים , חחחחחחחחחחחחחחח DDD = שתצליחי בהכול ,
תמיד תיהי מאושרת .
ותיזכרי שאני כאן לצידך ,
ואני אוהבת אותך .
אז ,, מה נרשום לך ? ,
שיר , סיפור או אגדה ?! ,,
לא ! [
] אכתוב לך ארבעה מילים - שה' ישמור אותך לעולמים .
אגסית שלי ? , שיהיה לך ריח כמו של פרח .
שתזכי בלוטו .
שתתחתני עם מליונר .
נוווו ,, ככה היינו מברכות ביסודי . XD תפוחית גלדה בעוד שנה ,
- 13 - מי היה מאמיייייייין ?! , קטנה שכזאת .
אז אל תשאלו בת כמה היא ,
ישר תברכו . P =
יפה שללללללי ? ,
ראית איזה ציבעוני עשיתי לך ? ,
השקעתי . D; יאללה עוד שנתיים עגילים , עיניינים ..... ,
סתם . XD אל תתפרעי .
תזכרררי לך שאני אוהבת אותך , !
וכן , אני יחזור על זה עוד מליון פעם ,, עד שתקלטי . :) אני א-ו-ה-ב-ת אותך !!!1
תפוחית שלך . 3> והבה נשירה ,,,,,, :) איזה כיייייייף לי ,
יומולדת , !
חוגגים לי ,
יומולדת , !
[
סתם .
] 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 בדיוק היום , לפני כמה שנים , יצאתי מהבטן ישר לעניינים .
הולך להיות לי יומולדת מדהים .
מ , מ , מ , מ , מזזזל טוב מיכל הילדה .
זה היום שלה , אז אל תפריעו לה , !
מתנות [
] אלייה אם לא הבאתם . ביי . >< תגידו לכולם היום זה יום מושלם , היא הרבה יותר גדולה משהייתה אתמול . D; להלהלהלהלהלה ,, D = שירו איתייייייייי .

../images/Emo65.gifמזלללל טוב../images/Emo65.gif

אוראלייייי ממזל טוב עד 120,, אושר ועושר וכושר D: ואהבה : ] חחיחיי
אוהבת אותך[ :

../images/Emo135.gifלהלהלה . P =

היום יומולדת ,
היום יומולדת ,
היום יומולדת לאוראל .
היום יומולדת ,
היום יומולדת ,
היום יומולדת לאוראל .
חג לה שמייח , :) וזר לה פורח .
היום יומולדת לאוראל . |מתנה| אייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ? .
נגננננננננננבה ? .
הננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה העווווווווווווגה .
העוגייייייה נמצאה . אוווו יאאאאאאאאאס . ^___________^ * תיקון טעויות * - ניסתובבה כל היום ... - אחזור ... - מזל טוב ממיכל הילדה ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לשכנה ממול יש גם יומולדת !!
בדיוק עכשיו היא ניכנסה לבית ופתאום הילדות שרות לה - היום יומולדת , היום יומולדת היום יומולדת לאייייייייימא ! D = והם שרו איפה העוווווגה . XDDDDDDD בדיוק כמוני . בלאט . S; אבל הם לא השקיעו כמוני ,
נכון ? . D;

../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחח מזל"ט לה DD ;

ותודה לך שוב ;]] אאת רואה ?! פעמיים אמרתי לך תווודה מרוב שאת משקיעה DDD =

שירלי XD

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב עד 120 שכל מה שתרצי יתגשם אוהבת אותך 3> אל תקחי ללב אני גרועה בברכות

אוראלי מאמי מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

מאמי מזל טוב עד 120 שנה בהצלחה בכל מה שתירצי גם בלימודים תהני ביום הזה כי הוא בשבילך ושיהיה לך המון אושר ,כושר ,עושר ויושר. אוהבת אותך המון המון
(סורי שלא השקעתי אבל כואב לי העיניים)

lililulu

New member
אוראליק [:

קטנה שכמווווךD: יא יש לך בר מצווה את עולה לתורה?!D; ראיתי אתמול בחדשות שבאטלנטה (זה בקנדה) גם הבנות עולות לתורה! זה מה זה מוזר רואים בנות עם ציצי ושיער ארוך עם כיפה וזורקים עליהן סוכריותDD= קיצ! המון מזל טוב אני מאחלת רק דברים טובים: בריאות אושר אהבה שמחה הגשמה עצמית חכמה כנות הצלחה וגם עושר...אבל תזכרי שכסף זה לא הכל בחיים!! וכל מה שאת מאחלת לעצמך אני מאחלת לך גם! תהני מהחיים ומהיום המיוחד הזה כי זה היום שלך! יש לך עוד הרבה לעבור ואני מאחלת לך שתזכרי כל חוויה מיוחדת שתחווי כחוויה חיובית וטובה. אוהבת

../images/Emo15.gif ברכה שסתוונית אמרה לי למסור לך .

לאוראללללללללע הילדה הכי מתווווקה שיייש !!1$ המון מזל טוב לכבוד היום שבו יצאת לעולםםםםםם !! עד 120 שנה ויותתתתר ... אמממן . שתזכי להמווון מצוות בחייך , שתדעי המון אושר ועושר , בריאות ויושר .. והצלחה בכל תחום שתרצי להצליח , בעיקר בלימודים [: תמשיכי להיות איך שאת , הילדה הכי חמודה שקיימת , תחייכי תמייייייייד ( : ואל תשכחי לנצללללל את היום הזה ! אוהבת סתווונית במנולקר

../images/Emo105.gifאוראללללי :)

המון מזל טוב יפה שלי התוכנה שלי לא עובדת אז אני לא יכולה להכין ברכה. אז מזל טוב עד 120 שנה. שכל חלומותייך ייתגשמו- אמן. אושר, בריאות והמון אהבה 3> אני תמיד פה בשבילך :] דילב .

למעלה