אוראלי , מזל טוב נסיכה .

מזל טוב יפיופה../images/Emo65.gif

שהיה לך ת'יום הולדת הכי מושלם ומשגע בעלום.. שתמיד חלומותיך יתגשמו.. שהיה לך עד 120 !!!! עושר אושר ומה לא.!?! בקיצור שהיה במזל ורק טוב...
<

../images/Emo65.gif|הדגש|אוראלללווש|סדגש|../images/Emo77.gif

מאאאממי שלי
אניי אוהבת אותתתך הכי בעוולם ! מזל - טוב יפפתי עד 120 שננהה - ויותר אני מאכלת לך את כל הטוב שאפשר לאחל ! אני מקסייימה ושתדעיי שאת ממש חשובה לי ואני פה בישבילך בכל מה שתרציי ! מומוומומולדת שמח אחחותי ;]

../images/Emo108.gifאוראאאללללל:]]../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

אוראל
, מזל טוב עד 120!! הנה הברכה--> לא יצא משו ואני גם לא ממש טובה בברכות.. אוהבת אותך3> וסליחה עם זה מאוחר פשוט המחשב שלי נידפקקק ורק עכשיו הוא עובד לי טוב..

../images/Emo210.gif נופר , דילב , טולי , מריה , שחף ...

תודה רבה לכן אוהבת אתכן הכי שיישש 3 >

קרמבו XD

New member
../images/Emo85.gifמזל טובבבבבבבב D:

יוו באיחור של יומיים :| חצופה שקמוני :| מזל טווב עד 1235785487 שניים המון אושר ובראיות הצלחה ואהבה אוהבתת הכי שאפשר -מאוריי-

../images/Emo168.gifאוראלי שלי?!!!!../images/Emo99.gif

סליחהה על האיחור!!!!!!!!!!!!!!!!! באמת סליחה כפרשלייי=] רציתי להכין לך ברכה אבל לא יצאאא=\ לא נורא אני יברך כאן.... אוראלי?! יום הולדת.... זהו יום שבו נולדתתת יום מיוחד שהוא רק שלך=] יום של משאלות,בקשות ומתנות.... יום שבו ילדה מיוחדת באה לעולם !!!! אחרי 13 שנים יפות!!! אז יפשלי.... אולי זה באיחור אבל העיקר הכוונה אני מאחלת לך שיהיו לך חיים מאושריים ושמחיים!!! תמשיכי להיות ילדההה מצחיקה מתוקה מקסימה חמודה הכול!!!! תעשי מה שבראשלךך
החיים יפים חיים רק פעם אחת=]חחחחחחח 13 אה??גדולההה כפרעלייך!!! המוןן אושר ועושר ובריאות ומלא הצלחה בחייים הכי חושבבב ובריאותת=] ועדדדד 120!!!!!!! מזלל טובבבבבבבבבבבב נשמה שלייי=] ***סליחה על האיחור שוב!**** אוהבתותך מלאאא ספירושלך

../images/Emo210.gif ספיר - מאור ?

תודה רבה , ולא נוראא על האיחור חחחחחחחח העיקר הכוונה
אוהבתותכן

למעלה