אורחים לא רצויים.

איי ל

New member
מנהל
אורחים לא רצויים.

בעקבות השתלחות של מספר אורחים זמניים (*) בחברי הפורום, ההחלטה היא שלא לאפשר למשתתפים שלא רשומים בתפוז לכתוב בפורום.

תודה.

xbuffalomen

New member

John the Savage

New member

ככה יותר טוב. מי שרוצה להשתתף ברצינות ולא רק לטרל יכול להרשם.

ועכשיו, אם היה רק כזה פשוט לטפל בבעיית האורחים הלא רצויים השניה שלי: הנמלים אצלי בבית ...

gidishemer

New member
תודה אייל

שתבוא עליך הברכה, שיהיו לך מלא בנים זכרים, ושימצאו יהודיות כשרות.

אז מי כן רצוי?

כי יש פה השתלחות של חברי הפורום בכל מי שלא דמוקרטי/ליברלי/שמאלני/חילוני.

איי ל

New member
מנהל
להפך.

מעשה החסימה הראה אופי דיקטטורי מהמעלה הראשונה. שים לב כמה תמיכה מעשה זה קיבל.
&nbsp

איי ל

New member
מנהל
לא מדויק.

המטרה היא לא לשמור על פורום נקי מאנשים שחושבים אחרת. המטרה היא לשמור על ההתנהלות התקינה של הפורום מאלה שבאים לקלקל את ההתנהלות התקינה של הפורום.
&nbsp
כאחד שמכיר לא מעט מחברי הפורום, אני יכול להבטיח לך שיש פה ימנים, שמאלנים, רווקים, נשואים, הטרו, מטרו, גאים, דתיים, חרדל"שים, חילונים, חלונות, חלזונות, חיל רגלים, צבא השם, יוצאי חיל האויר, כאלה שסתם עושים אויר, תומכי טראמפ, מחבקי הילארי, מחבקי עצים, רובאים, אנשים חושבים, וגם כאלה שחושבים שהם אנשים.
וכמובן, לפחות 20 גידי שמר מקוריים.
&nbsp

איי ל

New member
מנהל
אתה שוב מפספס.

בדיוק בדקתי את הוותק של הניק הזה, ומסתבר שיצרתי אותו במרץ 2002.
16 שנים בפורטל תפוז זה חתיכת וותק. אני מבטיח לך שלא ויכוח פוליטי זה או אחר יהרוג את הפורום.
&nbsp
והסיבה שאני לא הולך לפתוח דיון פוליטי הוא שבימינו זה לא ממש משנה ימין, שמאל, רפובליקאים, דמוקרטים. כולנו נדפקנו.

אתה זה שמפספס

אי אפשר לעשות דיון פוליטי, כשכל המשתתפים באותו צד של המפה. זה לא דיון.

אם איכשהו ישתתף מישהו מהצד השני של המפה, הגולשים פה יבהירו היטב שדעותיהם של אחרים לא מקובלות וזה יהפוך למכוער.

אז יהיה פה המלצות על תוכניות טלוויזיה או דיונים על כרטיסי טיסה. לא יותר מזה.

איי ל

New member
מנהל
וזה בסדר מבחינתי.

בפורום כמו בחיים האמיתיים, לא נכנסים לדיון פוליטי בלי שריון להגנה.
אני מסתדר יפה מאד בחיים האמיתיים גם בלי שיחות פוליטיות עם חברים. זה לא חסר לי שם, וזה לא חסר לי כאן.
&nbsp
אם באמת מה שאתה מחפש זה דיונים פוליטים, אז הפורום הזה ממילא הוא לא המקום הנכון לכך.
הנה מקום שאולי תמצוא בו קצת יותר עניין:
&nbsp
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/54/אקטואליה/אקטואליה

Boston Guy

New member
בטח שאפשר לעשות דיון פוליטי כשכולם מאותו צד של המפה

גם בקרב אנשים שנמצאים "באותו צד" יש הבדלי השקפה ויש דיעות שונות.

לא כל הרפובליקנים נוצרים אדוקים מזן האוונגליסט המצוי. למען האמת - נהפוך הוא... יש אולי 20% שהם כאלו, ו 80% שאינם.
לא כל הרפובליקנים הם נגד זכות האישה לגופה או נגד הפלות.
לא כל הרפובליקנים הם בעד זה שילד בן 14 יוכל לרכוש AR-15 ומחסנית 40 כדור.
לא כל הרפובליקנים מרגישים בצורך לגלח את הראש, לקחת TIKI TORCH ולצאת לצעוד עם חברים ברחובות ערים קטנות תוך כדי שירת "יהודים יומכם הגיע".

גם בתוך פורומים של רפובליקנים יש דיונים.

וגם אצל "דמוקרטים" - ולא כל הדמוקרטים הם בעד אמנסטי מלא ומייד לכל מהגר לא חוקי באשר הוא,
או בעד הפיכת המריחואנה לחוקית,
או בעד החרמת כל הנשק מידי הציבור... וכך הלאה.

John the Savage

New member
מה שבאמת חסר לי כאן בפורום

זה דיון בעד ונגד עגבת. היה הרבה יותר מעניין בעיני לשמוע את דעותיהם של תומכי העגבת, מאשר לערוך כאן עוד ויכוח פוליטי עם תומכי הדון.

למעלה