אורחים לא רצויים.

meir12121

New member
אני למשל עצמאי שדוגל גם בכמה ערכים רפובליקניים

אני בעד "ממשלה קטנה", הקטנת החוב הלאומי והוצאות הממשל. אלה ערכים רפוליקניים מובהקים שעמדו במרכז האידיאולוגיה הרפובליקנית כל השנים. ואובמה חטף מהרפוליקנים קיטונות של ביקורת על כך שהוא מגדיל את החוב והגירעון.

אז מה קורה עכשיו? ה POTUS הנכבד שלנו מגביר עוד יותר את הגירעון ואת קצב הגידול של החוב, Go figure.

אם זה לא מספיק אז הנה נקודה נוספת: הגבלת הסחר והטלת מכסי מגן על ידי טראמפ. סחר חופשי והפחתת מכסים היו תמיד עקרון ליברטריאני/רפובליקני. דווקא האידיאולוגיה הדמוקרטית נטתה תמיד "להגן" על העובדים והתוצרת המקומית באמצעות הגבלת הסחר.

הנקודה שאני רוצה להדגיש כאן היא שהוויכוח על טראמפ הוא לא בהכרח רפובליקנים ימנים נגד ליברלים דמוקרטים.

John the Savage

New member
בדיוק. הויכוח על טראמפ

זה לא ויכוח של ימין נגד שמאל. זה לא ויכוח על אידיאולוגיה. זה לא ויכוח על מדיניות מיסוי או מדיניות חוץ. זה ויכוח בעד ונגד הפיכת ארה"ב לרפובליקת בננות.

John the Savage

New member
חס וחלילה, אנחנו לא מסלקים אנשים שחושבים אחרת

יש לנו דרכים אחרות להתמודד עם מצבים כאלו.

GeJuFan

New member
יחי המנהיג, לנצח נצחים

תודה לך אדוני המנהיג הנערץ, הנעלה והמושלם! רק אתה תוביל את הדרך!!! רק אתה תגאל אותנו ותעלה אותנו, את חיינו ניתן לקומונה. יחי הקומונה, יחי מנהיגה איי ל!!
&nbsp
&nbsp
&nbsp
ועכשיו ברצינות

איי ל

New member
מנהל
מה הולך פה?

ולמי ששלח לי סיגר ושמפניה. זה לא מצחיק.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
טוב, זה כן.

debby12

New member
מנהל
לא הבנתי....

נניח שאכן יש השתלחות בכל מי שלא שמאלני/חילוני/ווטאבר - אז ההשתלחות היא גם במי שמתחבא מאחורי ניק אורח, נכון? אז לא אמור להיות הבדל.

ומכך אני למדה שההתחבאות מאחורי ניק אורח מטרתה אחרת והיא להטיח עלבונות והתקפות אישיות בכותבים/בות אחרים שלא מתחבאים. לא מקובל עלי....

למעלה