אורחת בסוכת האבלים בג'בל מוכבר

להיפך,היא מבטאת בנאמנות את ערכי ה'שמאל' העקבי

רק שהיא ישרה יותר מרוב השמאלנים שהם צבועים ומוגי לב בד"כ.

THE WIZARD 55

New member
כלבה במקרה הזה מתאים?

או שהייתם חושבים שזונה הולם יותר? וסליחה מראש על הקללות, אני לא נוטה לקלל, אבל היום הרשיתי לעצמי להשתמש במילים בוטות:) המשך ערב נעים.

THE WIZARD 55

New member
חס וחלילה...היתה לי אחת שאהבתי

מאוד, 17 שנה.. זה סתם היה לעקוץ...הכלבה...בתגובה למה שנאמר בשרשור הקודם:) אבל טלי פחימה, אין ספק שהיא בחורה שהרבה ברגים השתחררו לה אני הייתי שולחת אותה לגור בעזה. (שמרתי על איפוק מירבי בתגובה שלי
)

shm490

New member
אם ההית שמה לב

בעצם מעשיה היא אומרת הרבה . היא הרי ניסתה להיות מגן חי (שכחתי איך קראים לו זבידי נדמה לי ) מה זה אומר ? זה אומר שהיא יודעת שישראל כן מיחסת חשיבות לחיי אזרחים כי כל עוד היא אתו לא ירו בו סתם ,להבדיל למשל מהחמאס שהוא לא מודאג מדקויות כאלו .

respecta1

New member
חחח סתם פסיכופטית...

למרות שזו אשכרה סכנה לציבור שהיא מסתובבת חופשי.. אני לא אתפלא אם איזה יום היא תכנס לאיזה משרד של השבכ ותתחיל לחורר את כולם..

בזאת היא מכריזה על עצמה כמצדיקת פיגועים

וכתומכת ברצח ללא אבחנה כמעשה נקם לגיטימי. כלומר בניגוד מוחלט אלי למשל. ואני חשבתי קודם שיש לבחורה הזו לא מעט אומץ ולא מעט שכל. אז לגבי האומץ זה כנראה עדיין בתוקף - אבל נראה שזה נובע מחוסר שכל ולא להיפך... "להשכיח את מה שצה"ל עושה בעזה"? מאיפה זה בא ומה הקשר? (היא מתכוונת שהמחבל ביצע את הפיגוע כדי להשכיח? מה היא רוצה god damn it?) אמרתי שמזל שנתנו להם להקים את הסוכה הזו ללא הפרעה? מצידי שיעשו גם הלוויה מתוקשרת. מי שמחליט להיות נוכח שם ולא היה לו קשר אישי עם המשפחה הזו - יסומן כתומך טרור בפוטנציה.

'התאכזבת' מפחימה? עכשיו?../images/Emo6.gif

בוא ספר לנו מה מצא חן בעיניך ומה הערצת אצל המשת"פית הזאת שאהבתה לציונים בני עמה לא שונה מאהבתך ללוחמי האצ"ל. אולי הסצנה בתמונה המצורפת?

צריך אומץ רב כדי לעשות את מה שעשתה

בהנחה שהמטרה היתה להראות שגם בצד השני ישנם בני אדם שהמניעים שלהם אינם בדיוק "רוע", ואם רוצים - אפשר להסתדר איתם. אבל ברגע שהיא מצדיקה רצח ללא אבחנה כאקט לגיטימי של נקמה, ובעצם מורידה לגמרי את האחריות מהצד הערבי ומטילה את מלוא האחריות על ישראל - היא לא שונה מכל אידיוט אחר.

כנראה שאין לי ביטחון כ"כ גדול בדרך הזו..

אני לא מתיימר להיות מעל החוק ולהיפגש עם מי שרשויות החוק הגדירו כאוייב. אבל לא רק זביידי קיים, גם טלי קיימת - אז כנראה שההימור שלה לא היה כ"כ גרוע...

אושרי 7

New member
צריך אומץ רב גם כדי

לנסות לפרוץ ללשכתו של אולמרט עם אקדח טעון, אם אני אעשה את זה אני אזכה להערכתך? "להראות שגם בצד השני ישנם בני אדם"?! ג'יזס בנאדם איפה אתה חי?! הבחורה הגנה בגופה על טרוריסט בכיר, תרגמה עבורו מסמך, ממה בדיוק אתה מופתע עכשיו? בוא ספר לי לאט איך בדיוק חשבת שיש לבחורה הזאת שכל. היא לא מסוגלת לנהל רבע דיון אינטיליגנטי, אין לה אפילו קמצוץ של טענה אמיתית, כל ילד בן 5 יכול לרמוס כל טענה שלה לגזרים, איזה שכל בדיוק יש לה, הבחורה פעילת טרור!

לא שמעת על 'אחוות שמאלנים'?../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

גלעד וטלי שייכים לאותו המחנה ויש להם הרבה מן המשותף. למשל השנאה ללאומיות היהודית שהם קוראים לה 'מחנה אימין' המנוגד ל'מחנה אסמול'. לפעמים יש להם חילוקי דעות, כמו בכל משפחה - כמו עכשיו בפרשת הרוצח מג'בל מוכבר. בניגוד לטלי האמיצה, גלעד בסופו של חשבון אוהב את חייו במדינת הסהיונייה ונרתע מהג'יהאד הערבו-איסלאמי כדי לא לאבד את מה שיש לו. אז הוא אומר לעצמו: אומץ זה דבר טוב להעריץ אצל טלי, אבל לא 'עד כדי כך'. טלי גורמת לו עכשיו נזק. הוא היה מעדיף אותה כבוני מזרחית לצידו של הקלייד הפלסטיני שלה - זכארייה זביידי. שני רובין הודים של אסמול הנלחמים למען הצדק בכיבוש ובהתנחלות של אימין.

לא יכולתי לתאר זאת טוב יותר.. ../images/Emo6.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo31.gif

או במילים אחרות: שטויות. אני לא שונא את הלאומיות היהודית ובטח שלא מכחיש את קיומה כמו העולם הערבי/כוכבה, וגם לא מקדש אותה כמוך. אין לי בעייה שהיא תשתנה בטווח הארוך בתהליך דומה לזה שעבר העולם המערבי, כדי לתקן עוולות שעובדתית הן קיימות למרות הכחשותיך והכחשות חבריך מהימין הקיצוני.

למעלה