אורחת בסוכת האבלים בג'בל מוכבר

liz28

New member
פרובוקטיבית

שמנסה להתגרות במי שלא תומך בטרור ועל הדרך מפגינה את טיפשותה. בעיניי, זה כבר מעבר לאידיאולוגיה, זו ממש התגרות. (לא שהיא מזיזה לי, המגעילה הזאת). עדיף שתלך לנחם נפגעים חפים מפשע מהצד הפלסטיני, הצד שלה, שבו היא בחרה. מה יש לנחם ברוצח מתאבד?

jwin

New member
אני יותר ויותר משוכנע

אני יותר ויותר משוכנע שהבחורה לא לגמרי בריאה בנפשה. אני יכול להבין "שמאלניות", אני יכול להבין להיות איתנה בדעותיה למרות כל מה שעבר עליה (בצדק או לא - מבחינתה או מבחינת המדינה) - אבל אני לא יכול להבין את הרצון הבלתי נלאה להיות באור הזרקורים. אני הרי בטוח שאף אדם שפוי לא היה מקבל את הרצח הזה (תלמידי ישיבה, נו בחייכם!) ומזדהה איתו. אני יכול להבין ירי מוגבר של קסאמים בעיקבות תקיפת צהל. את זה אני יכול לחשוב שמישהו מקבל. אבל רצח שהוא ממש חסר שיניים לשמו - אני כמעט בטוח שאפילו הגב' טלי אינה לגמרי שלמה איתו. אז מה נותר? לשם מה היא הלכה לשם? הכל גם מלא סיכונים : מצידו של הצבא, מצד החוק, מצד התושבים של הכפר (אף פעם אי אפשר לדעת. ומה אם מישהו חושד בה שהיא מרגלת? כל סצנה יכולה להתרחש) - כלומר עצם כיתות הרגליים עד שם הוא מעשה שיש בו חוסר נוחות וסיכון. בחנתי היטב גם את התמונה שלה שהופיעה בעיתון "הארץ". משהו במבט. אני לא יכול להגדיר - חוש ריח של רופא... אני מקווה שלא יאונה לה כל רע. אני לא בטוח שהכל נובע מהיותה שמאל אמיתי שאומר דברים ועומד מאחורי מעשיו. יש כאן פרוטאגוניזם. אני לא מאמין שזה ניחום אבלים אמיתי. לא יכול להיות כזה. גם אם ארגנטינאי היה רוצח 8 תושבים של סומליה. לא יכול להיות. אפשר להצטער שזה קרה. ניחום על אדם שקם להורגך נשמע לי כאקט שאינו יודע לשמור על עיקרון החיים של עצמך - וכבר זה סממן ל "משהו מסריח במדינת דנמרק". אני מקווה שלא ישפטו אותה שוב. אני לא בטוח שהיא מודעת עד הסוף. זו ההרגשה שלי. בברכה יהודה.

THE WIZARD 55

New member
אם היית רואה את הבלוג שלה

היא הופיעה בכמה סרטונים, פשוט רואים לה את הטירוף בעיניים, הדיבור, התנועות.. בחורה שרוצה תשומת לב, מטורפת..

jwin

New member
לא ראיתי - ואת מחזקת את דברי

באמת יש לי הרגשה כזאת. בלי שום רצון לפגוע. עכשיו כשאני חושב למה כתבתי - כנראה מתוך רגש פטרנאליסטי ל...חולים שלי. היא הזכירה לי במשהו אדם לא בריא. היה לי רצון להגן עליה משהו. כמו לומר שלא כל מה שהיא עושה... יהודה

"זאת חוצפה לעשות סחר בגופה"

בשיחה עם כתב "ידיעות אחרונות" אמרה פחימה כי החליטה להגיע לסוכת האבלים בגלל שלדעתה המדינה משפילה את משפחת המחבל. "זהו סוג של עליהום על המשפחה", אמרה. "מנסים לפתור את בעיית הסכסוך על גב של משפחה שכולה. מנסים להשכיח את מה שצה"ל עשה בעזה. זאת חוצפה לעשות סחר בגופה". בתשובה לשאלה מה אמרה למשפחה, אמרה פחימה: "לא הייתי חייבת להגיד דבר. זה ההבדל בין פלסטיני ליהודי. אתה בא לפלסטיני, הוא אומר לך תפדל. יהודי שואל מי אתה ומה אתה". אני לא חושב שהיא הלכה לנחם אותם על מות הבן ואמרה שחבל שלא הרג עוד יהודים, כי אם אני לא טועה במצבים כאלה לא מנחמים אלה מברכים כי בעיני המשפחה הוא שהיד ולא מת מוות רגיל, בכל מקרה הסחר בגופה בכלל לא לעניין, איזה תועלת הם יקבלו מזה שהם מחזיקים את הגופה שלו?, או מחזירים או שלא, מה הם מבלבלים את המוח, אם המשטרה הייתה אומרת מראש שלא מחזירים את הגופה אז היו חוסכים מכולם את כל הבלגן הזה, אבל לא, מחזיקים בגופה ויחזירו אותה אם יעשו הלוויה שקטה, איזה טמטום.

לא בטוח שהמשטרה התכוונה שהעניינים יתגלגלו כך

כנראה חשבו שהמשפחה תסכים מייד לערוך הלוויה שקטה (כמו שקרה עד עכשיו במקרים כאלה, למשל עם הערבי-ישראלי שהתפוצץ פעם בתחנת הרכבת בנהריה) אך הגיע אליהם מידע שההלוויה הולכת להיות "רועשת", ואז כקלף מיקוח החליטו לאיים עליהם באי מסרת הגופה, ועדיין המשפחה לא "התקפלה". מעניין איך זה ייגמר בסוף. ולגבי פחימה - אני לא בטוח שאני מסכים איתך. אם הביקור שלה לא נועד להצדיק את הפיגוע אלא כדי למחות על תוצאות ההרג בעזה, מה מנע ממנה לבקר קודם אצל משפחות אבלות בעזה? חסרים שם הרוגים אזרחים שההשתתפות באבל עליהם היא אקט חיובי? דווקאאת משפחת המחבל צריך לבקר?

אישה פאטתית שמבלבלת את המוח על דברים

שאין לה טיפת מושג: "אנושיות", מי היא שתטיף מוסר למישהו על אנושיות... אני מאחל לה רק רע וכמה שיותר, וזה מכל הלב.

אושרי 7

New member
אין טעם להיות מופתע כל פעם מחדש,

טלי פחימה היא לא פעילת שמאל ולא פעילת שלום כי אם פעילת טרור. הייתי ממשיך וממשיך, אבל באמת, מה אני כבר יכול להגיד עליה שעוד לא אמרו...

למעלה