אורחת בפורום....

קרן*~

New member
שמותיהם....

לבנות קוראים: ליאור וליהיא... לבן קראנו מתי--על שם חמי (חה חה חה מדברים המון על החמות היום)

שמות מקסימים , אבל התמונה

לא נפתחת לי
לליאם יש גם שם שני , רפאל, על שם סבא (ז"ל) של רונן בעלי.

איזה חמודים!!!!

וחוץ מזה חושבת עליך מאתמול.. החלטה קשה.. שולחת לך חיבוק וירטואלי

ר-חלי

New member
את צודקת לגבי בג´ימבורי

בגילים צעירים מיועד לאחד על אחד וסליחה שלא חשבתי על כך כאשר המלצתי אצלי הן באות אחת אחת

מתולתלת

New member
קרן

יש בכרמיאל את עולם הילד תוכלי לקנות את הקלטת ולעשות את כל הפעילות שם זה נמצא בקניון לב כרמיאל

מיכל153

New member
יש כתבה בלאישה מ- 19.11.01 על

איך מנהלים משפחה עם 3 ילדים או יותר.עצות טובות ! איך מלמדים להירדם, להיניק - מתי, חשיבות המגע הגופני, להעניק לכל ילד גירויים, מעורבות בחינוך, איך לשמור על הזוגיות, חינוך לעצמאות, זמן איכות,בטיחות, איך לקיים הבטחות.

קרן*~

New member
מכל ה../images/Emo23.gif

תודה לכולכן... אפשר לדבר רק בשיבחכן... עזרתם לי להחליק את קליטתי... על זה אודה לכן עד יום מותי <נו טוב, קצת הקצנתי
) הילדים מתוקים... הלילות ארוכים... הכוכבים מאירים... העננים כל כך בהירים... השמיים כחולים... הימים מופלאים... החיים....כל כך קסומים... חברות יקרות... למרות שאת כל זה אתן יודעות... חייבת דבר מה לציין...להזכיר... זהו לא סתם שיר... דבר חשוב אחד תמיד צריך לזכור... ועמוק בלב לישמור... אין זה ברור מאליו שכולם מביאות ילדים... יש שלהן הדברים הברורים האלה ממש לא קלים... יש שעוברות טלטלות לא קלות... עם כל הקושי שבגידול...אני לא פעם עוצרת... לא פעם אני נזכרת... כמה הבאת הילדים היא נס....ברכה ומודה לאלוהים על מה שלי נתן... עם כל הקשיים ...ועל כל החלטה... כל זאת אני מספרת לאחר שביקרתי בפורום "פוריות"...כל כך היזדהתי עם הבנות...עם הצרות, עם הקשיים ושוב קיבלתי בום כזה והבנתי ש.... על מה אני מדברת בכלל? ולמה הדילמות שלי כאילו הכי קשות בעולם? הבנתי ש....צריכה לומר תודה ולישתוק! תודה

קרן ../images/Emo23.gif

מבינה ומזדהה עם כל מה שאמרת (לאור העובדה שגם תומר הוא מהפריית מבחנה אחרי כמעט 3 שנים של נסיונות...) ואני גם חברה בפורום פוריות ואהיה חברה פעילה בטיפולים כשארצה ילדים נוספים (את כבר סגרת את הבסטה לא?!). א-ב-ל אני בהחלט אומרת תודה אבל לא שותקת וכן מפרגנת לעצמי להתלונן ולקטר לפעמים כי העובדה שרציתי להיות אמא וכל הקשיים שעמדו בפני להשיג זכות זו לא מגמדת את הקשיים שבגידול ילד. הם זהים לי כמו לכל אמא אחרת שההריון הושג אצלה בקלות. אז תפרגני לעצמך גם להוציא החוצה ולא לשתוק ובמקביל להגיד תודה גדולה כי מי כמונו יודע עד כמה היה קשה להגיע לרגע שבו נהיה אימהות!!! והאושר מלהיות אמא ולגדל ילד הוא אדיר אדיר אדיר שלא ניתן לתאר במילים בכלל... שירלי.

קרן*~

New member
הבסטה של קרן*...../images/Emo13.gif

לא יודעת מה לומר בקשר לבסטה מלבד: Never say never אני רק בת 28 מי יודע מה ארצה בעוד 10 שנים? מלבד זאת יש משהו נוסף שלדעתי ימשוך אותי לרצות אולי עוד ילד...<מתישהו> וזה לחוות הריון "נורמלי" ...."רגיל"....כל כך רציתי להראות את הבטן שלי וילדתי כל כך מוקדם....כל כך רציתי להרגיש אותם עוד בועטים בי...ולא נתנו לי זמן...חוצמזה אהיה חייבת פעם להבין מזה ילד אחד....מבחינת הריון...לידה רגילה וכו´... אז ימים יגידו....מיותר לומר שמחשבות על עוד ילד לא מעסיקות אותי כעת...
... יום
...

zimes

New member
גם לי - אחד הדברים שעושים חשק

לעוד ילד הוא - "חוויה מתקנת".

מצטרפת למועדון

אומנם ילדתי אותם מאוחר יחסית , בסוף שבוע 35 , אבל נראה לי שאני אכנס שוב להריון (ובתקווה שבאופן טבעי הפעם) ואולי מישהו יוכל להבטיח לי שזה יהיה "רק" ילד/ה אחד/ת...

zimes

New member
את מכירה את האחראי?

ז"א - את ההוא שיבטיח לי ילד יחדאי?

אני עדיין מחפשת אותו ../images/Emo8.gif

באינטרנט לא מצאתי , אבל כשאמצא אותו אני מבטיחה לדבר בשם כולנו...

בהצלחה לכולכן

כולכן הבאתם לי חיוך. אין בכוונתי להתגרות, אלא רק לקוות בשבילכן ולאחל לכן להכנס להריון מתי שרק תחליטו (אצלי כך זה הולך: בוחרת תאריך לידה, סופרת 40 שבועות אחורה ו... יש הריון. אם בן זוגי נמצא בבית באותו לילה זה לא יכול להפריע ואולי אפילו יכול "קצת" לעזור). ההריונות שלי סבירים והלידות מדהימות והתוצאות (כמו אצל כולכן) גם מדהימות. בענין לידה קלה אני לוקחת משהו הומאופתי משבוע 36 מאמינה שזה יעזור ובינתיים (3 לידות) זה החלק הקל בכל הענין. הגידול הוא הרבה יותר ארוך (כמובן) ולא פעם גם יותר קשה. בהצלחה לכולכן!!!

אמיר.

New member
אני יכול רק לאחל...

הצלחה בגידול השלישיה... הצלחה עם הילדים הבאים... והעיקר שכולכם תהיו בריאים ושלמים שמחים ומאושרים... (מזה שמעולם לא היה בהריון
)

אמיר.

New member
לימדה איתי בעבר...

אמא לתאומים ולשלישיה ולבודד (!!!) אם זכרוני אינו מטעני היא אמרה שיש ארגון של הורים לשלישיות.. לא שווה לברר ?

קרן*~

New member
אמיר....../images/Emo51.gif

מה לא עשיתי? איפה לא ביררתי? לאן לא הגעתי? ממה לא למדתי? ובשורה התחתונה אני נרשמתי... אני חברה במועדון לשלישיות... המון בולשיט...משלמת דמי חבר... OK יש עם מי לדבר (אימייל, טלפון וכו´)...אך מה זה נותן? לו היה פורום...שאפשר היה להחליף חוויות/בעיות השכיחות במצבינו.. בגדול זה נשמע מרשים-מועדון לשלישיות...ת´כלאס זה חרטה... אבל...

היי קרן , בוקר טוב

אם את מעוניינת יש פורום נחמד של הורים לתאומים , שלישייה עוד אין לנו שם למיטב ידיעתי אז אם בא לעשות את הסיפתח, מצרפת לך קישור

למעלה