אורית סטרוק - עברינית מין חמורה ?

Harrington

Well-known member
מנהל
אמן !

לאור הפרסום המזעזע זה לא מפליא שהיא מתנגדת להחזרת החטופים.
כלבה משיחית.
רק נציין ונזכיר לטובת אוהבי האמת שחה״כ סטרוק כמובן לא ״מתנגדת להחזרת החטופים״ וכמו כל יהודי/ישראלי על אדמות, מעולם לא התנגדה לכך.

סליחה אם הרסתי סיפור טוב (אולי אינצל רק באמצעות תגובת צחוק היסטרי ומטורף :)).

Cranio

Well-known member
רק נציין ונזכיר לטובת אוהבי האמת שחה״כ סטרוק כמובן לא ״מתנגדת להחזרת החטופים״ וכמו כל יהודי/ישראלי על אדמות, מעולם לא התנגדה לכך.

סליחה אם הרסתי סיפור טוב (אולי אינצל רק באמצעות תגובת צחוק היסטרי ומטורף :)).
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההה

jackie111

Well-known member
נחמד לדעת שבני בגין היה עבריין כשהיה בליכוד וגם נחמד לדעת שמיכל שיר היא עבריינית לשעבר ובכלל שמנחם בגין ז"ל שהביא את ההסכם עם מצרים שאתם חוגגים היה עבריין.
נבחרים זה בלשון בווה.
נבחרו זה בלשון עבר.
יבחרו זה בעתיד.

דורי 1981

Well-known member
נחמד לדעת שבני בגין היה עבריין כשהיה בליכוד וגם נחמד לדעת שמיכל שיר היא עבריינית לשעבר ובכלל שמנחם בגין ז"ל שהביא את ההסכם עם מצרים שאתם חוגגים היה עבריין.
כוונתי לימין של העשור האחרון, בדגש על שתי ממשלות נתניהו האחרונות (נקווה שהשישית תהיה האחרונה, אחרת המדינה תיגמר סופית ותימכר לקטארים בחצי חינם). שמיר, בגין ושרון לא היו מושלמים אך קדושים לעומת הזבל הקטארי.

DANIAVNI

Well-known member
מנחם בגין היה מבוקש על ידי המשטרה .
הבריטית .
זה לא עבריין ? ;)

1ספי11

Well-known member
בזכותה היו לנו משוחררי עיסקת שליט כלואים מחדש בתור קלף מיקוח מול החמאס.
זה מה שכל כך יפה אצלך.
מה בדיוק ישראל הרוויחה מהחזרת האסירים או מהדיאטה שבן גביר עושה לאסירים שהממשלה שהם חברים בה מאפשרת לחמאס לעשות טווח באזרחים ישראלים.

ortodox

Active member
די מתעב את הגברת, העדפת מקרקעין על חיים של חטופים אומללים כפי שעולה מחלק מהתבטאויותיה מספיקה לי. ועם זה לא הייתי ממהר לייחס לה דברים שלא הוכחו.

mיטלמן

Well-known member
ובגין וז'אבו (לא הארכיאולוג החובב),
ועוד, מתהפכים בקברם.
ואני מאמינה שגם טומי.
על כל אלה אפשר להגיד הרבה, לא הכל ורוד ונקי,
אבל.
חג שמח.

למעלה