אורי גרוס ב
אנשים

אורי גרוס ב../images/Emo43.gif אנשים

אורי גרוס, תסריטאי ויוצר הדרמה המוזיקלית היומית דני הוליווד יגיע להתארח בשעה 20:25 בפורום וישיב לשאלותיכם בנושא התכנית. כולם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1904&MessageId=118003480
הערב בשעה 22:30, להקת הסוכריות במופע השקה לייב מתיאטרון התמונע בתל אביב http://he.blogtv.com/Shows/21595

../images/Emo60.gifבקשה למביני אנגלית ולאלה שמשעמם להם..

יש אפשרות לתרגם את השירים של קרי לעברית?:) אפשר לא את כל גם את חלקית..מה שאני הכי רוצה זה LN וBHC! אגב,אם מישהו יכול להעלות לי ביצועים של קרי מאמריקן איידול אני ממש אשמח:) תודה רבה

West Doll

New member
BHC../images/Emo99.gif

אני אראה אם יהיה לי ממש משעמם הלילה... מקסימום נתחיל עם מה שאת ממש רוצה ונזרום הלאה
ובקשר לקרי מאיידול, איזה את רוצה?

../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

ממש תודה
ובקשר לאיידול...לא אכפת לי! אין לי אפילו ביצוע אחד ואני רוצה כמה שיותר! :)

West Doll

New member
סעמק אני לא יודעת איך לתרגם את זה../images/Emo122.gif

יותר מדי סלנג ושטויות כאלה
שונאת עברית |הא|

חחחח יא אולי אני אתרגם

אימא כמה מילים "ברגע זה הוא בוודאי רוקד סלואו עם זנזונת בלונדה מחומצנת,והיא בודאי עליזה/נמרצת... ברגע זה,הוא בוודאי קונה לה משקה פירותי קטן מכייוון שהיא לא יכולה לשתות ויסקי ברגע זה,הוא בודאי מאחוריה עם מקל פול ,מראה לה איך לעשות "קומבו"(שזה מין רצף כזה,כמו בג'יטיאיי).. והוא לא יודע.. שתחבתי את המפתח לצד של המכונית (מזה סופד
) ארבע על ארבע,חרטתי את שמי על מושבות העור... לקחתי מחבט בייסבול וחבטתי בשתי הפנסים ועשיתי תקר בארבעת הגלגלים אולי פעם הבאה הוא יחשוב לפני שהוא יבגוד. ברגע זה,היא בוודאי שרה על הבמה כמה שירי גרסאות ווייט טרש לקריוקי של שנאייה... ברגע זה,היא בוודאי אומרת "אני שיכורה" והוא חושב שהוא הולך להיות בר מזל... ברגע זה,הוא בוודאי טופח על 3 דולרים ששווים את אמבטיית הפולו(??????????מההה) והוא לא יודע.. שתחבתי את המפתח לצד של המכונית (מזה סופד
) ארבע על ארבע,חרטתי את שמי על מושבות העור... לקחתי מחבט בייסבול וחבטתי בשתי הפנסים ועשיתי תקר בארבעת הגלגלים אולי בפעם הבאה הוא יחשוב לפני שהוא יבגוד. אולי חסכתי קצת צרות לבחורה הבאה,בגלל שהפעם הבאה שהוא יבגוד הו אתה יודע שזה לא תהיה אני!!#!$!$ סוףסוף

symptoms

New member
זה לא אמבטיית פולו

זה מן מי קולון כאלה שאפשר לקנות בשירותים ציבוריים בשלושה דולר.. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני ידעתי את זה ../images/Emo69.gif

רק אנשים בורים כמוך לא יודעים |הא|

תיקון קטן לתרגום...

"שתחבתי את המפתח לצד של המכונית (מזה סופד) ארבע על ארבע,חרטתי את שמי על מושבות העור... לקחתי מחבט בייסבול וחבטתי בשתי הפנסים ועשיתי תקר בארבעת הגלגלים" בקשר לסופד זה: "of his preaty little soped up..." שזה אומר למכונית היפרה והמגונדרת כזאת...זה בתרגום יבש תפרה טוב אבל מה שהיא התכוונה זה שזה מכונית מפוארת כזו... אם יהיה לי זמן אני בעז"ה ישב ואעשה את LS... יחי האמריקאיות|!

אפשר לומר...

אמא שלי אמריקאית ואנחנו מדברות אנגלית... פשוט לא יוצא לי הרבה להתגאות בזה אז הייתי חייבת
אני

למעלה