חחחח יא אולי אני אתרגם
אימא כמה מילים "ברגע זה הוא בוודאי רוקד סלואו עם זנזונת בלונדה מחומצנת,והיא בודאי עליזה/נמרצת... ברגע זה,הוא בוודאי קונה לה משקה פירותי קטן מכייוון שהיא לא יכולה לשתות ויסקי ברגע זה,הוא בודאי מאחוריה עם מקל פול ,מראה לה איך לעשות "קומבו"(שזה מין רצף כזה,כמו בג'יטיאיי).. והוא לא יודע.. שתחבתי את המפתח לצד של המכונית (מזה סופד
) ארבע על ארבע,חרטתי את שמי על מושבות העור... לקחתי מחבט בייסבול וחבטתי בשתי הפנסים ועשיתי תקר בארבעת הגלגלים אולי פעם הבאה הוא יחשוב לפני שהוא יבגוד. ברגע זה,היא בוודאי שרה על הבמה כמה שירי גרסאות ווייט טרש לקריוקי של שנאייה... ברגע זה,היא בוודאי אומרת "אני שיכורה" והוא חושב שהוא הולך להיות בר מזל... ברגע זה,הוא בוודאי טופח על 3 דולרים ששווים את אמבטיית הפולו(??????????מההה) והוא לא יודע.. שתחבתי את המפתח לצד של המכונית (מזה סופד
) ארבע על ארבע,חרטתי את שמי על מושבות העור... לקחתי מחבט בייסבול וחבטתי בשתי הפנסים ועשיתי תקר בארבעת הגלגלים אולי בפעם הבאה הוא יחשוב לפני שהוא יבגוד. אולי חסכתי קצת צרות לבחורה הבאה,בגלל שהפעם הבאה שהוא יבגוד הו אתה יודע שזה לא תהיה אני!!#!$!$ סוףסוף