אורי גרוס ב
אנשים

West Doll

New member
גם אמא שלי אמריקאית../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

את החברה הכי טובה שלי עכשיו |הא|

symptoms

New member
כן, לתרגם שירים זה מעיק

אולי אם אני אצליח לחזור הביתה לפני שיהיה חושך אני אתרגם קצת. אה, ואגב, אני שונאת את תפוז החדש. רעות

symptoms

New member
LN

אתמול בלילה, שתיתי קצת יותר מדי מהרעל הזה, אתמול בלילה, עשיתי דברים שאני לא גאה בהם ונהייתי קצת משוגעת, אתמול בלילה, פגשתי בחור על רחבת הריקודים ונתתי לו לקרוא לי בייבי פזמון: ואני אפילו לא יודעת את שם המשפחה שלו, אמא שלי תהיה כל כך מבויישת זה התחיל :"היי מותק, מאיפה את?" ואז זה הפך ל:"אוי לא, מה עשיתי?" ואני אפילו לא יודעת את שם המשפחה שלו. עזבנו את המועדון, בסביבות 3 לפנות בוקר, הפינטו שלו ישבה שם, במגרש החניה, וזו הייתה צריכה להיות אזהרה. לא היה לי מושג למה אני נכנסת אז האשמתי את הקוורבו (סוג של טקילה) הו, לאן ההתנהגות הרגילה שלי נעלמה? פזמון היום התעוררתי כשאני חושבת על אלביס איפשהוא בוגאס, אני לא בטוחה איך הגעתי לכאן, או איך הטבעת הזו על ידי השמאלית הופיעה משומקום. אני חייבת ללכת, לקחת את הצ'יפים והפינטו ולצאת לדרך אומרים שמה שקורה כאן נשאר כאן כל זה פשוט יעלם יש רק בעיה אחת קטנה אני אפילו לא יודעת את שם המשפחה שלי, אמא שלי תהיה כל כך מבויישת זה התחיל :"היי מותק, מאיפה את?" ואז זה הפך ל:"אוי לא, מה עשיתי?" ואני אפילו לא יודעת את שם המשפחה שלי. מה עשיתי? מה עשיתי? מה עשיתי? הו, מה עשיתי? אני אפילו לא יודעת את שם המשפחה שלי. ואז זה חוזר על עצמו קצת. אם יש לך עוד שיר שאת רוצה תגידי איזה, רעות

symptoms

New member
על לא דבר, וJAD

זה היה שבועיים לאחר שנהייתה בת 18 לבושה כולה בלבן הולכת לכנסייה באותו לילה היו לה קופסת המכתבים שלו במושב הנוסע, סיקספנס בנעל, משהו שאול, משהו כחול* וכשדלתות הכנסייה נפתחו לרווחה, היא שמה את הרעלה שלה, מנסה להסתיר את הדמעות הו, היא פשוט לא יכלה להאמין לזה היא שמעה חצוצרות מהתזמורת הצבאית והפרחים נשמטו מידיה. בייבי, למה עזבת אותי, למה היית חייב ללכת? בניתי על הנצח, עכשיו אני לעולם לא אדע. אני לא יכולה אפילו לנשום. זה כאילו אני מסתכלת מרחוק, עומדת ברקע, כולם אומרים: "הוא לא חוזר הביתה עכשיו" לא יתכן שזה קורה לי, זה רק חלום המטיף אמר הבה נרכין את ראשנו ונתפלל אדון בבקשה הרם את נשמתו, ורפא את הכאב הזה אז הקהל כולו קם ושר את השיר העצוב ביותר שהיא שמעה מימיה ואז מסרו לה דגל מקופל, והיא נאחזה בכל מה שנשאר לה ממנו הו, ומה שיכול היה להיות ואז הרובים ירו פעם אחת אחרונה וזה הרגיש כמו כדור בליבה בייבי, למה עזבת אותי, למה היית חייב ללכת? בניתי על הנצח, עכשיו אני לעולם לא אדע. אני לא יכולה אפילו לנשום. זה כאילו אני מסתכלת מרחוק, עומדת ברקע, כולם אומרים: "הוא לא חוזר הביתה עכשיו" לא יתכן שזה קורה לי, זה רק חלום בייבי, למה עזבת אותי, למה היית חייב ללכת? בניתי על הנצח, עכשיו אני לעולם לא אדע. הו, אני לעולם לא אדע. זה כאילו אני מסתכלת מרחוק, עומדת ברקע, כולם אומרים: "הוא לא חוזר הביתה עכשיו" לא יתכן שזה קורה לי, זה רק חלום *סיקספנס זה מן מטבע כזה ששמים בנעל לפני חתונה למזל טוב, גם שאר הדברים הם מנהגי חתונה. רעות

חחחחחח

"היא שמה את הרעלה שלה..."
אהבתי...רעלה... לא שאני באה לאכזב אבל זה יותר הינומה
...חחח.. ווידוי קטן עד עכשיו חשבתי בצ'יפס זה יעני המאכל ולא הזה של הבית מלון... אני מרגישה קצת אבלה...
אני

symptoms

New member
אוי, ברחה לי המילה,

ידעתי שיש משהו שזה אמור להיות ופשוט לא הצלחתי למצוא אז פשוט החלטתי ללכת על זה
תודה
רעות

West Doll

New member
גמני חשבתי שזה צ'יפס צ'יפס עד שראיתי את הקליפ

נו מה, זה לא מובן
חשבתי שהיא צריכה משו לנשנש בדרך.

symptoms

New member
רעלה לא חייב להיות לאסלאמיות

זה סתם שם למשהו שמכסה את הפנים, הסיבה שבחרתי דווקא את זה ולא את ההינומה (חוץ מזה ששכחתי את המילה בדיוק
) זה עניין האבל שבשיר, שיש מנהג לכסות את הראש וכו' בזמן אבל. נכון שבעברית מקשרים את המילה ישר לרעלה אסלאמית, אבל זה לא מדוייק, ובערבית יש לזה מילים שונות... רעות

LeAnnDylan

Well-known member
קיצר רעות תודי שיצאת סתומה וזהו אל תחפרי

רעלה זה של מוסלמיות וזהו |הא||חומה|

LeAnnDylan

Well-known member
בהתחלה זה חתונה

לפי מה שאני הבנתי בכל אופן זה חתונה שהיא כאילו נזכרת או יותר נכון חושבת על מה יכל להיות (בהנחה והוא מת לפני שהם התחתנו) ואז זה כאילו "חזרה למציאות" וזאת הלוויה

למעלה