אורי יקר, איפה אתה? הכל נהייה בלגן.

נ.תהילה

New member
אמממממממ...

הודעות כמו ההודעה הזאת שלך, תמיד מדגישות לי עד כמה אני קטנה מבין כולכם פה. אני מרגישה בהרבה מובנים כמוך כלפי הפורום וכלפי אנשיו, אבל להגיד את זה בקול? קשה לי, באמת שקשה. מה שניסיתי להגיד זה שאני מתחברת המון למה שכתבת. מתנצלת שאני לא יכולה לשפןך את אהבתי כמו שאת עושה. אבל רק תדעו שאני מרגישה ממש כמו עדנה.

עדנה...

הלפעמים-ים שלך.. למה לפעמים? נשמע לי שהפוך.. שככה זה.. ורק לפעמים לא.. כשקראתי בפעם השניה מחקתי את הלפעמים. תנסי. חושבת שזה מה שהתכוונת לכתוב..

עדנה יקרה אחת../images/Emo24.gif

שמחה שאת מרגישה... גם אני לא האמנתי שארגיש שוב..... והחום שלך הגיע גם אלי.... וגם אני לא אתן שיפגעו פה באנשים אחרים.... ושעזרה מופיע בכל מיני פורומים ותמיד מעורר שם מהומות והשתלחויות... וכאן...לא אתן לו לעשות את זה...להרוס את הפורום...כי הוא יקר לי...ולעוד הרבה אנשים..וזה לא מקרה שהוא ציין פה באחת ההודעות שלו את יגאל 17...ותחשבו על זה... וכאשר הוא מציין שאנשים מגיבים להודעות שלא הופנו אליהם הוא מדבר על עצמו....ובכלל...זה כבר נשמע כמו מנטרה אחת גדולה...כל הזמן אותם הדברים, כל הזמן אותם המשפטים המשעממים עד מוות...ללא יצירתיות...ללא התחדשות..
וכל פעם שאני רואה את השם הוירטואלי עזרה...מתנגן לי השיר... שוב חוזר הניגון.... אז עדנה...גם אני אוהבת...וגם אני מרגישה...והרבה גם בזכותך.

עדנה יקרה, המילים קצת יגמדו! סליחה../images/Emo51.gif

איך אני יכולה להסביר לך כמה זה חשוב מה שכתבת? לא יודעת. אני יכולה להגיד לך שב- 28 באוגוסט כל עולמי חרב עלי. כל הכוחות עזבו אותי וכל מה שעברתי בחיי, וזה הרבה, נכנס לתוך מספר דקות קטנות שהראו לי עד כמה האדם באשר הוא, מכונה משוכללת אולי אבל בלי חלקי חילוף ועד כמה הוא פגיע. אני יכולה גם לומר שבלעדייך ובלעדי כל אחד ואחת כאן בפורום, היה לי נורא קשה, אם בכלל, להמשיך הלאה ולהיות בדרך לבנות את עצמי מחדש. אכן יש לי תמיכה מקצועית מפיזיוטרפיה לרגליים, חברים שאכפת להם ועד שיחות לנפש. אבל, משהו בכם, בקבוצה המיוחדת שלכם נתן לי את הפרופורציה ואת הטריגר לצעוד קדימה, לא לדרוך במקום וחלילה לא לסגת. אז תודה על האהבה והראיה הכל כך מיוחדת. לעולם אל תפסיקי בבקשה. אם תתעייפי לא נורא, רק בבקשה תחזרי. אני שולחת לך את האנרגיה הטובה שעוטפת אותי עכשיו, אין לי מילים אחרות.

tear

New member
עדנההההה ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

קראתי ושוב קראתי ולא הספיק לי וחזרתי שוב... והתרגשתי והרגשתי... ואוהבת גם אותך
אז קחי ממני
ענק

יקרים, תודה שהקשבתם מהלב ../images/Emo24.gif

ועוד יותר תודה על המילים החמות שחזרו וחיממו.... התרגשתי.... והסמקתי בלי בושה גם מהמחמאות.... ואני יודעת שגם אתם כאלה....אבל הרי אי אפשר שכולם יסמיקו באותו היום... והאהבה הזאת שזורמת וחוזרת, היא בהחלט מחצב יקר מפז..... המון תודה אליכם......

למעלה