אורי פליקס ז"ל ((משמר בתי המשפט)).

kabulkabul

New member
אורי פליקס ז"ל ((משמר בתי המשפט)).

ישנו צירוף זמנים מטריד בין הפיגוע בקפה מומנט שבו נהרג "אורי פליקס ז"ל" ממשמר בתי המשפט - בתאריך 9.3.02 .....לבין הרעלתו של המזכיר הראשי של בית המשפט העליון בתאריך 7.3.02 (( יום חמישי ההרעלה ומוצאי שבת הפיגוע בקפה מומנט )). המשטרה ומנכ"ל משרד המשפטים מסתירים את תיק החקירה של ההרעלה. יש רעיונות?

kabulkabul

New member
ביקור מיקרי בבית המשפט העליון היום.....

נקלעתי לאולם ד בבית המשפט העליון וראיתי דיון. אחר כך בבית פתחתי את הרשת לראות עוד פרטים. איך יתכן שאדם שלא נטענת לגביו שום מסוכנות אלא רק עבירות מרמה שקשורות ל"פירסומת באינטרנט" נמצא במעצר עד תום ההליכים? (( מדובר במר "דוד בן-חיון" )). אני חוששת שהאדם נכלא ע"י "כת הכפילים וקורבנות אדם" לטיהור קארמה של ידוען בשם זהה שזקוק לטיהור קארמה.

kabulkabul

New member
בית סוהר או "גן-חיות"?

כמה מהעצורים יושבים בשביל טיהור קארמה של מישהו בשם זהה? זה נקרא "לתפוס קורבן" ומעדות אישית קרובה לי אני יודעת שזוהי בדיוק היתה השיטה במחנות הריכוז ובעבודות הכפיה.

kabulkabul

New member
"המזכירה הראשית של ביהמ"ש העליון" ......

החשש הוא ש"מחוזי ירושלים" (( לא הצלחתי לשחזר מי היה נשיא בית המשפט בשנת 2002 )) "דאג" לחסל את "המזכיר הראשי של בית המשפט העליון" על מנת להציב במקומו את "עושת דברו" המזכירה הראשית. בשים לב לקרבה הגיאוגרפית בין פרקליטות המדינה לבין "מחוזי ירושלים" - החשש הוא שהמזימה משותפת ליועץ המשפטי לממשלה דאז - אליקים רובינשטיין" ולבית המשפט המחוזי בירושלים.... - כיוון שמדובר ב"בעל ואשתו" (("מרים") קל מאוד לבצע מזימה כזאת של השתלטות עברייני על מערכת המשפט בעזרת סדרת הרעלות

kabulkabul

New member
שופטים נרצחים כחלק מפעולת ריגול..........

לכן המשטרה איננה מתערכת כי מדובר בפרשות ריגול ולא בפרשות פליליות

למעלה