אורלנדו הקטן

Galadriel 3000

New member
מאיפה את מסיקה

שזו כלבה? אי פעם שמעת על כלבה בשם maude? ויש לי עוד תמונה שלו איתו... נא לא לשים לב לנעליים הצהובות שלו... קיי?

g a g a

New member
כי זה מה שהאתר הזה טוען~~~>

פה. הם אומרים שזו כלבה. מי אני שאתווכח איתם?
He had a dog named Maude but had to give her up because of work. He may have a new dog! זה ציטוט מתוך האתר

Galadriel 3000

New member
אויש

אוקיי היום למדתי משו חדש... אני מרגישה מטומטמת במיוחד... במיוחד מטומטמת... טוב נו אז למדנו שעכשיו יש לו פודל/ טרייר/ וואטאבר... מאסטר מורן... אכזבתי אותך... ::פורשת להרים לכמה שנים לחשוב על חטאיי:: נ.ב. מעניין מה יש למאסטר מורן להגיד על זה... טוב... נחכה ונראה. ( מורן תגיבי )

g a g a

New member
למה את מרגישה מטומטמת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

מותר לך לא לדעת הכל על אורלוש
ראית שהם אמרו שיש לו כלב/ה חדש/ה? מעניין אם הפודל/ית ההוא/ההיא שלו

Galadriel 3000

New member
באמת מעניין...

ואני בטמטומי תמיד חשבתי שהטרייר/ית /פודל/ית הזה/זו ניתנו לו למטרות הצילום בלבד... פששש... מעניין...

פרפר15

New member
אנשים כנסו

גיליתי שאין לי את כל התמונות ברקע ששמת עכשיו אז למי יש את התמונות המסומנות בתמונה???

moran14h

New member
אני אגיד מה יש למאסטר מורן להגיד

אני חשדתי שהוא לא סתם יצתלם עם כלב ככה וגם חשדתי שקיימת אפשרות שיש לו יותא מכלב אחד..אבל..כן,אני בחרתי להאמין לך!..

Galadriel 3000

New member
עכשיו גרמת לי להרגיש יותר מטומטמת..

אבל עדיין לא קלטת- היה לו כלב אחד (כלבה מסתבר) בשם Maude, שאותו הוא היה צריך למסור בגלל מסעותיו מסביב לעולם. עכשיו יכול להיות שיש לו כלב חדש, אחר, שעליו לא ידוע כלום... אבל רק יכול להיות... אולי זה כלב שהביאו לו רק כדי להצטלם, כמו (למשל) שלאנסינק יש את התמונה הזו שהם מחזיקים גורים חמודים של כלבים מקומטים- הכלבים לא שלהם, אבל הם מצטלמים איתם... סאבי?

moran14h

New member
סאבי

אבל אנסינק גם הצתלמו עם הכלבים האמתיים שלהם! והכלבים המכומתים זה לפרסומת לאוכל של כלבים נדמה לי או לאיזה פוסטר של עיתון כלבים או מי זוכר...בכל אופן הבנתי..

Principessa 17

New member
הכל נראה מת בתמונה חחחחחחחחח

מזכיר את לי את "paproni is not dead!" שהילדה הזאת מ"תופסים ראש" הייתה אומרת כל הזמן....

למעלה