אורלנדו הקטן

מרי בל

New member
קיי אז ככה!!!!

כמה שהוא כוסון ויפה ואלוהי עכשיו בימיינו אנו וכמה שבא לי לחטוך אותו ולברוח לקאריביים איתו!! הוא נראה ממש רע כשהוא היה קטן סורי -_- וגם מוד מכוער לא אוהבתכלבים כאלה אבל
הוא ינגן בגיטרה והוא נורא שקס עכשיו אז אורלנדו סטיל רולז

Galadriel 3000

New member
אתם הכרחתם אותי לשים

אז אני לא אשמה... וחוצמזה מוד הוא של אורלנדו... אז אם הוא לא מאמי, אז זה הופך אותו למאמי.

מרי בל

New member
יש לי את התשובות:}

מוד זאת הכלבה שהוא מסר היא נקבה הכלב שבתמונה זה הכלב החדש שלו עליו לא ידוע מה השם או המין

מרי בל

New member
אבל שאלה חדשה

אם קולין הוא האבא האמיתי של אורלנדו ולא הארי אז מי האבא של אחותו? כאילו אם קולין הוא אבא של שניהם אז למה אמא של אורלנדו התחתנה עם הארי ולא עם קולין? בילבוליישן *_*

buffgirl

New member
קיי, זה מה שאני חושבת:../images/Emo80.gif|מיוחדת|

יכול להיות שהם פשוט לא התחתנו מנוחות. באירופהף בשונה מישראל, אין פעייה לגדל ילדים מחוץ לנישואים, ולעיתים אפילו הרבה יותר נוח וטוב לגדל אותם כשרק חיים ככה, אבל רשמית לא נשואים. יכול להיות שזה מה שקרה, אבל אז היא רצתה להתחתן עם ההוא. יכול להיות, זאת רק תאוריה. אני חולה

מרי בל

New member
כה אבל.......

היא הביאה עם קולין 2 ילדים לעולם (זה תאוריה לא ידוע מי האבא של אחותו של אורלנדו) אז בטוח שהיא אהבה את קולין...... אז למה להתחתן עם הנרי?

Galadriel 3000

New member
מממ... באמת מעניין...

(ואגב זה הארי) וגם אם האבא הביולוגי של סמנתה (האחות) הוא הארי, אז בהתחשב שהיא יותר גדולה מאורלנדו, היא הייתה צריכה להיוולד קודם, וגם היו צריכים לעשות אותה קודם... אז מה, האמא שלהם הלכה להארי, עשתה בת, ילדה אותה, הלכה לקולין, עשתה בן, ואז חזרה להארי וילדה אותו (את הבן)? ואז החליטה להתחתן עם הארי אם כבר...??? וגם אם קולין הוא האבא של שניהם, והיא החליטה להתחתן עם הארי, הרי ידוע שקולין הוא חבר משפחה טוב עד עכשיו... אז זה לא אפשרי כל כך שהוא יהיה חבר משפחה טוב אם היא התחתנה עם מישהו אחר... והוא גם לא נטש אותה באמצע כי אחרת הם לא היו חברים טובים עכשיו... וואו... זה כמו שאלה בגאומטריה... אני מלובלבת...

למעלה