אורנגג' גנבים

אורנגג' גנבים

קודם כל, אני כבר מתריע על כך שסגרתי את הוראת הקבע. והסיפור, למרות שחזרתי עליו מאות פעמים, הוא כזה: נסעתי עם משפחתי לבולגריה, והתקשרתי אליכם כדי לפתוח את הטלפון שלי לשיחות בינלאומיות. אתם שכנעתם אותי לעשות חבילת שיחות על סך של 199 ש"ח, וההתלהבות שלכם מהחיסכון, כביכול, היתה כל כך גדולה עד שהסכמתי, ושילמתי עבור החבילה. הגעתי לבולגריה, ומיד הייתי חייב להתקשר לארץ, כיוון שאני חולה מאוד, וחייב לעבור טיפול בבית חולים סורוקה פעם בשבוע עד עשרה ימים. ראיתי שלא חיברתם אותי לשיחות בינלאומיות, והבת שלי כתבה לכם על כך באתר ובאימייל, ודם שלחה לכם פקסים מרובים. ועל כך יש לי עדויות ומיילים שמורים במחשב.
כל משך שהותי שם, לא היה לי טלפון, וגם לא יכלו להתקשר אלי, ועקב כך היו לי נזקים כבדים: הן בריאותיים והן כספיים.
חזרתי לארץ, ובהתקשרויות הרבות שהיו לי איתכם, ביקשתי מכם לפצות אותי על כל הנזקים והחבלות שגרמתם לי. לבסוף, נציג שלכם בשם דניאל, הבטיח לשלוח לי טלפון דור 3.5 כפיצוי. הוא דיבר כל כך יפה ובאמינות, עד שהסכמתי. אבל בסוף התברר לי ששוב נפלתי בפח שלכם: הוא לא רצה שאלך לנקודת השירות שלכם לקבל את הטלפון, כדי שלא אראה ששלחתם לי טלפון ישן. הגיע אלי שליח הביתה והייתי צריך לשלם לו 95 ש, על הטלפון הדפוק ששלחתם לי. הגומי שלו משופשף וגם לא שומעים בו בכלל. מצלצלים אלי ואני לא מצליח לקבל את השיחה.
ראשית, אני רוצה לקבל את הטלפון שלי בחזרה. שנית,
אני מזהיר אתכם: אם לא אקבל פיצוי הולם לנזקים הכבדים שגרמתם לי, אני עומד לסיים את ההתקשרות שלי אתכם, לא לפני שכבר תגיע אליכם תביעה משפטית.
ואני חוזר שוב על העובדה, שהפסקתי בבנק את הוראת הקבע.
המכתב הזה עומד להתפרסם (והפעם, בגדול!!) בכל הפורומים המתאימים והלא מתאימים, והעתק יישלח גם לשר התקשורת

למעלה