סיאמית, רומי..... ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif
נכנסתי היום, לאחר לא יודעת כמה ימים ופשוט התרגשתי עד
. לא זוכרת , מזמן שמשהו אמר לי מלים חמות כאלה.
בשיא הרצינות תודה, תודה, תודה!!! התחלתי להשלים חוסרים ולא סיימתי עדין. הימים פשוט ברחו, והרבה דברים ביחד. החגים כמו שאמרה הסיאמית, וצדקת רומי, גם הבר מצוה שמדירה שינה מעיניי. לא יודעת מאין צץ לי הרעיון להזמין כ 50 איש הביתה,כשעוד יש לי הרבה אורחים דתיים ואכנס ל"משמעת שבת",(תתארו לכם בלי מחשב) כמו כן הייתי מס´ ימים מאוחר בלילה עם חברה שהיתה במשברון, וזה היה במקום אינטרנט שאליו בד"כ אני מגיעה מאוחר מאד. סיאמית, איך הסתיים הספר? בטח כבר שכחת ממנו ואת בספר חדש. אני כבר שבועיים עם אותו ספר בדפים הראשונים וזה ממש לא מתאים לי.לא מגיעה לזה. היום נפגשנו כל החברים בחיק הטבע, לאחר הרבה זמן של ניתוק די ארוך מצידי. תמיד אהבתי לארגן מפגשים, ימי הולדת וכו´ ועברתי איזו תקופה של רוויה. כולם לא הבינו מה קרה לי, ואני יודעת שאפילו כעסו אבל הייתי צריכה למלא מצברים. היום היה פיקניק נחמד, הצלחנו למצוא מקום מתאים שאישי יצא מהמכונית ויתישב, כשבבוקר אפיתי עוגת תפוחים ופשטידת ירקות ועם כל הסלטים לצאת ליום כף. לא יכולתי לסיים יום זה יותר טוב מההפתעה שחיכתה לי כאן
בפיקניק היום החברים דברו על המפגש בחנוכה, הבנתי שחלק מתכוונים לנסוע. רומי, מה שלום אמא שלך?מתחילים לראות השפעה של הסטרואידים? זכרי שזה לוקח קצת זמן אבל הם עושים את עבודתם. ספרי לי קצת על הניתוח שעברת, יש לי חברת ילדות שמתלבטת הרבה מאוד זמן בנידון, כי שמעה על תופעות לוואי שונות שבאות לאחר הניתוח -נכון? בנות מתוקות שלי, הייתי שמחה שנפגש יום אחד בצא´ט.נכנסתי מס´ פעמים ומצאתי את שמי לבד ברשימה.כנראה שהשעות שלי לא מתאימות בדיוק. מקוה שעוד נשתמע היום, בכל מקרה, חג שמח
לכן חברותי מכל ה-
והרבה
.