אור!!! אני מתגעגעת אליך...

סיאמית

New member
אור!!! אני מתגעגעת אליך... ../images/Emo7.gif

ואני בטח לא היחידה... אבל את עסוקה עם הבר מיצווה אז לא נפריע לך
נשיקות, ותחזרי אלינו מהר!!!!

RomiVais

New member
גם אני - גם אני!!! ../images/Emo24.gif

אני כבר מאתמול חושבת עליך, אור!! חשבתי שאולי את עסוקה בגלל החג... ועכשיו שסיאמית אמרה את זה, אולי גם בסידורי הבר מיצווה. בכל מקרה, מקווה שתחזרי בקרוב, תזכרי שלא ביקשת אישור!!!
תמסרי ד"ש לכולם, חג שמח ושיהיה לכם יום נפלא, רומי

אור/2

New member
סיאמית, רומי..... ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

נכנסתי היום, לאחר לא יודעת כמה ימים ופשוט התרגשתי עד
. לא זוכרת , מזמן שמשהו אמר לי מלים חמות כאלה. בשיא הרצינות תודה, תודה, תודה!!! התחלתי להשלים חוסרים ולא סיימתי עדין. הימים פשוט ברחו, והרבה דברים ביחד. החגים כמו שאמרה הסיאמית, וצדקת רומי, גם הבר מצוה שמדירה שינה מעיניי. לא יודעת מאין צץ לי הרעיון להזמין כ 50 איש הביתה,כשעוד יש לי הרבה אורחים דתיים ואכנס ל"משמעת שבת",(תתארו לכם בלי מחשב) כמו כן הייתי מס´ ימים מאוחר בלילה עם חברה שהיתה במשברון, וזה היה במקום אינטרנט שאליו בד"כ אני מגיעה מאוחר מאד. סיאמית, איך הסתיים הספר? בטח כבר שכחת ממנו ואת בספר חדש. אני כבר שבועיים עם אותו ספר בדפים הראשונים וזה ממש לא מתאים לי.לא מגיעה לזה. היום נפגשנו כל החברים בחיק הטבע, לאחר הרבה זמן של ניתוק די ארוך מצידי. תמיד אהבתי לארגן מפגשים, ימי הולדת וכו´ ועברתי איזו תקופה של רוויה. כולם לא הבינו מה קרה לי, ואני יודעת שאפילו כעסו אבל הייתי צריכה למלא מצברים. היום היה פיקניק נחמד, הצלחנו למצוא מקום מתאים שאישי יצא מהמכונית ויתישב, כשבבוקר אפיתי עוגת תפוחים ופשטידת ירקות ועם כל הסלטים לצאת ליום כף. לא יכולתי לסיים יום זה יותר טוב מההפתעה שחיכתה לי כאן
בפיקניק היום החברים דברו על המפגש בחנוכה, הבנתי שחלק מתכוונים לנסוע. רומי, מה שלום אמא שלך?מתחילים לראות השפעה של הסטרואידים? זכרי שזה לוקח קצת זמן אבל הם עושים את עבודתם. ספרי לי קצת על הניתוח שעברת, יש לי חברת ילדות שמתלבטת הרבה מאוד זמן בנידון, כי שמעה על תופעות לוואי שונות שבאות לאחר הניתוח -נכון? בנות מתוקות שלי, הייתי שמחה שנפגש יום אחד בצא´ט.נכנסתי מס´ פעמים ומצאתי את שמי לבד ברשימה.כנראה שהשעות שלי לא מתאימות בדיוק. מקוה שעוד נשתמע היום, בכל מקרה, חג שמח
לכן חברותי מכל ה-
והרבה
.

אור/2

New member
לסיאמית,הכי מענין....!!!!!!!!!!!!!!

בגלל כל הניתוקים שהיו בהודעה הקודמת....... הכי חשוב איך את מרגישה בלי הזריקות? חשה איזה שינוי? לא סיפרת לי אם היו לך תופעות לוואי כשלקחת. איך עבר החג אצלך ? אשמח להתעדכן.גם שלא הייתי פה לא הפסקתי לחשוב. המשך ערב נעים! אור.

RomiVais

New member
אור יקרה - שמחה לשמוע ממך!! ../images/Emo24.gif

אני מבינה שנאספו לך מספר דברים בו זמנית, ובטח נהייה ממש עמוס... אני מבינה לחלוטין, רק תדעי שיש לך אישור!! אבל בכל מקרה נתגעגע!!!
מה שלום חברתך? מקווה שהיא מרגישה טוב יותר!! תמסרי לה ד"ש וחיבוק ממני!! אני בטוחה שאת עוזרת לה ברגע הקשה שהיא עוברת...
שמחתי מאוד לשמוע על היום הנחמד שעבר עליכם בפיקניק, וכמובן שהיה לך נחמד להיכנס לפורום כהמשך ליום כזה
לאיזה מפגש בחנוכה התכוונת??? ליום עיון שהזכירו כאן במקרה? אמא שלי בסדר גמור, עומדת קצת והולכת מספר צעדים (לצערי לא כל יום) אבל אני בטוחה שמצבה רק ילך וישתפר!! תודה מקרב לב על ההתעניינות!!
לגבי הניתוח, את מוזמנת לשאול מה שתרצי, יש אפילו פורום כאן בתפוז בנושא!! תגידי לחברתך שהיא יכולה להיכנס לפורום ולשוחח עם אנשים לפני ואחרי הניתוח. אני אישית מרגישה מצויין (עוד לא שלושה חודשים אחרי...) ולי אין תופעות לוואי מוזרות נכון להיום (טפו טפו טפו). גם אני אשמח אם ניפגש בצ´אט בקרוב... צריך קצת מזל בתיזמון בשביל זה. אבל אני בטוחה שיהיו המון הזדמנויות!! שלוחת לך המון
ו
תשמרי על עצמך, תמסרי ד"ש חם למשפחתך ושיהיה לך ערב נפלא, רומי
נ.ב. עשינו רשימה של תאריכי ימי הולדת של החברים - אני מקווה שתרשמי את שלך ואת של בעלך!!

סיאמית

New member
אורצ´וק!!!! ../images/Emo24.gif

וואו... את ממש אשת חייל! כל הכבוד על ארגון הפיקניק...
גם אנחנו בילינו עם חברים אתמול והיום. אתמול בערב היו פה 10 איש אבל לא ממש בישלתי (חוץ מסלטים) ובעצם את הרוב קניתי מוכן (פשטידות מעולות, טרין גבינות וחצילים, אמפנאדס, גבינות ולחמים טובים וכאלה). למרות שאני אוהבת לבשל אז אתמול היתי כ"כ עייפה והכל היה ברגע האחרון... אז סרתי למעדניה הקרובה ורכשתי שם את כל התיקרובת. קיבלתי המון מחמאות על הפשטידות וממש היה לי חבל להודות שזו לא אני שבישלתי... בינתיים, אני מרגישה מצויין בלי הקופאקסון, תודה! הפסקתי גם לקחת גלולות (שוב, סליחה לבנים שנאלצים לקרוא על השחלות שלי
) ואת הנסיונות נתחיל תוך מס´ שבועות. אני צריכה לעבור כמה בדיקות אצל רופאת נשים ובטח ישלחו אותנו גם לעשות בדיקות גנטיות או מה שזה לא יהיה שעושים היום. כשהזרקתי, ד"א, לא היו לי שום תופעות לוואי... חוץ מבשנה שנתיים הראשונות, אחת לחצי שנה בערך קרה לי שאחרי ההזרקה (כמה שניות אחרי) היו לי פתאום דפיקות לב וגלי חום. זה עובר תוך 2-3 דקות... אני שותה מים וממלמלת "shit... shit...!" בשקט ליד איזה חלון (בשביל האויר), עד שזה עובר. זו תופעה מוכרת, לא כואבת, רק קצת מלחיצה. לא יודעת על המפגש, צריכה שעות וימים מדויקים כדי לראות אם אוכל להיות. זהו יקירתי... באמת שהתגעגעתי!!!! ערב מצויין לך, אני הולכת לראות מה יש ב-T.V ... צ´או!

אור/2

New member
לסיאמית ../images/Emo6.gif

ב T.V חדשות כואבות, בטח את כבר מעודכנת. לגבי האירוח,אשמח לעדכן אותך בפשטידות טובות,אני מרבה להכין כאלה ו"קונה" מתכונים של פשטידות מהירות.מכירה ואוהבת מאד לארח ולא קרה דבר אם הזמנת מוכן, תמיד תוכלי להגיד: קניתי במו ידי שמחה
שאת בסדר, שימשיך רק כך!!! המשך ערב נעים, ביי.

סיאמית

New member
מזכיר לי... ../images/Emo13.gif

שחברתי המצויינת "ע" עשתה לפני כמה שנים בניית ציפרניים... משו-משו! נראה נורא טבעי. בכל פעם שאיזה מישהי הייתה מתפעלת מהציפרניים המטופחות של "ע" ושואלת "תגידי, זה טבעי? הן שלך?" אז "ע" הייתה עונה "אני שילמתי עליהן? אז כנראה ש כן הן שלי"... גם אני נורא אוהבת לארח וגם לבשל... הפשטידות הן ארץ לא נודעת בשבילי עדיין. אם יש לך רצפט לפשטידה טובה ו קלה - לקחתי. תמיד היתה לי חרדה מעניין האפיה... גם עוגות אני לא עושה
תני לי לצמצם רטבים, להקפיץ ירקות, לאדות, לטגן, לערבב ולתבל... הכל! אפיה מלחיצה אותי. מי יודע? אולי בגלגול קודם עבדתי בפרך במאפיה, או משהו
? איזה כיף! עבדתי היום רק עד 3!!!! אני מתה על חול המועד

RomiVais

New member
סיאמית... ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

הצחקת אותי עם עניין הגלגול הקודם
גם לי היו מספר קטעים בעניין, אבל אחד מיוחד אני לעולם לא אשכח. אמא שלי עשתה פיזיוטרפיה לגברת זקנה בתור ביקור בית, ואני הייתי מלווה אותה... הגברת מאוד נקשרה אלי ואימצתי אותה כסבתא שלי (כי שלי בחו"ל) והיא אותי כנכדה... בקיצור, הזמנו אותה אלינו הביתה וקנינו עוגה (למרות שאני הייתי מכינה עוגות ממש טעימות, פשוט לא הספקתי...) והיא ממש התלהבה אז אמרנו לה (בצחוק) שאני הכנתי ("רומי אפתה כל הבוקר..."
)... והיא כנראה לא הבינה ולקחה את זה ברצינות. בפעם האחרונה שראיתי אותה היא היתה כבת 90+ ועדיין זכרה את העוגה שהכנתי לה... כאב לי הלב להודות בפניה שלא הכנתי אני את העוגה - אז כך זה נשאר...

סיאמית

New member
ההבדל בינך וביני... ../images/Emo24.gif

שאני לא הייתי מגלה!!! מה שלא יודעים - לא כואב
סתאאאאם, אני מניחה שבסוף הייתי אומרת. אני מניחה. לא בטוח...

אור/2

New member
בנושא הגלגול הקודם..... ../images/Emo3.gif

אהבתי מאד,זה דוקא מסקרן. יש אתרים באינטרנט שעוסקים בנידון - נסי אולי תגלי דברים מענינים שלא ידעת על עצמך, את משהו!!!!!תמיד מצליחה להצחיק אותי!!!! בטח שאת אוהבת את חול המועד...הגשרים + החופשים , ראית משהו שמתנגד? רומי, אם בגיל 90 + הסבתא שאימצת זכרה את העוגה שאכלה אז יאמר לזכותך, וכבר לא משנה אם אפית או קנית במו ידיך. (נסי בפעם הבאה את המרשם שלי ב-9 דקות ולא תצטערי.) אתמול גיליתי במקרה שיש אנשים קבועים שמקפידים לקרוא ולהתעדכן בפורום. רומי, אני פונה אל המנהלת שבך, צאי בעצומה הקוראת לאנשים להשמיע קול, ללא התחייבות וחתימה שיכנסו כל יום לפורום, כך נוכל גם לפנות אליהם.- מה דעתך? סיאמית, את היצירתית, יש לך רעיון? אני יוצאת להפסקת קפה, השעה 17.15 ביי בינתיים.

סיאמית

New member
גילגולים קודמים... ../images/Emo41.gif

לא זוכרת אם סיפרתי, אבל האשה שעיינה לי בקפה אמרה שזו לא הפעם הראשונה ש~א~ ואני נפגשים וגם לא הפעם האחרונה. אני מאוד מאמינה בגלגולים ולמרות שמעולם לא חקרתי (קצת מפחדת) את הנושא לעומק אז מהיום שאני זוכרת את עצמי אני מאמינה בהמון דברים... וזה אחד מהם. יש לי את התחושה (נשמע מוזר ואולי זה בכלל לא נכון וזה בגלל הדמיון המפותח שלי) ש~א~ ואני נלחמנו פעם ביחד. שכם אל שכם. נגד משהו. אולי היינו שני גברים או שתי נשים או אפילו גבר ואשה (אבל לאו דווקא זוג) לא יודעת. התמונה שיש לי בראש היא של מאבק או לחימה ו/או נסיון משותף להגיע לאיזו שהיא מטרה? פתרון של משהו, אולי. וששנינו באותו צד. לא יודעת. בנוגע לאנשים שרק קוראים ולא משתתפים... אין לי רעיון בינתיים. יכול להיות שזה מה שהם יכולים כרגע אז... ניתן להם ת´זמן שלהם אולי. אבל אם זה יועיל במשהו אז: talk to us!!! (אם בא לכם)

אור/2

New member
מענין..... ../images/Emo62.gif

האשה מהקפה, זאת עוד הוכחה שיש אמת בתחושותיך. ממה יש לפחד? כבר דברתי פעם על תחושות בטן. אני מאמינה שאין מקריות בחיינו, דברים שקורים מובילים אותנו להתנסויות שהיו צריכות לקרות. אנשים שאנו פוגשים הם לא סתם.חשבי איך הכרת את ~א~,מהמעט שאני יודעת, זו הוכחה לדברי. האשה מהקפה היא מקצועית או עושה זאת כתחביב? מה קורה עם החיסון לשפעת, חברך לוקח? זה הזמן, האיש שלי עשה בערב חג.מומלץ לעשות זאת בתקופה זו ולא להתעכב. המשך בכף

סיאמית

New member
היא חובבנית

ומדגישה זאת בכל פעם... אבל יש לה כנראה אינטואיציות מאוד חזקות. מתי שהוא אשב איתה ועם עוד כמה חברות לקריאה יותר מעמיקה. בנוגע לחיסון: ~א~ מקבל אותו כל שנה ואני מניחה שבקרוב יקבל. אני לא עושה את החיסון הזה כי משום מה אני מרגישה שהוא לא טוב לי. את ההתקף הראשון של הטרשת חטפתי כמה שבועות אחרי שקיבלתי חיסון נגד שפעת בעבודה. זה היה טיפשי מצידי כי מעולם לא חליתי בשפעת. ערב מצויין!

RomiVais

New member
סיאמית... ../images/Emo13.gif

תמיד מדהים אותי לשמוע על סיפורים כאלה, של חיים קודמים... ושמעתי כמה וכמה!!! אני כל פעם נדהמת מחדש, ואני מאוד מאמינה בזה. מישהו פעם אמר לי שאין מקריות בפגישות בחיים, שהכל קורה מסיבה כלשהי ובשביל מטרה מסויימת. עד כדי כך, שהוא אמר לי שעצם העובדה שלפעמים עוברים ליד תינוק/ת או ילד/ה ומחליפים עימם חיוך - זו היתה מטרה וסגרנו עם החיוך הזה "חוב" של חיים קודמים... מדהים, לא? יכול להיות שהתחושות שלך נכונות - למה לא? אני רואה את הקשר שלך עם ~א~ כקשר מאוד חזק וטוב, ואת כל פעם מחזקת את טענתי.
שיהיה לך ערב נפלא, רומי

אלוןן

New member
יום קשה ../images/Emo10.gif

לסיאמית, נכנסתי היום לפורום וקראתי את ספורו של עודד. אין מילים! כולנו חיים עם העננה הזו מעל הראש, יום טוב - יחסית, אומרים תודה. לא יודעת מה לכתוב לו.אולי רק שיספר- רגשות, תחושות ונוכל להקשיב. כמו שכתבת, מה כבר אפשר להגיד לו. אני יודעת שאין רופא שיש לו תשובה בנידון, לא יודעים מה ילד יום עם המחלה הזו. התקוה של כולנו שתמצא תרופה, שתעצר המחלה.אמן ואמן!!! בשמו עודדמסתתר אולי העידוד והכוח שיש לו להמשיך הלאה. מי יתן ויעבור תקופה קשה זו מהר.

למעלה