אור!!! אני מתגעגעת אליך...

סיאמית

New member
אמן ../images/Emo57.gif

מה שמעצבן זה שאם לא היתה לנו טרפצת אז לא היינו עושים עניין כל פעם שנרדם לנו הזה וקופץ לנו ההוא... אני יכולה לשבת ישיבה מזרחית על הכסא במשרד מול המחשב במשך שעתיים ואחר כך נורא להתפלא שנרדמה לי הרגל, ותכף אני מחפשת את הטלפון של הנוירו שלי... קניתי ערכת ביוץ
אמא´לה....

אור/2

New member
עשית לי את היום ../images/Emo6.gif ../images/Emo57.gif

שיהיה בשעה טובה לאמא´לה שבדרך.!
אחזור שוב בערב. להתראותתתתתתת מתוקה!

סיאמית

New member
תודה... ../images/Emo23.gif

אבל אני אשתמש בה (בערכה) לראשונה בדיוק בעוד 11 יום. (ככה כתוב לפי הטבלה...) ואז - נראה! לפחות ההוראות פשוטות, כל מה שצריך לעשות זה פיפי...
אני הולכת להכין משהו לצהריים ואז לריב עם ~א~ על איזה סרט הולכים לראות היום. הוא תמיד רוצה לראות סרטים של בנות ואני נורא רוצה לראות את "אינטליגנציה מלאכותית" שזה מדע בדיוני... ולא יעזור לי הפעם אם אני אגיד לו שזוהי דרמה מרגשת אשר צחוק ודמע משמשים בה בערבוביה, כי הוא כבר אכל את הלוקש הזה כששכנעתי אותו ללכת איתי ל"חניבעל"...

RomiVais

New member
סיאמית - בשעה טובה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

הצחקת אותי לגבי הסרטים...
יש לי פיתרון בשבילכם - לראות שני סרטים - אחד ש~א~ יבחר והשני את!! מה דעתך? או לנסות למצוא משהו באמצע...... העיקר ששניכם תהנו מהסרטים!!!
ספרו לנו בסוף מה ראיתם... שיהיה לך וכוווווווולם סוף שבוע נפלא, רומי

RomiVais

New member
אור יקירתי... ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

לגבי הסבתא המאומצת שלי היא באמת היתה משהו משהו!!
לגבי הקוראים ולא משתתפים, אני מודעת לזה בהחלט!! עד כמה שהייתי רוצה שיכתבו כאן, אני מכבדת אותם ולא רוצה להתעקש. יש שקשה להם לשתף אחרים במה שעובר עליהם, ורק עצם הקריאה עוזרת להם והם מסתפקים בכך! יש גם שפשוט לא רוצים להיחשף, וגם את זה אני מבינה לחלוטין. בקיצור, כל אחד וסיבותיו... כולם מוזמנים להיות חברים פעילים שלנו - אבל רק אם הם רוצים בכך, הכל חופשי ופתוח כאן לכולם!!! אני חושבת שמי שרוצה, יכול להיכנס בשם בדוי אם זה מה שיגרום לו לנוחות ואנחנו לא נכריח אותו להיחשף או לגלות כל דבר שלא ירצה. אז מי שקצת מתלבט - תמיד מוזמן!!!
שיהיה לכולם ערב נפלא, רומי

@diver

New member
"להיות שטיח"

שלום לכולם יש כאלה ואנוכי ביניהם שמשמיעים קולות של שטיח בפורום מכל מיני סיבות : א. אין סימפטומים ולכן מרגישים "חוסר שייכות" ב. הבעה בכתב "חלשה" ג. הבעת רגשות/תחושות "חלשה" ד. פחד מחשיפת יתר ה. חוסר זמן פנוי לשבת ולחשוב מה לכתוב ו. מופנמות ז. "כבדות" וכו´ צוהר לעולם שלי אבל אני קורא כל מה שנכתב פה ומרגיש חבר מבוגר של כולם פה ומאמץ את כל אחד מיכם אל ליבי בחיבוק וירטואלי
מקובי

אור/2

New member
גם לשטיח יש תפקיד....חשבת?! ../images/Emo9.gif

קובי, אני חושבת שיש הרבה שחושפים את עצמם ומבטאים רגשות או מחשבות של אחרים שקשה להם עם זה. אינני חושבת שזה בא מ"אין סימפטומים"- אני נשואה לבעל על ט.ש - האם אין לי סימפטומים.? האם אני וילדי לא חיים את המחלה הארורה הזאת כל יום, תאמין לי שכן. כמוך אני מכירה עוד שמקפידים להגיע לפורום לעידכונים שוטפים ושמם אפילו לא מופיע. כבת זוג של..., חשוב לכבד את רצונו ולדבר רק בשמי. מי שישמע אותך "מבוגר", יחשוב קשיש אמיתי.
והיה שלם עם בחירתך, אין שופטים פה אף אדם!!!

RomiVais

New member
קובי - העיקר שאתה כאן!! ../images/Emo24.gif

זה שאתה נמצא איתנו גם אם לא כותב - זה כבר חשוב - ומאוד אפילו!!
אתה צריך להרגיש בנוח בכל דרך שתבחר, ולכתוב לנו כשמתחשק. בקיצור - להרגיש כמו בבית, לא צריך אישורים לבוא או לצאת, לדבר או לשתוק...
לגבי "מבוגר" - ממש הגזמת, אתה לא חושב?
היום חיים עד 120 שנה או יותר, כך שאתה ממש בראשית החיים... תזכור את זה!!
שולחת לך
גדול, ד"ש למשפחה ושיהיה שבוע נפלא ביותר, רומי

למעלה