אור טאיצ'ו אולי תחליף כבר את הסקר?

dark max

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif אמרת שתחליף כל שבוע

הקפצה במסווה לא יעיל

mike 666

New member
שאלה

יש פה גייז בפורום הזה ? @_@ אל תבינו אותי לא נכון ..אני לא גיי , אבל אני שואל כי אני פשוט מעוניין לדעת בתור בן.

RaVeN IYI

New member
צא מזה, אף אחד לא יתחיל איתך.

XX;;;;;;;; לא ישנתי כל הלילה, תסלח לי, נה? ~מתה~ יש לימודים ;; איקק >.<;; מחר מפגש *-* יאאאאאי ^0^ אני אוהבת את אבא שלי ^.^ קאי תעשה לי ילד *-*

OferKkK

New member
מי אתם מעדיפים שהיה עם רוקיה P:

אפילו שאין הרבה אפשרויות,זה או איצ'יגו*רוקיה או רנג'י*רוקיה... אמממ לא,אולי תעשו יחידה\קפטן אהוב?

Neon taichou

New member
או מי ה-OTP שלכם. או

כמה אתם אוהבים יורסוי {התשובות יהיו "מאוד", "הכי שבעולם", ו"יותר מהחיים שלי"}. DD:

mike 666

New member
איצ'יגו , עדיף ..רנג'י לא מתאים לו

איצ'יגו שיהיה חבר של הנוד הזה שקוראים לו רוקיה , אחרי כל מה שהוא עשה בשבילה , רנג'י ? שיהיה מי שהוא , לא צריך חברה , צריך להתאמן , להיות חזק יותר , ואז הוא יחסל את איצ'יגו והכל יהיה טוב ^_^ ככה צריך להיות .נקודה .

mike 666

New member
XDDD לא ! ככה זה צריך להיות ...

כמו שכתבתי למעלה .. רנג'י צריך להתאמן , ולהיות חזק יותר , הוא התאמן הרבה , אבל זה לא מספיק אז מה עם יש לו נחש מעצמות עם פרווה של בבון בגודל של עזריאלי !! אז מה עם יש עליו פרווה של בבון על הכתפיים והוא נראה מגניב ביותר , עדיין הוא לא חזק מספיק , וזה לא טוב ! רנג'י אני איתך באש ובמים , טוב נו במים כי אני יודע לשחות טוב , אבל באש ..אתה לבד ת'אמת כי אני לא ממש יודע לשחות בתוך אש XP , אז יאללה רנג'י תראה להם מה זה ! יו R זה קינג !! עזבו את הקטע של להרוג את איצ'יגו , הוא גם סבבה ת'אמת בתור דמות ראשית .

RaVeN IYI

New member
XX;; אני מבינה שגם אתה לא ישנת, הא?

כי אתה דפוק כמעט כמוני. >.<;; איצ'יגו סגידע!! איצ'יגו להיות ג'ינג'ע!! ג'ינג'ע זה טוף >.<;; גין *-* ניא~ P=

למעלה